Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Oj Loliczku juz nie dlugo i b edziesz mila kruszynke swoja 🙂 Czy ja wiem czy tacy zachwyceni, powiedział ze za wczesnie troche ale ze jk jest to i tak sie juz nic nie zmieni przeciez. Ja tez [atrzylam za mieszkaniem i tez lipa.. no nic szukamy dalej.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Cześć Mojee brzuszki 😁
Kurdee barkowało mi was caly dzień :P
WKońcu zrobiło sie chłodniej !! 🙃
Byłam dziś u tej znajomej co ma 3 tygodniowego synka rajciuuu jaki on jest kochana nie mogłam się napatrzeć 😁 nawet w ramach praktyki dla mnie dała mi go nakarmić, przewinąć, przebrać 😁
Boziuu ale już chce mieć mojego skarbeczka widzieć jak śpi w łóżeczku opikowac się nim 🙂
dziś poczułam jakie to musi być piękne bycie mamusia 😁
Teraz będe siedzieć i wyczekiwać aż mój maluch z brzusia zechce wyjśc na świat 😁
po poworcie musiałam ogarnać mieszkanko i teraz chwila odpoczynku i czekanie na mojego 🙂
a jak wam myszki minoł dzionek?? Jak sie czujecie ? 🙂
Zaraz bede czytac co tu dzis bazgrałyścieee ;D

a u mnie bez zmian...przez tą całą sytuację chorą rozbolał mnie brzuch, dostałam biegunki, a mała wpycha się pod żebro i zaczyna mnie to bardzo boleć! 😞
traktuje mnie jak bym niewiadomo co mu rano powiedziała, wielka obraza, tylko o co? trzymajcie za mnie kciuki żebym nie zmiękła i pierwsza nie wyciągnęła ręki, bo on się chyba tak nauczył,że przez ciążę wszystko mu przechodzi bokiem 😞
apetytu nadal brak.... 😠

Agulkaa bez nerwów kochana ;***
Nie ma co marnować nerwów na facetów (i mówie to ja co ostatnio też się wkurzala) :P
Spokojnie on wyciagnie pierwszy rękę a Ty tam sie nie denerwój bo widzisz teraz boli Cię brzuszek,
a teraz malutka jest najważniejszaa 🙂
Niom powiem Ci że fajnie tak, dawno dawno nie miałam stycznosci z taki meleństwemm

no właśnie...prosto się mówi, przed chwilą miałam chyba pierwszego skurcza! i bolał bardzo 😞 chyba to był skurcz, bo nie wiem...spałam po południu to teraz mi się nie chce, a mała pcha się pod żebro jak nie wiem...złośliwa taka 🙂
niby zawołał mnie teraz na film jakiś, ale ja chce pogadać a nie film! i o tej godzinie to niech się w dupe pocałuje! 🙂

Dosik, ktoś tu dzisiaj stwierdził że Twoja torba do szpitala jest malutka 😁 pomieściłaś tam wszystko? 🙂

Ano właśnei cos tam doczytałam ANulka powiedziała że ona jest mała :P
ale powiem Ci ona tak wyszła ja wam podam jutro wymiary :P
a mam tam juz no prawie wszytsko kilka rzeczy brakuje :P + ciuszki małego :P
Widzisz nie możesz sie denerwować bo pożniej masz skurcze ;***
powiedz mu ze ma wyłaczyć film, i rozmowa face to face 😁

myślę że będziesz zadowolona 🙂
ja się dzisiaj dowiedziałam że jakaś koleżanka koleżanki była już przeterminowana przeszło tydzień...więc do szpitala, bo ani bóli ani nic. I nie chcieli jej przyjąć ( w tym moim szpitalu ) wkońcu jej chop się wkurzył, że tak nie można, to z łaską ją przyjeli....podobno wody płodowe miała zielone 😞 dzieciątko na szczęście zdrowe, ale ona miała jakieś tam komplikacje dwa dni po porodzie, bo dostała gorączki.
a inna historia, to też koleżanka koleżanki 😜 ( uwielbiam takie historie być może z palca wyssane... 🙂 ) urodziłą zdrowe dzieciątko, i po dwóch tygodniach lekarz robił jej usg i się okazało że nie urodziła całego łożyska!! nie wiem czy to prawda...ale przeżycie ekstremalne 😉

To nic ja słyszałam od znajomej że jej siostra w ogole nie urodziła łożyska i chodziła z nim 1 misiac po porodzie dopiero pozniej jak miała komplikacje to się zorientowali ;/

no to tu podobna sytuacja była, tylko nie wiem ile czasu z nim chodziła! jak można nie urodzić łożyska? rozumiem...ewentualnie rozumiem, że kawałka się nie urodzi, ale całego???? o zgrozo!!

wiesz, dobrze że to są takie ekstremalne przypadki! miejmy nadzieję że każdą z nas to ominie!!
czytałam własnie na lipcówkach i jedna tam urodziłam w około 2 godziny szczęściara!!!!!! 🙂

Aguś a wiesz że ja dzisiaj byłam nie daleko Ciebie 😁
w Zbrosławicach :PP
No AGunia masz racje oby kazdą z nas to omineło i oby każda przeszła poród szybko sprawnie i z jak najmniejszym bólem 😁

• Mamusia
Niby weekend ale widze ze gaduły siedza i plotkuja 😉
Ja juz po kolacji, wykapana moj oglada film a ja nadrabialam pare stronek 😉

Z tym łozyskiem to dajcie spokuj masakra jakas nie wiem czy u was jest cos takiego, ale tutaj jak chcesz szybko urodzic lozysko to podaja ci zastrzyk..

A co do antykoncepcji Eloite to tutaj zaraz po porodzie oni w szpitalu sami ci proponuja co bys nie chciała 🙂 zastrzyki,plastry albo wczepiaja ci cos pod skóre, i masz wszystko tutaj zadarmo...

nO i nasz Lolinek sie zjawił 🙂
to fajnie co do tej antykoncpecji, bo po ciaży to ponoć bardzo łątwo zajść w drugą ciąże 😁
Ja siedze z moim opowiadam mu co robiłam a on grzecznie siedzi słucha, jakiś miły do mnie jest nie wiem co go dziś napadło 😁
Allee zrobił mi niespodzianke miał jutro iść do parcy a ma wolneee 🙃 🙃 🙃