Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurde a ja musze isc jakos w przyszlym tygodniu z moim Legwanem do weterynarza bo chyba sobie lapke zlamal albo cos nie wiem 😞 nie chodzi napuchnieta ma chyba z 3 razy wjecej biedaczek 😞
Musze jutro zadzwonic i umowic sie na wizyte...

Czesc brzuchatki. noc strszna była dupa a nie burza katastrofa. Elus kolorki bardzo ladne 🙂 Kurcze Loli to koniecznie z nim do lekarza. JA SIE CHYBA PRZEZIEBIŁAM CZY COS< KATAR< KROPNY KASZEL DOBRZE< ŻE W PONIEDZIAŁEK DO LEKARZA. uWielbiam klawaiture mojego S. Yhhh..!! Miłego dnia brzucholki 😘

• Mamusia
Czekoladka oby to bylo tylko zlamanie bo wiem ze one maja rozne choroby wlasnie z konczynami ;/ a tutj pewnie leczenie takie gada to troche kosztuje ;/
Wydaje mi sie ze spadl ;/ z wysokosci lub cos w tym stylu bo to taka wiercipieda z niej straszna tgeraz tylko lezy spi i je praktycznie nic sie nie rusza musza ja psikac co chwilke woda zeby jej za goraco nie bylo..

• Mamusia
mam nadzieje że to nic poważnego 😞szkoda biedaka żeby sie meczył, 😞 😞 😞niemasz chyba wyjścia musisz iść z nim do weterynarza 😞 😞 😞jak pech to pech jak sie niema kasy to zawsze są jakies dodatkowe problemy i wydatki 😞 😞co za życie, trzymam kciuki

• Mamusia
No tez wlasnie nie chce zeby sie meczyl ale rozmawialam z kolezanka co chodzila z psinka do weterynarza i pierwsze 3 wizyty sa za free wjec nie ma tragedi 😉
Pewnie tylko za jakies leki sie placi 😉
Jutro moj zadzwoni i bede musiala isc.

Czekoladka nie smiej sie zemnie ;( chodz i sie drapie non stop 😞

• Mamusia
naprawde nie trzeba płacić za wizyte???nieżle umnie tak niema 😞ostatnio oddałam 2 kociaki dla weterynarki żeby znalazła im nowy domek i tez nic nie chciała,ale za wizyty sie płaci.a z tym rośnieciem ☺️sory ale jestesmy na to skazane.przez pewien czas tez tak miałam a teraz jest ok.no i faktycznie brzusio urusł 2 cm

• Mamusia
No podobno 3 pierwsze sa za darmo ale ile w tym prawdy no to wsumie sie okaze 🙂

Zbieram sie kochane na jakies zakupki nie wiem moze cos kupie dla dzidzi, chodz wsumie sama nie wiem co 😉

Ale jade na targ kupic jakies owocki i warzywka 😉

Do puzniej jakos milej niedzieli dla wszystkich 😘

Hey brzusie 🙂
Jak tam mija niedziela ?? 😉
Myśmy wrócili przed chwilą z zakupów z tesco i będzimy zaraz jedli obiadek 🙂
u nas niby nie słonecznie, ale strasznie duszno 😞 😠
jeszcze te skurcze rano znów miałam dwa razy mały tak ropychał mi miednice że normalnie miałam wrażenie że zaraz cos we mnie peknie i urodze 😲
Miłej niedzieli myszki 🙂 :*

• Mamusia
laurana to mamy podobnie bo my dzis 1sza rocznice, a 2 dni temu 16tego też 5 lat odkąd jesteśmy razem 🙂

ja wlasnie po obiadku i zmykam bo jedziemy do rodzicow a potem nie wiem gdzie ale w domu dzis siedzec nie bede, chyba ze sie rozpada ale narazie nic na to nie wskazuje

Dziś oglądałam laktatory i ten z aventu kosztuje u mnie w tesco 199zł
kurde drogo musze się porozglądać czy będzie gdzieś taniej :P
widziałyscie może gdzies w niższej cenie ?? ;>

• Mamusia
Hej Laski 🙂
jak tam niedziela mija?? 🙂
mi troche lepiej niz wczoraj...
rano tylko miallam 2 skurcze, nogi wiadomo spuchniete, maly wariuje jak nie wiem i zauwazylam ze zaczol ssac cos sobie 😜 wczoraj to przyczailam ze w 1 miejscu mi tak pulsuje jak ty machal albo cos i kilka razy na dzien tak a jak przestanie to czkawka 😜 haahh niech sie uczy maluda 😉

Co do pogody..... 🤪 🤪 🤪 wreszcie chlodno i bez sloncaaa 😁 😁 wiec chyba przez to sie lepiej czuje 😜 jakos tak lzej 😜 hihi i oddychac jest czym... az fajnie ze gesia skorka wychodzi od zimna 🙂
A burze jak u Was?? bo nas jak zwykle ominelo... ale powtorki ze zeszlego roku to ja dziekuje

:* jutro po lekarzu sie odezwe:*

aaaa no i Karol kazal napisac ze to on projektowal suwaczek 😁 😁 😁 haha

• Mamusia
Aniu moja mala tez wariuje ile sie da juz kazdy ruch tak doslownie czuc ze jakas masakra 😞
U mnie niedziela wsumie nudna moj w pracy dopiero o 16 bedzie tzw jak dojedzie do domu to pewnie juz bedzie 17 ;/ pewnie cos zje i do spania bo co jutro znow do pracy ehhh biedaczek moj kochany stara sie ile moze 😞