Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hehehe no ja sie dowiedzialam o ciazy w jakims 11-12 tygodniu wjec 😉 troszke w szoku bylam ale sie cieszylam jak w 13 tygodniu zobaczylam taka fasoleczke 😉 jeszcze znieksztalcona lekko na tym USG ale uczucie swietne 😉

Teraz to juz taka duza jest ze szok, pamietam jak zakladalam tutaj konto i moj ssuwaczek byl miedzy 4-5 miesiacem 😁 a teraz 🤪 jak tylko sie patrze na niego to az mnie zamurowywuje 😉

sorki ze tak zniknelam ale cos mnie tak zakulo w klatce piersiowej ze ciezko mi sie oddychalo 😞 i musialm sie polozyc.Nadal nie czuje sie dobrze ale jest duzo lepiej.

Asia dziś chyba taki fatalny dzień, ja jestem strasznie słaba dziś - ledwo żyję 🤢 na nic nie mam siły
nie miałam jak wczesniej napisać - ELUŚKA GRATULUJĘ CÓRCI 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
jak tam dziewczyny?mi się właśnie pierze 3 tura ciuszków,a druga jeszcze schnie na balkonie,pierwszą mam już wyprasowane i z lekka mnie to szczerze mówiąc zmęczyło ,więc się położyłam i zajrzałam do was....dziś jeszcze jedno pranie wstawię z pościelkami itp.a jutro kocyki i rożki....ogólnie nie myślałam,że tyle roboty z tym będzie,ale szczerze mówiąc i tak sprawia mi to przyjemność.....jak da radę wszystko dziś wyschnąć i zdążę wyprasować to je już spakuje na nowe mieszkanko 🙂
DZIEWCZYNY ZA 2 DNI MAM USG 3D!!!!!!!!!!!JEZU JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ......ALE TEZ I Z LEKKA BOJĘ.....OBY WSZYSTKO BYŁO Z MALEŃKĄ DOBRZE 🥴

• Mamusia
Kurde duchotaaaaaa umieram lassssskiiii pomocy... mam dosc mala to wariuje mi tak w brzuszku ze juz nie moge 😞

Bobas no no to sie twoj postaram pozazdroscic, wypieknij sie tam w jakas suknie i lec na ta kolacyjke 😉

Sioperka strasznie ci zazdroszcze tych ubranek popranych, ale tak sie wlasnie wsumie zastanawiam ze ja sie tez bede przeprowadzala to moze i tez zaczne juz cos prac? a ty co jak to prasujesz to do pudelek wkladasz? czy jak?

Czesc kochane moje brzuszki. Niestety zdjęcia nie dodam bo jestem u swojego a cały dzien mi net nie działał chociaż próbowałam wiele razy. Ale jak tylko zacznie działac to napewno Wam pokaże. Ma duuuże pucki po tatusiu 🙂