Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale się nieszczęście stało 😞 Takiej mojej przyszywanej babci umarł w niedzielę piesek 😞 Bidulina chodzi i płacze. Obwinia siebie...Bo piesek siorbał nosem i ona myślała, że to normalne. Każdy pies tak czasami ma. A okazało się, że ma nosówkę 😞 Tydzień jeździła z nim po weterynarzach i dupka...Od piątku było z nim na prawdę źle więc ta babulinka czuwała przy nim dzień i noc. W niedzielę ją zmogło i zasnęła...I wtedy piesek umarł 😞 A ona się obwinia, że to dlatego , że zasnęła. I dzwoniła do mojej mamy i jej płakała 😞 Biedna...Ale powiedziała, że ona chce takiego psa. Żeby był podobny do tego co miała. Bo ona bez psa to nie umie...I bądź tu mądry znajdź nagle takiego psa 😞 Ale uruchomiłam już moje kontakty w TOZie Gorzów i może w końcu znajdziemy jej tego kundelka 😞 Tak mi jej szkoda...

• Mamusia
No my to z mamą się poryczałyśmy tak nam jej szkoda...A dbała o tego pieska. U nich wszystkie pieski szczepione, karmione i kochane są. U nas na podwórku sześć tych dziadów biega a do każdego w inny sposób człowiek jest przywiązany 😞 Każdy jest zupełnie inny i trzeba inaczej do niego podchodzić...Smutno mi bo ja straszna psiara jestem 😞

• Mamusia
Ej dziewczyny ile placilyscie za pampersy te z Huggies co ta dzidzia lezy w tej czapece ?

Bo ja wlasnie dzis dostalam ulotke z promocjami
http://www.boots.com/en/Huggies-Newborn-Starter-Kit_117844/
takie cos za 3 funty wydaje mi sie ze sie oplaca, pieluszki+husteczki+czapeczka

• Mamusia
Aha a tutaj wsumie liczmy ze funt 5 zl stoi to ja za 15 zl mam pieluszki, i husteczki i pewnie jakas badziewna czapeczka chyba bede musiala mojego wyciagnac do tego sklepu... duzo maja promocji np. odciagacz pokarmu z tommee tippee za 10 Funtow
i za ta sama cene i firme sterylizator do butelek
5 butelek + 2 dodatkowe smoczki do butelek i smoczek dla dzidzi za 10 funciakow
wszystko z tej firmy pamietam ze ktoras Ania sie mnie pytala wlasnie kiedys o te butelki..

• Mamusia
Lolo ja pytałam o te buteleczki z TT wiem że są dobre 😜 jak masz okazje a nie masz butli i chcesz kupić to bierz. Ja je chciałam po planuje kamić cycem a wiadomo nie zawsze można wyjąć tą pierś i nakarmić to raz a dwa to nawet podając dziecku wode czy jakieś herbatki ono może się odzwyczaić od cycucha...a z TT te smoczki na butlach są jak cyc i dziecko musi włożyć tą samą pracę w mamlanie jak przy piersi

aa Aniu co do proszku Biały Jeleń pytałam dzisiaj babki na rynku o niego powiedziała, że sama pierze swojemu dziecku, płyn do płukania pachnie przyjemnie tak bardzo delikatnie nie jest dodatkowo perfumowany proszek też nie, więc ja będę w tym prała 🙂

• Mamusia
wlasnie chcialam zapytac czy ktoś wąchał ten płyn do płukania z białego jelenia, ja zamówie chyba przez allegro i kurcze jest ten minus że wąchać nie można, ale jak ładnie to biorę 😁 zastanawiam sie czy kupować proszek do koloru i do białego osobno czy tylko ten do koloru i prac w nim wszystko, jest jeszcze płyn do prania do wszystkiego no i narazie nie wiem..

• Mamusia
Mi sie wydaje ze nie ma co przesadzac , same zobaczycie ze na poczatku bedziecie praly w tych proskach dla maluchow a jak tylko troszke podrosna to juz nawet nie bedziecie zwracaly uwagi w jakim proszku pierzecie bo zaczna sie dopiero plamy od zupek itp, niektore panienki jak czytalam na necie normalnie do proszku dosypuja vanisza bo ciezko sie pozbyc minimalnej plamki po kupce :/

Wjec wydaje mi sie ze jeden wystarczy....