Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Elu no to rzeczywiście...dobrze, że już nie kurzysz 🙂 buziak od cioci Agii i maleństwa 😘 😘 hehe

sioperka nie wkurzaj mnie, u mnie to wszystko stoi w miejscu!! a za chwilę słońce będzie mi centralnie w plecy walić! bleee

Sioperka i wbijasz nam nóz w plecy
!!!!!! Ja moge pomarzyc o czyms takim jak przewiew czy cokolwiek. DUchota taka ze dramat. Słońce wali cały dzien prawie no koszmar. Kurna moj za nie dlugo konczy prace a tu obiadu nie ma. Bo ELusia siedziała prawie cały dzien na forum hyhy. A nie pale w sumie dzięki jemu, i sie bardzo ciesze 🙂 Nie śmierdole jak popielara 😜

zapach zapachem...ale pomyśl ile to kasy jest! teraz paczka fajek to koło 9 zł! to ja dziękuję...jak kupowałam co drugi dzień! wole coś tej małej kupić 🙂

no i zostawiły mnie 😜 paskudy 😁

ale patrzcie, nie trzeba gadać o lewatywach żeby się pośmiać 🙂 🙂 chociaż fakt...ekran mam nie popluty 😁

• Mamusia
Spoko spoko...Padało u mnie teraz wysłałam trochę chmurek do was. Widzę Sioperka potwierdza odbiór 😜 hehe A u mnie jak nie urok to sraczka..Jak nie pali tak słońce mocno to mam jakąś chmarę much i spać nie mogę bo mnie gryzą. Kimnęłam się chwilkę i mnie durne obudziły suki podłe 😠
Kawkę to tylko mrożoną, papierosom mówię STANOWCZE SIO!

• Mamusia
U Krystiana w nocy była burza a dzisiaj padało. U mnie rano..I też tak nagle wietrzyk fajny chłodny się zrobił, za chwilę ostro zaczęło grzmieć , zrobił się większy wiaterek i lać zaczęło. Teraz dopiero słońce znów wyłazi. Więc jest nadzieja Aguś 😜

Sioperka żebys od tego wiaterku katarku nie dostała 😜 o boże odkurzylam juupi! i juz mi sie nic nie chce i obrałam ziemniaki i dosc co ja kurde przemęczać sie nie moge niby 😜