Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

heeej 🙂
ale pochwaliłyście mój suwaczek no no 🙂 się nie spodziewałam! trzeba było mi wcześniej powiedzieć że tamten Wam się nie podoba 😉 😉

sioperka Loli chyba też ma takie kucia, więc zapytaj jak wpadnie 🙂

ja dzisiaj na cały dzień Was opuszczam, więc nie pisać mi tu dużo, bo nie lubię nadrabiać 😁 😁
do wieczora kochane :****

• Mamusia
Hej laseczki
Zapomnialam wam wczoraj napisac co z tym mieszkaniem ale jakos juz nie mialam sily 😞 a wjec jednym slowem lipa pokoj tzw 4 sciany nic wjecej i meszczyzna do nas czy mamy swoje lozko 🤨 yyy aaa szafe to on tam jakas w garazu ma moze skrecic yyy 🤨 no pokoj nie byl jakis malych rozmiarow ale idealny dla naszej 3 tez nie byl.
Jedna lodowka na 7 osob tyle nam przedstawil wliczajac nas oczywiscie a ile ludzi tam mieszka to nie mam zielonego pojecia.
Jedna lazienka na tyle ludzi syf w domu jak nie wiem co 😞
Wiecie co mnie najabardziej dobija 😞 ze ludzie mi odpisuja zebym sobie wynajela wlasne mieszkanie jak spodziewam sie dziecka Kur"" mac gdybym miala pieniadze to przecierz bym sobie cos wynalela a nie szukala jakiegos pier"""""""" pokoju 😞

• Mamusia
Hej 😉
21 str do nadrobienia od wczoraj... hmmm cos tam przeczytalam 😜
Ja juz po badaniu krwi... ciekawe co tam wyjdzie 🤨 A normalnie ejstem polprzytomna...ehhh
Agus cos tam pisalas wczoraj o tym swoim... 🤢
ICH KUZWA WSZYSTKICH DO JEDNEGO WORA I UTOPIC!!
Tez mam swojego dosyc serdecznie...az mi sie unosi jak wraca i musze udawac ze czuje sie zajebiscie i humor tez mam zajebisty 🤢
jakies sapy ze sobie spie w ciagu dnia, to ze JEGO pieniadze trace na GOWNA- czyli jedzenie bo nic innego nie kupuje...
Wczoraj ryczalam w huj bo jest nawet nie polowa miesiaca a my mam 300 zl z czego dzis pojde po pieluchy itp i gowno wielkie zostanie ☺️ ze nam sie wali wszystko sie nie dogadujemy i wszystko na mojej glowie ze potrzebuje pomocy a nie ze on mysli ze pojdzie do pracy i jest kurwa kims... 😠
To mi powiedzial ze go wkurwiam, ze ma dosyc i wyszedl gdzies w nocy.... 🤢 zal kurwaaa

ONI SA PO JEDNYCH PIENIADZACH!!! ZERO OBOWIAZKOW WSZYSTKO POD NOS PODTYKAC... A WSZYSTKO PRZEZ KOGO??????????????? PRZEZ KUZWA TESCIOWE!! BO ICH ROZPIESZCZAJA I W DUPE WLAZA...
czyli Agus buziaaaak i nie ma co:***

A ogolnie to z tymi kluciami to moze cos ci sie tam rozciaga?? bo niby jak brzuchy nas kuly to sie rozciagalo i ze niby to dobrze...
A jak Wam mamuski noc minela?? 🙂Noo i co mowicie czy paka pampersow 94 szt za 55 zl to sie oplaca?? bo nie wiem czy kupic czy szukac gdzies indziej taniej?? jeszcze do kauflanda pojde najwyzej zobaczyc ale watpie zeby bylo taniej ...
No i dzis sie zaczynam pakowac 🙂)) i malego tez 😉

• Mamusia
Loli kurcze a ci moi znajomi tez nic znac nie dawaja 😞
Jeden mial dac jak wroci do angli bo byl chwilowo w polsce ale sie nie odzywa.... napisze do niego zaraz.

Ela ani mi nie mow o psach... 😠 tu wczoraj chyba z 5 godzin non strop tak ujadal ze kuzwa myslalam ze go czyms swigne....ale nie bylo go nigdzie widac i nie dalo rady 🤢 😜

• Mamusia
Kurde przerabane macie z tymi chlopami, ja nie mowie ze moj jakis swiety ale az takich problemow to z nim nie mam wiadomo ze czasem jak sie zaczniemy klucic to tylko sie pozabijac nawzajem..

Ale moj to nie mial zbytnio dobrego zycia :/

Elu jak nic nie znajdziemy? hm wiesz co ja musze cos znalesc nie ma takiej opcji..
Wczoraj jeszcze wieczorem sie zdenerwowalam tak masakrycznie ze zasnac nie moglam i dostalam 3 razy pod zad z odstepem jakis 15-20 sekund takie uklucie w pochwie ze az bolalo.. i widze tez ze sie moj o mnie martwi ze sie denerwuje juz mi wczoraj powiedzial zebym sie nie denerwowla bo nie moge 😞 no ale jak tutaj sie nie denerwowac 😞

• Mamusia
No nie dziwię się Loli...Ale faktycznie jeszcze w szpitalu wylądujesz przez to 😞 Tylko jak tu się nie denerwować?!
Jak ja wam współczuje, że macie takich łosi niedojrzałych pod dachem 🥴 Jak czytam o co wy się kłucicie i co wasi robią to mam ochotę mojego w piwnicy zamknąć bo on to jakiś ideał jest i jeszcze ktoś mi go ukradnie...Ciągle pisze mi sms , że bardzo nas kocha, że jestem wyjątkowa, że jest przy mnie bardzo szczęśliwy i nikomu nigdy mnie nie odda...Ech...

• Mamusia
Elu no dokladnie jak sie tutaj nie denerowac.
Ja nawet nie mam nic poprane ani nic, a jak mnie chwyci cos wczesniej?
Masakra jakas ale jak ja mam teraz wszystko prac? 😞
A zachwile to ja sie ruszyc nie bede mogla bo mnie wszystko bedzie bolalo i wielkiego arbuza bede miala przed soba 😞
Nie wiem jakos sobie nie wyobrazam tego wszystkiego 😞

• Mamusia
Loli nie martw się ja też jeszcze nie mam nic poprane i mało tego jeszcze trochę zakupów przede mną .....ale to się da ,a co do mieszkanie to my też wczoraj oglądaliśmy jedno.....ogólnie ładne ,ale w ogłoszeniu było napisane 700zł +opłaty ,a jak dojechaliśmy nagle było 1050+OPŁATY...PORYPAŁO LUDZI....więc też nadal szukamy.....Anula co do chłopów to się zgadzam ,ze teściowe mają ich rozpieszczone i im odwala......a co do pampersów to u nas normalnie są w tej cenie co napisałaś,więc ja bym poszukała jakiejś promocji....bo w tej cenie zawsze można skoczyć i kupić, a lepiej zaoszczędzić tym bardziej ,ze u nas też w tym miesiącu z kasą tak sobie ,bo wszystkie opłaty i wesele i OC nam się naraz zwaliło..... 🤢

• Mamusia
Sioperka tylko ze u ciebie nikt nie naciska zebys sie wyprowadzala i nawet gdyby sie mala urodzila to mozecie nadal u sioebie mieszkac i cos szukac, a u mnie w tym domu nie ma nawet gdzie wozka trzymac mam 2 pary schodow ktore jedne maja po 10 stopni i jak ja mam tutaj jak kolwiek funkcjonowac naprawde tutaj nie ma warunkow na dziecko ja mam taki malutki pokoik ze nawet lozeczka nie mam gdzie trzymac 😞

• Mamusia
Cześć dziewczyny! 😘
Co do kłucia, to jest nic innego jak ucisk dzidziusia na szyjkę macicy. Mam tak odkąd mi małego obrócili w szpitalu, odczuwa się wyjątkowo dziwnie tym bardziej że np. ja mam jeszcze mocno skróconą szyjkę. Jest to zupełnie normalne, ale można sobie tego oszczędzić gdyż najczęściej czuć to po wzmożonym wysiłku.
Co do chłopów to z nimi źle ale bez nich jeszcze gorzej 😉 Faceci są z natury niewdzięcznikami i dlatego warto od samego początku wpajać im zasady partnerstwa. I niestety, kiedy facet jest już dojrzałym, dorosłym mężczyzną musi wiedzieć, że JEGO rodzina jest teraz najważniejsza.
Loli, a Ci wasi znajomi co też są w Londynie oni nie mają namiarów na jakieś pokoje do wynajęcia? Albo czy u nich nie ma takiej możliwości?

• Mamusia
Loli szkoda mi Cie bardzo, ale pomysl jak tak sie bedziesz stresowac i wylądujesz w szpitalu to oni sie nie beda pytac czy masz jakies sprawy do zalatwienia przed porodem, takze spokojnie i bez nerwów żebyś nie wylądowała za wcześnie na porodówce. wiem ze to nie łatwe bo ja mam gdzie mieszkac a i tak sie stresuje ze nie zdąze z wszytskim bo praktycznie nie mam nic dla dziecka jeszcze bo czekam na tą kasę dalej. co dzien konto sprawdzam i nic, pozawalali cos z papierami a teraz ty szary czlowieku czaekaj i sie martw kiedy bedzie kasa. dobra nie bede narzekać na kasę bo aż szkoda słów. ważne żeby zdrowie było.
u mnie znów upał, już cała mokra jestem chociaż dopiero wstałam 😞

• Mamusia
pewnie tak widzą wielgachny brzuch to myślą ,że wezmę obojętnie za jaką kasę ....a ja szukam innego mieszkania żeby zaoszczędzić a nie płacić jeszcze więcej niż obecnie.....dlatego dobrze,że aż tak nam się nie śpieszy .....A ZA LOLI TRZYMAM KCIUKI!!!!!!

• Mamusia
Eloite sorki ze tak napisze ale gdyby bylo tak jak piszesz ze znajomi by mieli cos do wynajecia to po co bym sie miala stresowac?
Tutaj znajomi sa tacy ze zazwyczaj jak cos chca to sie odzywaja nie ma tutaj prawdziwych znajomych.
I jest tak ze radz sobie sam.....