Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Loli mycha ja wiem o co Ci chodzi 🙂
czkawke to czuc jak gowka uderza i cale male cialko w srodku podstakuje i uderza o szyjke i inne narzady 🙂 a ten impuls to w szyjce jest tak bardziej 🙂
Z tymi skurczami to pilnuj ich jak beda dluzej sie utrzymywac to jedz... bo nawet jak pojedziesz i zrobia Ci KTG to nic nie wykarze w srodku dnia jesli je masz o stalych porach ( mi przeciez tez nim nie pokazywalo a jak mi zrobili wczesnie rano to wyszlo ze 35%)
Damy rade 🙂 lezakowanie sobie dzis zrob i tyle 😘
a Bartka chociaz na spacer wez czy cos i juz 😜 hihih

A ze panikujemy.... mhm... Agus to ja sobie nogi zwiaze i poczekam na Twoje relacje 😜 hihih
Ja lezalam 1 noc i widzialam jak laska sie meczy i mi to wystarczy do panikowania 😜

Karol wszystko czytal... haha musial sobie literowac bo tak dlugo czytal 😜
Kaze Wam przekazac ze za tydzien przestanie nas podgladac bo jedzie w trase 😜
I jak pojedzie przez Krakow i inne Wasze miejscowosci to bedzie glosno trabil 😁 ehehhehe

• Mamusia
Agaa bardzo sympatyczny facet, ja do niego wychodzę w pidżamie a on uśmiech i że jest z kontroli zwolnień z zusu. wylegitymował się elegancko i mówi, że sprawdzają autentyczność zwolnien. zadał mi kilka pytań, stwierdził, że wszystko jest ok, że zastał mnie w domu, że leżę tak jak ma wpisane, spisał oświadczenie, zapytał jak moje samopoczucie, jak brzuszek, ukłonił się i poszedł 😁 😜

Aniu wiesz, może ja jak będę w Waszych tygodnia to też zaczne panikować i każdy nieprawidłowy ruch i skurcz będę tak odczuwać i o nim pisać jak Wy. Nie zazdroszczę Wam, ale chyba wszystkie nas to czeka 🙂 Mnie tylko Loli wkurza 😜 bo mogła by jechać do tego szpitala dla świętego spokoju! zrobią KTG powiedzą że wszystko OK i od razu człowiek się lepiej czuje!

eloite to super że wszystko ok 🙂 a Ty masz na zwolnieniu napisane 'leżeć'? bo ja niby nie muszę...

Czesc dziewczynki,WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH ANUS 🙂 nie czytalam wszystkich stron bo duzo tego.Widze ze coraz wiecej z nas na cos narzeka ja dalej leze,juz mnie tylek boli.Przynajmniej pogoda lepsza fajnie chlodno,a o tym co piszecie pulsowaniu to czkawka tez tak mam czasem juz mam dosc meczace to jest hehe ostatnio widzialam stopke malego jak wypinal nozke fajny widok,macie jeszcze jakies zachcianki czy wam juz przeszly?

no to wieczorem,, kiedy ma te skurcze. no nie wiem, ja bym dla świętego spokojuu pojechała, nawet jak by mnie mieli opieprzyć 'po coś babo przyjechała'

zachcianki...hmmm nie, w sumie to nie mam. w ogóle marny apetyt mam, za to pić mi się chce nadal strasznie 🙂 a lekarz powiedział żebym tyle nie piła przecież 😜 😜 durny

Ja też dużo pije a apetyt mam mniejszy 😁 ale smaczki mam i na słodkie i na fast foody różnie to bywa zależy, a czasem to zjem kanapke i jestem syta :P

Perełka a nadal taki mały brzuszek masz? 🙂 to ile już od początku przytyłaś? 🙂 chyba jesteś zaskoczona tym, że masz taka inna ciążę od dwóch pozostałych co? 🙂

Loli czyli liczysz sobie ile trwa taki skurcz tak? i trwa 10 min?

Ja wam powiem jak się tak gorzej czuje to naprawde chciałabym by mały sie już urodził nie długo
chociaż generalnie wolałabym by siedział tam jak najdłużej by wszystko było ok 🙂

• Mamusia
Dosik ja to sie juz kazdego dnia zle czuje, i kazdego dnia mnie cos boli albo sie cos dzieje.

Agus to sa takie impulsy jak bys sobie liczyla na spokojnie 1,2,3,4, czasem przyspieszaja czasem maja np 2 min przerwy i znow sie powtarzaja ale zazwyczaj ciaglosc ma okolo 10-15 min czasem nawet naliczylam ponad 20 min