Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
MAdzia wlasnie...zwolnij !!!MY CIE O TO PROSIMY 😘
Nie wiem Loli, ale ja juz mam dosyc, serdecznie kurna dosyc 😞

Kurde mam swieto a czuje sie jak bym stado sloni urodzila, i wazyla z 5 ton...jeszcze opcja marudzenia sie wlacza... 🤨

naprawde wezcie mi zrobcie cesarke i wyciagnijcie go ze mnie same 😞((

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
E spokojnie dacie rady sie przeniesc napewno kochana do czwartku to jednak jest troszku czasu.

Ehhh no u mnie wielka lipa 😞 codziennie stres i juz wsumie nie wiem co mam robic 😞

A z praniem , nie jeszcze nic nie pralam bo ja nawet ogrodka tutaj nie mam musze wszystko w pokoju suszyc masakra :/ a po drugie kurde nawet musiala bym isc pudelka kupic na te ciuszki , a po trzecie to nawet nie mam gdzie trzymac tych pudelek 😞 i nie wiem zakrecilo mnie to mieszkanie na maxa 😞
Bo pasuje nam oszczedzac pieniazki a tyle zeczy musze jeszcze kupic ze nie wiem w takiej kropce stoje na srodku pola i nie wiem w która strone mam ruszyc 😞

• Mamusia
oj biedna Loli trochę cie też rozumiem.....ja kartony załatwiłam z mojej stacji nie kupowałam żadnych.....może gdzieś masz kogoś znajomego w sklepie co by ci dał niepotrzebne kartony....??co do kasy to u nas teraz tak samo.......trzeba oszczędzać ,a wydatki tylko się jak na złość mnożą.....z tym praniem to tez masz rację ......hmmmmm ciężko suszyć w pokoju i się zagracić dookoła......ale nie martw się to się z czasem ułoży

• Mamusia
he he ,a co do kanapki to spadam pomału śniadanko robić ,potem ogarnąć tu i spadam tam na mieszkanie......dalej walczyć...jak dam radę to się odezwę później jak nie no to do jutra w razie co buziaczki pa pa i się tu laski nie dołujcie wszystko się ułoży i wytrzymamy tą końcówkę 😎 😎 😎

• Mamusia
Anulka raczej nie pozwoli, a po drugie jak ja nie mam miejsc teraz tutaj na kartony to juz kiedys pisalam ze ja nawet w tym pokoiku nie mam gdzie lozeczka rozlozyc , tutaj nie na opcji zostanie bo tutaj nie ma warunków poprostu na dziecko.

Sioperka znajomych w sklepach hehe no co ty... to nie polska 😉

Nerwy to juz dla mnie chyba wsumie norma ?
Pewnie dopiero odetchne z ulga jak sie mala urodzi, chodz puzniej znow sie zaczna lekkie nerwy nieprzespane nocki itp

• Mamusia
Ja tez ide jakas szamke robic... i do banku konto zlikwidowac 🤢
Ejjj ktoras ma moze a Alior konto???? bo ja mam i ze wszystko darmowe itd ze lokata nocna i takie tam szmery..A dzwonila do mnie babka ze mam do zaplaty 20 zl 😠 😠 😠 😠 😠 za kurna karte 😠 😠 😠 😠 bo nie mam juz dochodow comiesiac na konto i ze cos tam...... 😠 porabani 😠
nie bede tego placic ... ide zlikwidowac to konto i final!!jak mialo byc darmowe to darmowe a nie po ilus miesiacach im sie przypomni ze jednak za karte musze placic bo cos tam 😠

w wbk to chociaz mowia ze sie placi za karte co 2 lata i juz a nie takie cyrki.... 😠 ehh i musze isc tam odnowic konto....eeehhhh

• Mamusia
No mi tez pasuje zjesc jakies sniadanko, i wsumie nie wiem co mam robic 😞 szukac nadal jakis ogloszen , juz normalnie nie moge na to patrzec 😞 bo ilez mozna , dzis wsumie obiadu nie gotuje bo zostalo z wczoraj a innego zajecia nie mam... wjec bede siedziala pol dni znow i sie zamartwiala az wkoncu moj wroci z pracy.

A ty Anulka smigaj cos zjesc i do tego banku zawsze sie to cos rozerwiesz i nie bedziesz musiala tyle myslec 🙂 odezwij sie jakos, bo wiesz czasem tutaj smutno bez ciebie nam jest 🙂 a szczegolnie mi 😜 bo tutaj sztama trzymana na pierwsze rozpakunki 😜 😎

A gdzie sie posiejemy ?? hmmm ??? 🤨 🤨 yyyy nie wiem 🥴 🥴 no kurde chciała bym sobie n awet sama odpowiedziec na to pytanie ale poprostu nie wiem 😲 😲

Hey Myszeczkii =)
Ja dziś od 6 na nogach :P ehh musiałam jechać na badania krwi moczu 🙂
teraz jestem taka śpiąca 😁
aaaa po drodze byliśmy tu u mnie w szpitalu 🙂 ale powiem wam połóżne na porodówce są choelrnie fajne gadałam z jedną co tam potrzeba i tak naprawde to nie wiele powiedziała ze do dziecka mam tylko sobie kilka pampersów zabrac zeby jak było przy mnie mogłam sobie je przewijać i chusteczki nawilżające no i wiadomo wyprawka na wyjście 🙂 Żadnych kosmetykó rećznicczków itp nie potrzeba, no i rzeczy do mnie wiadomo 😁
Dlatego dziewczyny lepiej sie podowiadujcie bo mi babka gadała ze lakarz przyjmujacy to każe póżniej mężompołowe rzeczy zabrać bo babki z walizkami przychodzą 😁 😁
Widziałam tam jedną laske co spacerowała z kroplówką a położna do niej co chwile podchodzilą czy już bóle oczówa, jejku ale dziewczyna bylą juz nerwowa było widać a ja sobioe myśle kiedy ja tu trafie 🙂

Jejku Loli nie możesz sie tyle denerwować kochanie :*** 😞(
jesteś już na finishu prawie ciąży i teraz musisz spokojnie :*
Anulka tez widze cieżko odrana rozumiem cię kochana bo wiem co to ejst wstawać do kibla po 10 razy nie umieć się ułożyć wygodnie itp ;/ mnie w nocy czasem zaga łapie albo skurcze w nogach ehh 😞
Dziś rano mały tak się rozpychał i tak pchał mi na pęcherz i zebra że szokk 🤨

wariatki! jak można strzelić 16 stron od wczoraj wieczora? 🙂 ale powoli nadganiam 😁

Loli więc u mnie też sie taki śluz żółtawy pokazał, gęsty...żółty to podobno jeszcze ok, ale jak będzie zielony ( co mi czasem się wydaje że taki jest.... ) to podobno nie za dobrze.

aha, a macie też tak że Wam siuśki śmierdzą kawą???? cholera mi tak śmierdziało jak miałam tam stan zapalny 😞 chyba jutro się wybiorę na badanie moczu, bo coś mi to...śmierdzi 🙂

czekoladka!! słodziutki! nie lubię królików, ale pewnie też bym go wzięła do domu 🙂 uroczy jest!

Elu gratulację za wytrwałość 🙂 podziwiam moja Idolkę hehee

"wyspac normalnie do upadlego" Loli nie chcę Cię martwić ale przez najbliższe....6 lat to się nie zdarzy 🙂

poczytałam o tych Waszych przypuszczeniach porodowych, która pierwsza i w ogóle 🙂 i myślę że troche panikujecie 😁 wiadomo że parę z nas to serio urodzi dużo przed terminem, ale większość dwa dni przed, albo się przeterminuje - niestety! będziecie się tak nakręcać to jeszcz enie potrzebnie wywołacie...chcecie żeby Boo miało niedorozwinięte płucka?? bo ja wolę przenosić, pomęczyć się ale żęby było zdrowe! i nie bać mi się tu kochane 😁 ja mogłabym na pierwszy strzał iść 🙂 praktycznie w ogóle się nie boję! a na szkole rodzenia mówili i zresztą każda rodząca Wam to powie, że najważniejsze jest nastawienie! Pójdziesz loli taka spięta na ten poród, ze spiętymi zwieraczami ze strachu to Cię potną albo zrobią CC, bo się mała nie będzie ptorafiła wydostać 🙂
czy tylko ja jedna mam strach po tym co będzie PO? 🙂 że mały człowieczek będzie nam mnie patrzył, płakał....a ja nie będę wiedziała co zrobić 😞 albo że karmić nie będzie czym! a tam poród????? a co zrobię? musi być 🙂 nie mamy wyjścia 🙂 trzeba było się nie frupczyć to strachu by teraz nie było 😁 😁
będzie dobrze kochane moje 🙂 doskonale damy sobie radę 🙂

Wy praktycznie wszystkie ( albo totalnie wszystkie ) będziecie rodzić z partnerami....ja wiem, czemu mam do mojego o pierdoły ( śniadanie ) wąty! bo cały czas jest żal że jego przy mnie nie będzie 😞 ale też się nastawiam...że dam sobie znowu bez niego radę, skoro on takie miękkie kluchy 🙂 a może wyjdzie tak że jednak będzie ze mną? 🙂 zobaczymy 🙂
i nie pisać mi tu o praniu i pakowaniu torby bo ja jeszcze nic nie mam zrobione 😜

A wszystkim naszym forumowym Anusiom: Anulce, Ani85, Ania87, Ania0303 życzę wszystkiego najlepszego oraz dużo zdrówka i cierpliwości w tych ostatnich tygodniach 🙂 😘 😘 😘 😘

aha, jeszcze nius z rana 🙂 już wiem jak to jest jak mała ma CZKAWKĘ 🙂 🙂 🙂
systematyczne ruchy 😉 takie równe 🙂 nie da się tego z niczym pomylić 🙂

Agulaaa ja czkawke juz troche rozpoznaje bo mały czasami maa 😁
czytałaś to co o szpitalu pisałam piekna ? ;>> :P
jejku a ja dalej prasuje a juz 2 automat się pierze :P

czytałam czytałam 🙂 mówie Ci, będziesz zadowolona z Goduli 🙂

Eluś co jest kotek???

Loli no tak, pogoda dzisiaj trochę dobijająca, ale pomyśl że lepsze to niż upały!