Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ania87 wyobrazasz sobie teraz wracac do polski? wszystkie papiery tlumaczyc ze szpitala itp.
I co ja bym mieszkala u siebie w pl a on u siebie?
Bo nie mam warunkow na to zebysmy mieszkali razem ani u niego ani z moimi rodzicami 🤨

• Mamusia
Noo.. ze znajomymi i rodzina najlepiej na zdjeciu i to tak zeby szlo wyciac... ehh
A moze tu zaloz nowy watek?? na bank jest ktos z Anglii to moze akurat cos wiedza???
albo w kazdy miesiac wpisz ze szukasz cos do wynajecia itp... moze akurat a nic Ci nie zaszkodzi sprobowac 😘

Jestem z siebie dumna 😁 zaoszczedzilam 15zl na pieluchach i 12 na chusteczkach 🙂
poswiecilam sie i poszlam najpierw do kauflandu zobaczyc czy moze akurat sa tansze ... 🙂 i co??? i byly 🤪
Laski Mega paki Huggisow wszystkie rodzaje rozmiary po 35 zl!!!!!!!!!!!!!!!!! kupilam te new beby czy cos z tym dzidziulkiem w czapie 😉 ale chyba juz wiecej nie kupie bo to juz bedzie z 180 szt a dziecko przytyje szybko to potem beda za male i dalej sie wstrzymam 🙂 najwyzej jakies wieksze kupie 🙂ale to w sierpni albo jak tam 😉
No i husteczki!! 😁 z clean czy jak to tam... 3x64szt za 13zl 😁 😁 😁 😁 😁
ale bylam potem w rossmanie to widzialam ze hugisa byly taka paka za 15 czy cos ale wszystkie wykupione 😜

• Mamusia
lecem do wlascicielki zaplacic za mieszkanie... mam nadzieje ze nic znowu nie wzroslo.. 🤨
bo chyba tynk bedziemy jesc pod koniec miesiaca 🤢
A po poludniu michu sie chce zrehabilitowac za wczoraj i skonczy wczesniej i idziemy z ....tesciowa po wozek 😁 tzn zamowic.....

do zas:*** nie piszcie duzoo 😜

Aaaaa Ela zapomnialam pisac wczoraj 😜 hihih dziekowac za pogode, u mnie bylo wczoraj taaakie zachmurzenie i wiater zimny ze az bylo milo siedziec na dworze 😜 tyle ze bez deszczu 😜

• Mamusia
no faktycznie tu dziś cicho.......buuterfly i Eluski też nie ma.....hmm 🤔
przeglądałam sobie dziś oferty na allegro tych wszystkich podkładów dla nas itp.i wydaję mi się ,że na to samo wyjdzie jaka nie z lekka taniej ,gdy zaopatrzę się w aptece....nie mają zbytnio dobrych cen.. 🤢 ale jest jeden plus znalazłam dość przyjaźnie wyglądającą lewatywkę he he potem ją sobie zamówię ,bo w aptece jak już mówiłam nie ma szans ,ze ją kupię ☺️

• Mamusia
My mamy maxi cosi cabrio fix, słyszalam ze jeszcze concord jest dobry. To zależy czy patrzysz na cene czy na bezpieczeństwo, bo jeśli fotelik chcesz kupić tylko po to żeby sie policja nie doczepiła, to każdy spełnia te oczekiwania, jeśli chcesz żeby był bezpieczny to niestety trzeba dopłacić.

Hey Brzusiee :*
ale miałam noc 😲
nie dość że nie mogłam spać, co przysnełam to sie budziłam 😞
to jeszcze złapały mnie jakieś skurcze i byłam mega przerażone, zaczełam myśleć że coś się zaczeło a ja sama, jejku byłam już cała nerwowa 🥴 ale póżniej miałam jakieś warjacje żołądka wiec to chyba przez to te skurcze brzucha cos mi mogło zaszkodzić.
Mój wrócił coś koło 7 dopiero też sie martwiłam oo niego i wyczekiwałam całą noc przez co tak lekko spałam, ale naszczescie o 5 zadzwonił że bedzie za 2 h biedaczek taki padniety przyszedł. Zrobiłam mu nie dawno sniadanko na tacce do łóżeczka bo już widziałam że sie przebudza 🙂
Dziś USG 4D jejku nie moge się doczekać 🙃 🙃 🙃 🙃
Faktycznie tu jakoś cichutko teraz :P

• Mamusia
tak 🙂 kupilśy żółty księżyc, pościel świetna 😁 kolor taki jak na zdjęciu, widziałam tez inne, beżowe mi się tez podobały, te rysuneczki w rzeczywistości wyglądają dużo ładniej niż na zdjęciach. materiał też wysokiej jakości, z tego co kojarze to oni maja jcertyfikiiat Ökotex , co znaczy ze nie zawiera substancji szkodliwych, które moga mieć negartywny wpływ na zdrowie 😁 my jestesmy bardzo zadowoleni 😁

USG mam o 17.15 ale po chcemy jeszcze z moim pojechać po wanienke, wkładki laktacyjne i takie rzeczy potrzebne do dzidzi i do mnie 🙂 ale pod wieczór napewno wejde i wam zrelacjonuje 😁