Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja już też na nogach, mąż w pracy a ja jak zwykle w necie :P w nocy obudziło mnie okropne pieczenie koło mostka, nie wiem czy to coos poważnego ale chyba nie bo tyo za wysoko jak na dzidzie, może spycha tam wszystko ale piecze coraz częściej i mocniej, macie moze cos takiego? dosłownie na linie gdzie się stanik kończy tak naśrodku i mi to w prawą stronę ciągnie bardziej 😞

• Mamusia
Aniu to ja bym się przesła do doktora z tym pieczeniem 😞 Anulko przeraża twój licznik 🤪 Mnie po wczorajszym tylko nogi bolą...A tak już lepiej. Szkoda, że ja nie mam takiego targu z owocami. Tak to latam dookoła domu i pięć truskawek zbiorę i bach dzisiaj np w takim żelu będę robić. Albo wiśnię też skubię po kilka bo bieda w tym roku z owocami. Ja chciałam kupić brzoskwinie w biedronce bo były po 4,47za kg i chciałam je z w syropie zrobić tak jak takie z puszki, ale coś ostatnio nie przywożą...A po ile są u was jagody? Bo u nas tylko raz widziałam jak baba miała,ale nie spytałam. A czereśnie już są po 6zł to też by było warto.

hej dziewuszki!
Aniu może to była zgaga gigant????

buuterfly, a ja o Tobie wczoraj wieczorem myślałam, że cały dzień Cię nie było! dychnij sobie i wracaj do nas...

oglądałam wczoraj pogodę...Wy pewnie też więc masakra 😞 chyba sobie łóżko do piwnicy zniosę, bo u mnie nie idzie wytrzymać! obudziłam się cała mokra! a chce dzisiaj mojemu łosiowi oraz sobie może...kupić jakieś spodenki na mieście, więc będzie ciężko 😞

ejjj czy Wam po nocy też tak się gniecie skóra? na brzuchu, na nogacvh, na rękach?? bo ja przed ciążą tak nie miałam 🙂 a teraz cała pognieciona 🙂

już skaczę na lipcówki, która to z nich urodziła, bo jedna tam wczoraj pisała że ma skurcze co 7 min i krwawe upławy, to pewnie ta moja faworytka, edyta? 🙂 już sobie patrzę 😁

• Mamusia
Hej laseczki 😘
Kurde ciezka noc nie dosc ze sie ulozyc nie moglam 😞 no chyb z godzine mi to zajelo zeby sie wkoncu ulozyc i zasnac wsumie to goraco nie bylo ale obudzilam sie w nocy i za cholere nie moglam zasnac znow ukladanie sie nie wiadomo ile jeszcze sie napilam soczku jabuszkowego i co zgaga 🤪 🤨 mnie meczyla jeszcze masakra jakas.
Anulka wlasnie mialam to samo napisac jesli chodzi o kopniaki malutkiej nie dosc ze wczoraj pod wieczor dawala popalic moj to az ze zdziwieniem patrzyl na ten brzuch skora mnie tak bolala w niektorych momentach az piekla 🥴 a mala tak sie wypinala ze masakra jakas 😞 wjec kochana wiem co czujesz oj wiem 😞
Hmm co dzis na obiad nie wiem ale najprawdopodobniej spagetti 😉

• Mamusia
yyy wrocilam .... kurna glupia baba normalnie!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠
pisze tesciowej ze juz wychodze, a ta mi ze to mam przyjsc do niej bo ona sie dopiero obudzila 😮 Karol sie wkurzyl na maksa, bo kurde umawia sie ze mna zeby mi pomoc w zakupach a rano taka wyjebka 😠 a juz dawno bym sobie sama poszla... 🤨
napisalam jej ze ide sama bo nie bede lazic potem w tym upale z siatami... to z fochem kurna zadzwonila ze my sie pozniej umawialysmy ze mialam dopiero zadzwonic rano 😠 😠 NOOOO ZAAAAAAALLLl to za malo!! wczoraj konkretnie na godzine sie umowilysmy jeszcze karol sie drze jej do telefonu ze on byl przy tym a ona mi bedzie wpierac ze ze mna wczoraj nie gadala 😠 😠 😠 NIENORMALNA!!! i ze pojdziemy pozniej bo ona nic z targu nie chce tylko ja... a ja ze ja nigdzie nie pojde pozniej i juz sobie sama ide. a ona ze po co jak sklep z wozkami zeby obejzec od 10 otwarty... a ja no to ok pojde na targ przyjde i potem mozemy isc tylko do sklepu to ona ze nie bo nie bedzie po skwarze chodzic 😠 😠 😠
to kurna na targ mogla isc pozniej po sloncu chodzic ale do sklepu z klima ma 15 min nie????

Ale to jeszcze nic. bo przechodzilam kolo tego sklepu i byl otwarty od 9 😮 😮 czaicie??

Powiedzcie czy ja jetsem jakas nienormalna czy kumam jakos nie tak bo juz nie czaje moze ze mna cos sie robi od tej pogody?????????? 😠

• Mamusia
ehhh....
srac ja!!
ANTY TESCIOWA - taki klub zaloze kurna 😎

yy wiec u mnie owoce to tak:
maliny - koszyczek taki malutki moze 300 g - 4,5zl
jagody - litr 8 zl
czeresnie - od 6 do 7 za kg
pozeczki czerwone - 5 zl kg
pozeczki czarne - 7 zl kg
nektaryny- od 4 w gore za kg ( brzoskwinie tez tak jakos)
pomidory -od 4,5
ogorki -2 zl
fasolka szparagowa -5 zl
agrest- 6 zl
borowki -od 6 za pojemniczek

takze nie bylo az tak zle...ale ja bylam przed wpol 9 to polowa straganow juz malo co miala towar wszystko wysprzedane 😉

aaa no i bylam w tesco...
kupilam sobie podpaski..... ehhh pieluychy prawie ze 😜
malemu oliwke z clean
mydelko bambino, i krem pielegnacyjny tez
i szampon i plyn do kapieli 2w1 z niVea
... za wszystko zaplacilam niecale 30 zl 😉
a pieluchy te co madzia kupila te mega paka jeszcze sa w promocji... ale widzialam ze duza paka new beby z pampersa 94 szt sa za 55 zl wiec chyba sie oplaca jak te z hughisa 90 szt za 50 zl sa...
No i herbatka na laktacje byla po 14 wiec nie jest zle...

a zaraz polece sobie po podklady na wyrko... 😜 🤨

• Mamusia
Ania, ale fajnie, ża Karol wstawił się za Tobą 😘 Dlatego ja powtarzam , że moja teściowa powinna być nA sto dwa 🤪 Sto metrów od domu i dwa metry pod ziemią. Mój Krystian zawsze był taki mamin synek. A teraz od kiedy jest w Norgę to może ze dwa lub trzy razy zadzwonił do domu 🤪 I ma rację...Oni też mają go głęboko. A sami dajemy sobie radę. Bo np jego matka była przeciwna temu, żebyśmy razem wynajęli stancje. Że nie damy rady itp. Moi to chociaż powiedzieli, że jak nie damy radę to przecież zawsze możemy do nich wrócić 🙂 A tu baba ma zonka...Bo i daliśmy radę i kupiliśmy mieszkanie, i mamy piesa wielkiego i Franusia w drodze i stać nas żeby jeszcze rodzicom pomóc 😜 Srał ją pies Anulko...Słońce to może jej w łeb przypaliło 😜

• Mamusia
no ona jest ja nie wiem... uszy ma od slonca wywiniete na lewa strone i nie slucha co sie do niej mowi .... nic kompletnie.
Ale nawet sie ciesze ze tak wyszlo bo wieksza palpitacje sercxa dostalabym przy ogladaniu z nia wozkow...bo by mi wciskala na hama jakis a tak to z karolem bede i sie nie dam 😁

• Mamusia
hej mamuśki! u mnie też dziś kolejna ciężka noc ,upał zero powietrze i prawie zero snu....porażka jak tak dłużej pójdzie to nie wytrzymam w tych upałach modlę się o trochę chłodu ...moja mała też wczoraj tak się rzucała w brzuchu ,ze wam powiem ,że aż się przestraszyłam jakoś tak dziwnie he he ale jest ok bo nic nie boli i nadal się wierzga ale już delikatniej 🙂
co do tabletek to ja biorę witaminy i potas z magnezem na ciśnienie, a tak to nic....ANULA co do teściowej to standard ,że porypane ,ale tak jak obiecałam ja na moją już narzekać nie będę...... 😠

• Mamusia
tesciowa to normalnie zakala... i tak jak Ela mowi na 102 powinna byc 🤪 🤪 🤪 🤪 hahaha dobre to bylo 🙂
ale chyba bym wolala zeby sie klucila ze mna w cholere niz zeby sie zachowywala jak niedorozwuj... ale co zrobic 😜
Nie na darmo wymyslili dowcipy o tesciowych 😁 😁 😁 😁 hahaha

aa no Ela mialam sie pytac jakie wkoncu imie dla malego wybraliscie z Krystianem??? 😜 czy zostaje Franus 😁?? ja bym zostawila 🙂

• Mamusia
No wiec koniec tematu o tych starych pukwach 😁

Madzia,ta Twoja mala tak sie rzuca tez? ej no to to moze od tej goraczki?? albo cos? bo jak juz ktoras z kolei tak ma?? no niby dziecko teraz najbardziej rosnie nie to moze tez dlatego?? ale tez niby 8 miesiacy najwiecej spi... a tu zadne z naszych maluchow nie spi na to wyglada