Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asiu wózki teraz to są w takich cena ze łooo ja Ci powiem znajoma teraz za 1800 kupiłan używany w sumie niezbyt zadbany wuzek ale z jakies tam firmy chicco i przez to taki drogi ;/

kurna 16 stron w dwie godzinki???? no nic...zaczynam nadrabiać 😁

Loli ja tych rękawiczek to mam jedną parę z takim komplecikiem do szpitala od razu...zielone z napisem "jestem aniołkiem swojej mamusi" 😁
MAMUSIA i OLUSIA wymiatają Loli 😁 😁 😁 ale się uśmiałam 😁 😁
hehehehe te emoty powalają 😁 😁 Ale Ty chyba ze mnie drwisz mała co? 😜 bo takiej miny po luxlewatywie to mieć nie będę 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Duża Ela ( większa Ela!! ) to taki włochacz 😁 a ona przecież preferuje naturalizm kompletny 😁 😁

Asiula z 6 jajec?????? 🙂 🙂 🙂 Ty to masz spust kobieto 🙂 ja zjem z 3 i umieram...i smaka mi właśnie zrobiłaś i pewnie zaraz sobie takową zrobię 😁 z oscypkiem, który już chyba za świeży nie jest... 🙂

Dosik u mnie siara prawie codziennie, a ostatnio tylko jak sobie nacisne sutka...inaczej się nie wydobywa...

o cyckach widzę mowa była 🙂 🙂 moje wróciły do starego rozmiaru i dobrze mi z tym 🙂 jakieś takie fajniejsze się zrobiły...jędrniejsze!! nie opadają na brzuch 🙂 jak bym ćwiczyła! a nie ćwiczę, także zadowolona jestem i mój M też jakoś ostatnio mnie komplementuje...w głowę się uderzył czy co? 😁

A wogole to hmm.. jestem w szoku. Sebastian mi napisał ze jego rodzice kupili dla małej jakies ubranka, skarpetki, czapeczki itd. 😮 i wywalilam takie oczy dosłownie.

Noo a poza tym to ja mam kurde poprane i poprasowane wszystko prawie, dobrze ze zostawiłam na jedno pranie i to wypiore razem z tamtymi rzeczami. Kurcze a poza tym to my juz wszystko mamy! no ale nie bede narzekać przeciez

wróciłam, ale jak mój wróci z dworu to znowu spadam 🙂

był u nas znowu ten doradca finansowy, więc małego doła chwyciłam...i chyba postanowimy że ubezpieczy się tylko Michał, a ja na razie nie...w sumie to tak trochę smutne to, że oboje nie możemy sobie pozwolić na ubezpieczenie na życie i emerytalne...ech może kiedyś 🙂

Asiu u mnie tak samo, będzie nowy wózio i koniec 🙂 już łóżeczko mam używane przez pare dzieciaków, więc pojazd dla Ewy będzie zupełnie nowy 🙂 funkel nówka nieśmigany 😁

Eluś u mnie ejden podkład 2 zł 🙂
wiem wiem jakie to drogie ale u ans uwierz ze tez tak ejst wiesz ile rzeczy nam kupiła moja mama i ile nam kasy dała a jego to prawie nic prócz tych śpiochów i bodów ... ;/

Moja mama jest taka ze nie potrafi mi nie pomóc. Przez te 8 miesięcy mogłam spokojnie na nią liczyć 🙂 Kochana jest 🙂 a za dzidzią to szaleje, nie potrafi jej nie kupic czegos co jej sie spodoba bo ona widzi dzidziusia w tym ze bedzie pieknie wygladac i koniec 🙂 Ona nawet sobie dzisiaj nie kupiła piżamki bo mówi ze ona moze spac w koszulce ale dla dzidziusia musi byc 🙂