Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tatuś będzie dopiero po 22 😞
nuda nuda nuda nie ma komu pomarudzić, do kogo sie potulić 😁
posioperzyć inaczej 😁 bo sioperzyć normalnie już sie boje 😁

• Mamusia
Bobas no to kurcze jak siostra kosmetyczka to super 😉 raz na jakis czas wiadomo kazdej kobitce sie przydaja maseczki itp. 🙂

Co do siary hmm ja nigdy tego nie mialam 😞 i tez sie lekko martwie czy to puzniej jakos nie bedzie mialo jakiegos wplywu na moje karmienia piersia jak wogule mleczko bedzie, to te moje rodzyneczki to troszku marne sa 😞 nie wiem gdzie ja to mlecko pomieszcze 🤨

Mi leciała ale to dawno teraz juz od dluzszego czasu nie. No o sioperzeniu to ja nawet nie mowie bo moj to chyba zaczyna zapominac jak to jest, z reszta ja tez 😁

No normalna ale teraz żadnej z was nie leci a mnie lci znó jakos obficie :P
No Eluś my też 😁 chociaż ja czasem mam taką chętke na coś że go męcze do 3 w nocy 😁

loli kuzynka mi mowila (a urodzila niedawno)ze po urodzeniu jak nachodzi mleko to robia sie coraz wieksze piersi i ze do karmienia mam sobie kupic stanik o 2 rozmiary wieksza miseczke niz teraz a widzialm sie z nia i buto to ona dostala i to spory 😁 😁

Loli a powiedziałabym kiedys ze ja w 8 ms ciazy jestem i ze mam duzo wod płodowych jak mam taki maly brzuszek?? No napewnoe bys nie powiedziała wiec spokojnie tylko sie nie stresuj a mleczko napewno bedzie ! 🙂

to wiecie co mi się osttanio zdażyło 😁
obudziłam się w środku nocy bo wiadomo siku 🙂
i jak spałam miałam jakieś zboczone sny i wychodząc z lóżka wskoczyłam na mojego a mój wystraszony budzi sie i mówie " Ty w tej ciąży to faktycznie masz dziwne objawy" 😁

Lolinku spokojnie :* mleczko będzie u niektórych kobiet nie ma siary dopiero mleczko pojawia sie po porodzie 😁 czekaj jak Ci biuścik na Duże D skoczy :P

• Mamusia
Hmm teraz czytalam na necie ze dziewczyny rowniez nie mialy siary wogule
Niektore juz od 20 tyg i to pisaly ze im sie lało masakrycznie.
I podobno nie ma reguly

Bobas to ja sie boje jakie ja rozstepy dopiero bede miala na tych moim rodzyneczkach 🤨 🥴 jak one zaczna tak nagle rosnac 😞

loli na temat rozstepow to sie nie wypowiadam ja mam takie na udach ze szok brzuszek czysty a uda w rozstepach 😞 siora mi mowila ze jak urodze to mam kupic balsam z kawa i smarowac podobno pomaga na celulitis i rozstepy

Ojjj Loli zobaczysz ja wiem po sobie jak mi skonczyly a wielkich cycorów nie miałam a teraz dojce nie złę 😁 😁
Dosik ja to bym padła ze smiechu ahhahahahaha 😁