Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

czyli w anglii stawiają głównie na siły natury, nawet jak byś miała się przeterminować dwa tygodnie??? przypuszczam że u nas w wielu przypadkach też tak jest....!

no nic...zaczniemy i my po prostu akcję 'błysk' 😁 albo tak jak dziewczyny z lipca będziemy sutki masować 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

haha poważnie? w czasie porodu? coś takiego też mi się przemknęlo, gdzieś czytałam, że w czasie porodu masaż sutków powoduje mocniejsze skurcze 🙂
Loli szkoda, ale znajdą się kolejne, dobrze że przynajmniej masz w czym szukać u nas myśle że by tak prosto z mieszkaniem nie było....

• Mamusia
No tez mam nadzieje ze jakos to bedzie domek nie wyglada tak zle 😁 jak patrze na mapa google 😁
Wjec pewnie wieczorkiem pojade ogladnac jak moj wroci z pracy bo nie ma sie co zastanawiac nad takimi zeczami ludzie raz na ruski czas sie zgadzaja ...
Bede pisac wam kochane nic sie nie martwcie..

Hey Brzusiee 🙂
a my jak zwykle śpiochy ostatnie dochodzimy :P
wstaliśmy sobie po 10 zjedliśmy śniadanko i oczywiście gorąc dopada 🥴
widze rozmawiałyscie o terminie to mi według USG wychodzi ponad 2 tyg wcześniej termin niż normalnie, ale lekarz mówił że myy sugerujjemy sie tym według ostatniej miesiaczki 🙂
jejku wy juz torby pakujecie a ja jeszcze torby nie mam :P
mam 2 koszule, bielizne do szpitala brakuje mi papci i takich tam jeszcze pierdołek 😲

Hey Brzusiee 🙂
a my jak zwykle śpiochy ostatnie dochodzimy :P
wstaliśmy sobie po 10 zjedliśmy śniadanko i oczywiście gorąc dopada 🥴
widze rozmawiałyscie o terminie to mi według USG wychodzi ponad 2 tyg wcześniej termin niż normalnie, ale lekarz mówił że myy sugerujjemy sie tym według ostatniej miesiaczki 🙂
jejku wy juz torby pakujecie a ja jeszcze torby nie mam :P
mam 2 koszule, bielizne do szpitala brakuje mi papci i takich tam jeszcze pierdołek 😲

• Mamusia
No tez mam nadzieje ze jakos to bedzie domek nie wyglada tak zle 😁 jak patrze na mapa google 😁
Wjec pewnie wieczorkiem pojade ogladnac jak moj wroci z pracy bo nie ma sie co zastanawiac nad takimi zeczami ludzie raz na ruski czas sie zgadzaja ...

• Mamusia

• Mamusia
Kurde sory nie wiem jak to sie stalo 3 razy mi sie te same posty wlaczyly ;/ bleee..
Dosik ja wczoraj wlasnie wypralam torbe bo brudnawa byla od latania samolotem ;D
A wsumie tez nie mam za wiele, tzw 1 pizama, podpaski, majtki poporodowe , wkladki laktacyjne i wsumie tyle...

co Wy tu za bałagan z tymi postami robicie? 😜 połapać się nie idzie 🙂

Dosik śpiochu!!!: 🙂 🙂 🙂 a śpij jak potrafisz najdłużej...potem będzie nam tego snu brakować 😁

ze mnie się normalnie leje, jest gorzej niż wczoraj....

u nas w szpitalu podobno opieprzają jak ktoś przyniesie za dużą torbę....co mnie wkurza, bo skoro nie zapewniają tych wszystkich podkładów, podpasek itd, to liczą że co? w co mamy się zapakować skoro nic nie dają, a wszystko trzeba zabrać samemu! wr!

• Mamusia
TO PLANUJĘ JESZCZE DLA SIEBIE KUPIĆ:
-chusteczki odświeżające x 3
-ręczniki papierowe x 2
-kapcie zwykłe
-płyn odkażający do higieny
-koszula do karmienia x1
-stanik x2
-wkłady poporodowe
-majtki poporodowe jednorazowe
-laktator
-pas poporodowy
-herbatka na laktację

• Mamusia
Hehehehe
tez wlasnie musze sobie strzelic :d
Ostatnio wlasnie mojemy mowie ze yyyy wiesz jeszcze sobie musze kupic no ten no,.... lewatywe.. a on po co :P
A ja yy no wiesz kupke sobie zrobie w domu...
Po cholere maja mi robic w szpitalu
To mi powiedzial ze bede w takim szoku ze zapomne o jakiejs lewatywie 😁