Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
my wrocilismy z mecza 😉 hihi
ale kuzrna co z tego... upal ze mam niagare miedzy cycami, dupa mi sie poci jak bym sikala ciagle...
A bol plecow jest nie do wytrzymania, w dodatku to te krzyzowe jak do porodu;/ i nogi jak u 200 kg grubasa ☺️
Loli to chyba tak juz bedzie do konca bo mi sie tez powoli zaczynaja delikatne skurcze az nieraz nogi do kolan dretwieja.... ☺️
a maly mi sie tak rusza ze mam dosyc

buziaki dobranoc mamuski 😘

AAAAAAAAAA no i daj znac co Ci tam powiedzieli jutro 🙂 i o to USG popros 😉
:*

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziewczyny własnie wyczytałam ze jedna z nas juz urodziła?co sie stało? 😞 😞 😞 😞wiecie cos wiecej? AGAA ile twoja ewunia waży???bo moja jak byłam w 28tc ważyła1245 kg i lekarka mi powiedziała że ma ponad norme.ciekawa jestem ile teraz bedzie miała?,bo mam problem z cukrem i jestem na diecie,niedość ze nieprzytyłam to jeszcze schudłam pół kilograma wiec niunia może tez troche zwolniła z nabieraniem wagi.

Czesc brzuszki 😞 Katastrofa po prosru. Torcik wyszedl super teraz jest 3:30 a moj siedzi i opowiada całe moje zycie mojej mamie no jakis dramat.. i jeszcze najgorsze jest to ze powiedzial jakis czas temu ze ,,dałem sie złapać na dziecko" 😞 😞 😞 Mnie to nie obchodzi ile on wypil, siedze i rycze 😞 I moja cała historia zycia wlasnie sie opowiada mojej mamie.. tragedia juz chce zeby ta noc sie skonczyła 😞 Napisze do Was jutro. 😞

• Mamusia
hej dziewczyny witam po weekendzie.....trochę musiałam nadrobić ,ale dałam radę.....przede wszystkim Eluska co twojemu odwaliło?? 😮 😮nie przejmuj się takimi tekstami pijany jest i gada od rzeczy olej go a jak wytrzeźwieje to mu nawrzucaj 😜
szkoda nerwów na chłopów 🙂Czekoladka jak to któraś z nas urodziła nic nie wiem napisz coś więcej ........!!!!!!!!!!AGAA SUPER BRZUSIO ..MÓJ PÓKI CO NIE URÓSŁ TO NIE MAM CO WSTAWIAĆ FOTEK ,A JUTRO MAM JUŻ 33 TYDZIEŃ CO MNIE SZCZERZE MÓWIĄC PRZERAŻA Z LEKKA 😲 😲 😲 😲.....w sobotę zaczęłam pomału kompletować rzeczy dla siebie do szpitala,bo tak sobie pomyślałam ,że teraz to tak naprawdę w każdej chwili może zacząć się coś dziać ,więc kupiłam 2 piżamy do karmienia i stanik do karmienia od teściowej dostałam.... 🙃 🙃jeszcze tylko pieluchy wielgachne i jakieś kapcie i gra torba będzie spakowana czekała 🙂
ale ostatnio mam ciężkie noce przez te upały ...nic mi nie pomaga ani otwarty balkon ani wiatrak elektryczny no po prostu się rozpływam i nie mogę spać straszna męczarnia...
Loli daj znać po wizycie co ci tam powiedzieli na te twoje bóle.....nie przemęczaj się i nie stresuj aż tak w końcu mieszkanie znajdziecie......dla pocieszenia dodam ,ze my też nic nie możemy znaleźć więc nie jesteś sama ☺️

Czesc Dziewczynki 🙂 niestety nie przeczytalam wszystkiego za duzo tego hehe eluska tak jak napisala sioperka nie denerwuj sie tak takie chlopy sa jak wypija szkoda gadac,Agaa slodziutki masz brzusio a co do upalow to jest masakra ja wczoraj siedzialam z nogami w misce z zimna woda ale byla ulga,a potem nasmarowalam sie perfecta dla kobiet w ciazy na obrzeki stop ale mi bylo fajnie ,wiecie co bylo najlepsze ze moj w nocy gada do mnie jakos tu zimno ja sie patrze na niego i zaczelam sie smiac wariat,w srode mam wizyte ciekawe co mi powie.A cos gdzies przeczytalam ze jedna z Was sie pytala o WAPNO mozna pic ja rowniez pije dwa razy dziennie.Maly sie wierci jak nie wiem co wczoraj na rozno graj w pilke z zawodowcami hehe Loli bede trzymac kciuki zebyscie znalezli mieszkanko 🙂

• Mamusia
hej laski 😉
to jest jakas masakra kurde z ta goraczka.... wali tam go gory kogos 😠
Elus ten Twoj przegiol na maksa ale nie denerwuj sie kochanie 😘 😘 😘 😘 nie warto, on byl pijany i gadal trzy po trzy, pewnie dzis nic nie bedzie pamietal 😘
Juz sie nauczylam nie sluchac Karola jak mowi cos po [pijanemu boli jak cholera ale na 2 dzien nic nie pamieta i az ryczy az go wyzywam bo nie wie za co, a jak mu powiem to bardzo zaluje.
Wiec prosze nie przejmuj sie nim 😘 😘 😘 😘 dla dzidziulka sie nie denerwuj 😘

Loli koniecznie daj znac potem 😘

hej!
najpierw napiszę..... E VIVA ESPANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
to taki mundialowy akcent 😁 tak naprawdę to się cieszę że mundial się skończył! hurra!

czekoladka niby która z nas? mówisz o Kamili z października?? i dziękuję za komplement....a moja Ewa to waży wg maszynki usg2375g....ponad normę o miesiąc!

Eluś jak bym temu Twojemu w dupę kopnęła!!! i nie ma co tłumaczyć że wypił! pogadaj z nim na poważnie, powiedz że sobie nie życzysz takich tekstów! co za palant!! przepraszam! ale wiem jak to może boleć, nie z autopsji na szczęście, ale kurde co za hasło! mam nadzieje że ładnie przeprosi!! grrrr

Loli trzymam kciuki za badanie, daj znać jak będziesz po!

a u mnei dzisiaj będzie upał gorszy niż wczoraj coś tak czuję...porażka! ale dziwne, bo nogi mi nie puchną...tylko bolą! i dzisiaj bolą mnie stopy, dziwne...a spuchły mi palce u rąk...

JUTRO MA PODOBNO PADAĆ!!!!! oby oby

Perełka to super że można pić to wapno, nie byłam pewna ale dzisiaj chyba po nie polecę, bo już mam cale nogi rozdrapane, tak mnie swędzi 😞

• Mamusia
Hej laseczki
Tylko sie obudzilam a brzuch odrazu jak kamien sie zrobil 😞 ehhh masakra jakas cala noc spalam przy wiatraku bo myslalam ze sie rozstopie jak maselko w tym lozku 😞 dobrze ze dzis zapowiada sie beznadziejna pogoda. Wjec mam nadzieje ze odpoczne od tych upalow.

Sioperka dzieki za pocieszenie tylko ze twoj lanlord nie podal ci napewno do konca miecha czasu na wyprowadzke. A juz jedna kobieta tutaj mieszkala w ciazy i sie z nia nie patyczkowal jak sie nie chciala wyprowadzic. On wynajmuje ta chate nielegalnie dlatego nie moge tutaj byc z dzieckiem jak bede dostawala te wszystkie dofinansowania jak to sie mowic Polak zawsze bedzie kombinowal. I gdyby ci juz z 9 osob odmowilo w ciagu 2-3 dni no to wiesz...
Wczoraj napisalam o pokoj, to jeszcze beszczelnie ci odpisza ze jak sie spodziewasz dziecka to sobie sama wynajmij mieszkanie.... 😞
Ehhh ale dzieki za pocieszenie..
Ja zachwilke musze zjesc jakies sniadanko, wykapac sie,ogolic sie na wszelki wypadek gdyby cos .. i bede leciala do tego szpitala...

• Mamusia
Loli trzymam kciuki za badanie, oby było wszystko ok. z mieszkaniem przewalone, ale może się coś jeszcze znajdzie, nie zamartwiaj się tym tak bardzo bo dzidziuś ważniejszy.
u mnie tak samo upały, całą noc nie spałam, jak nie siku to komar to znowu duszno i tak do rana, usnełam chyba przed 5 i wstalam niedawno ale cala spocona. zaraz ide zrobic pranie i obiad i wogole mam dzis duzo rzeczy do zrobienia. mnie znowu kłuje coś bardzo z prawej strony z przodu na górze brzucha, teraz będę inaczej patrzyła na kobiety w ciąży w lecie, nie wiedziałam że to tak. nastepna ciaza jesli bedzie planowana to nie na lato bo żyć nie można! ale sobie wymyśliłam 😁 ale fajnie że już niedługo się rozpakujemy

Aniu ja też miałam takie marzenie żeby w ciąży chodzić w lecie! GŁUUUUPIA!!!! 🙂 jeśli w ogóle, to następna ciąża na pewno na wczesną wiosnę np, wtedy można na spacerki całe lato latać, a tak to sobie chyba nie polatamy za dużo...

Witam was dwupaczki po weekendzie 🙂
Ale miałam ciężką noc, nie dość że pociłam się jak szczur, było mi gorąco, mały kopał i się wiercił
to na dodatek tak sie rozpychał ze cały bok brzucha bolał, spać poszłam było ok 3
ale wyobrażcie sobie że w tą fatalną noc jeszcze na miłość mnie wzieło 😁 , mimo iż mój co chwile probował zasnąć to ja robiłam wszystko by nie spał ze mną 😆
Weekend w sumie spędziłam na działcee w cieniu pod namiotem :P
między czasie chłodziłam się też w basenie by nie czuć tej temperatury 🥴
tee upały mnie dobijają ja zjem coś i czuje sie padnięta zmeczona itp ;/
a jeszcze tyle lipca i sierpien 😞 Jejku nigy wiecej ciaży na lato :P
Miałam dziś jechac na badania krwi i moczu ale po tej nocy nie wstała bym wieć darowałam sobie. Już pojutrze USG 4D ale sie ciesze 😁 🙃
Agaa: Ładniusii brzusiooo taki okroglusiii 😁
Loli: Pisz zaraz jak wrócisz co Ci powiedział lekarz na te bóle, a mieszkanko albo pokoik znajdziecie napewno kocchana głowa do góry :*
Eluska; Biedulaa ale miałaś noc 😞 nie przejmuj sie tym co on powiedział, powiedział to pewnie przez alkohol i napewno tak nie myśli :*

Agaa tez tak mam z ta skora na nozkach i do tego na raczkach powiem ci ze pomaga zimna woda siedze w misce z nogami hehe tak jak pisalam ponizej,gorzej jest na wieczor 😞ja caly czas mowilam ze nie chce chodzic w ciazy przez lato a tu prosze teraz sie mecze powiem Wam,ze najlepiej jest zajsc w ciaze we wrzesniu i na czerwiec urodzic nie jest tak cieplo 😉

hehehe Aniu 😁 czy aby na pewno? 😜 taka Anulka czy Loli to i może zdążą, chociaż nie wiem czy to takie zdrowe? 🙂

Iwona ja właśnie siedziałam z nogami w wannie, aż mi je wykręcało, ale pomogło! bo nie tyle puchną co bolą! dziwne....

ale chyba pocieszenie jest takie, że większych upałów niż przez te dwa,trzy dni ostatnie....to już nie będzie cooo? 🙂
bo ja już bez majtek w spodenkach chodzę 😜 stanik też bym zdjęła...bo mnie obciska ostatnio 😞 yhhh jeszcze trochę!! 😠

Aga masz racje one moze zdaza 😉 a ja wczoraj z moimi dwoma skarbami w sumie trzema hehe siedzialam u mamy w basenie ale fajnie bylo a przedtem po strumyku lazilismy a woda taka zimna ze hej ale za to ulga bylo co do stop za to cos mnie cyce zaczely pobolewac 😞

hmm a czemu Cię bolą? tzn jak? bo mnie tak czasami poszarpią, ale to trwa tylko chwileczkę...
dlatego ja tak bardzo cieszę się na wyjazd w góry żeby sobie właśnie w strumyku pomoczyć nogi!! taki mega zimny wykręcający nogi! bosko 🙂

suty mnie bola ani nie da sie ich dotknac moj to juz mowi ze sie sypie heh ja mam strumyk niedaleko w lasku kolo bloku 🙂 i kazdy tam lata bo zrodelko jest i biora ludzie wode do picia czysciejsza niz w kranie dzis popoludniu tez sie chyba skusze na basenik bo tak cieplo masakra ,a moj M meczy sie na budowie biedactwo

uhh czyli tak jak na początku ciąży, wtedy też bolały, że spać się nie dało 🙂
a mi ostatnio siara przestała lecieć....leci ale bardzo skromnie i jak mocno nacisne! to normalne?

zazdroszczę tego strumyczka 🙂

Siedząc w takiej chłodnej wodzie nie odczówa się w ogole upału wiem bo wczoraj tak z 1,5 h siedziałam ;D a jak śmiesznie w stroju wyglądam 😁 mam zdjecie pozniej wam pokaze jak wrzuce 😁

ze siara to normalne mi tez tak leci tylko jak sie nacisniepoczekaj jak cie potem zaleje ale w sumie nie kazda kobiete po porodzie tak zalewa roznie to bywa, a wiesz jak mnie ostatnio postraszylo dostalam boli i brzuch jak kamien wzielam sobie nospe i luteine i przeszlo juz mi polozna mowila ze przez te upaly rodza nawet o trzy tyg wczesniej

Dosik ani nie mow o stroju ja wczoraj naszukalam sie zeby wejsc w ktorys,w spodenki spoko ale gorzej w gore troszke mialam za maly hehe i nie powiem jak wygladalam moj sie nie umial napatrzec i mowil jakie ty masz wielkie hihi 😁