Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

no ja sie ciesze, ze wkoncu cos pomoga bo moja mama teraz na chorobowym bo z ta noga, a moj ojciec to szkoda gadac nawet. No ale jak tak pomysle zebym miala liczyc tylko na nich to uuuu... kiepsko a maja duzo wiecej kasy niz moja mama. Jak ich stac na miesieczne wakacje nad morzem 🤢

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ale też powinni poczówać sie do obowiażku że dopóki Sebastian nie zarabia to muszą coś Ci pomóc i tez kupić wkoncu Ty nie pracujesz i to jasne ze na wszystko musi łożyć Twoja mama

no wlasnie. Powinni. tylko ze jak kupowałam cokolwiek małej czy pampersy czy cos to ciagle bylo za wczesnie, za wczesnie. a akurat promocja byla, ja ich nie rozumiem. Ja bym zrobiła wszystko zeby wlasnemu dziecku pomoc.

Eluś nie martw się moja teściowa też mi ciągle mówila że za szybko kupuje 😠
ale miałam to gdzieś moje dziecko, moja kasa więc wiesz nie obchodziła mnie jej opinia :P

Mnie tak samo ale wiesz jak sie dziwnie patrzyla jak te pampersy stały u Sebastiana w pokoju? No żesz w morde nie bede wozić tego przeciez! i dlatego stały ale miała mine ze łuuu...

No dokładnie, nikt sie nie bedzie wtrącał itd. I szczerze mi by ciezko bylo wytrzymac z jego rodzicami. Ja nie lubie byc traktowana jak gówniara i np. A ty umiesz obierac ziemniaki? yyyh... nie no skąd a obiady u mnie w domu same sie robią..

To Ci powiem u mnie nie jak oglądałam takie tańsze to były z takiego materiału nie miłego
niektóre to normalnie przeżroczyste jak szmaty 😁
dopiero za ponad 40zł były juz takie lepszej jakości 😁
Eluś i zostałysmy tu same nasze brzuchole poznikały 😁
nabijemy im 40 str by miały co jutro nadrabiać 😁 😎 😎 😎

Hahaha no a jak 😁 jak ja wchodze to mam kilkanaście stron do nadrobienia więć niech one teraz czytaja. To u mnie tez byly takie babcine fuuuj paskudne ale jednak kupiłam te co na allegro tez kiedys byly i milutkie sa tylko trzeba wyprac 🙂 i przescieradełko za 14 zl kupiłam, bo kolega był sprzedawca w sklepie 🙂

Ja mam tak samo co wchodze multum stron do nadrobienia hehe 😁
Ijee to Ci się fajnie udało 😁
A ja dalej czekam an mojego i nie ma go i nie ma :P
Do Ciebie przychodzi dziś Sebastian ? 😉 czy samotna noc ?
Teraz zacznie się weekend wieć pewnie brzuszkowa cisza będzie 😁

Był juz. Wczesniej. Zjadł obiad i pojechał do siebie. Dzisiaj lulam sama i nawet dziwnie bedzie bo juz dawno nie spalam sama tylko ciagle z nim. Ehh.. no ale co zrobić. Kurcze to strasznie Twoj długo pracuje. No tak a jak Sebastian pojdzie do pracy, moja mama jedzie na tydzien odpoczac to juz calkiem sie zanudze 🙂

Niom on kończy tak między 21 -22 i niestety tak póżno jest bo musi jeszcze dojechać do domu.
póżniej odwiedzam znajome, rodziców itp bo normalnie z nudów to co można ciagle robić 😉
naszczeście teraz ma weekend wolny 🙂 Tyle że jutro i tak spędzamy dzień osobno bo ja się widze z kuzynką która dziś przyjechała z Niemiec a on jedzie cos tam pomóc koledze przy remoncie .
Ja Ci powiem mi to jest dziwnie jak mój ma nocke jedną i sama śpie 🤨
naszczęście to się rzadko zdaża 🙂

No nie dziwie sie jak mi po miesiacu spania codziennie z Sebastianem jest dziwnie to co dopiero Tobie 🙂 No ja msze cos wymyslic na weekend kurcze. Aaa no tak mialam wybrac studia w tym tyogdniu 🤢