Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

No na chopów nie licz.. a z reszta strałam sie pojsc z kolezanka ale ona chyba nie rozumie mojego stanu i szybko szybko, chodz tu i tam a ja ledwie przezyłam.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nosz kurde, wszystko się zaczęło od tego prania ręcznego pare dni temu...nie umiem się po nim poskładać do kupy 🙂
aaa i słyszałyście że od jutra/pojutrza upały?? ponad 30stopni znowu...

będzie musiał, bo jeść nie będzie miał co 🙂 od kiedy się zaczyna 9 m-c?

a koleżance mogłaś wiedzieć żeby zwolniła, bo to normalne że ona może tego nie rozumieć...

a wiecie co ja fajnego kupiłam? 🙂
dla siebie skarpetki z hello kitty 😜
a dla dzieciątka...bo któraś dzisiaj zapytała o to jak nie będziemy mogły karmić piersią...to kupiłam mleko w proszku NAN...nawet do 6go m-ca więc nie zmarnuje się 🙂
i szok cenowy: dwie butelki z tommee tippee za 10zł!!!!!!!

Ja właśnie tez palnuje kupić mleko sobie do domu jakby mi pokarmu zabrakło albo mały był głodomorkiem 🙂 ale planuje bebiko kupić 🙂
jejku Agaa szkokk te butelki że takie tanie

Aguś to taniutko te butelki strasznie. Ja nie bede kupować zadnego takiego mleka na razie jak cos to sie pojdzie do sklepu i kupi. A co myslicie o tych kapturkach do karmienia?

jak to jej facet dał 1,5godziny na zakupy? co to za wydzielanie kobiecie? 🙂

no już ostatnio jak byłam to widziałąm te opakowanie za 10zł, ale przeszłam obok, a dzisiaj kupiłam, bo na pewno się przydadzą, tymbardziej że są świetne, teraz mój M przyszedł i mu pokazałam to powiedział że mam mu zupę jutro w tym zrobić, bo fajnie się ciągnie 😜 hyh

te kapturki do karmienia ma chyba buuterfly....ja specjalnie nie wiem co mam z nimi zrobić i do czego to służy? że to się niby trzyma sutka??

• Mamusia
Co do twardnienia brzucha to mam to czasami ehhh 😞 tez nie lubie tego uczucia 😞

Ooo Agus widze ze dolkaczasz do mnie u mnie juz te objawy sa normalne niestety i wiem co czujesz przekichane to jest najgorzej jak idziesz a tutaj zaraz posladek zaczyna bolec ze ledwo co krok stawiasz nastepny i do tego najczesciej wlasnie twardniejacy brzuchol 😞

Noo tak 1,5 h zeby poszła na zakupy do hmm.. to jest takie wielkie centrum handlowe. SZOK!!! ja bym swojego wyśmiała 😁 Ostatnio z mama 6,5 tylko ze ona o jednej kuli ja w ciąży ale dałyśmy rade 😁
Tak te kapturki jakos maja sie trzymac nie mam pojęcia jak. Zapytam Eli jak wejdzie jak je ma 🙂

• Mamusia
Kurde Agaa tez sie własnie zastanawialam nad tym od czego to moze bolec ale wydaje mi sie ze to jakis ucisk musi byc albo cos hmm chyba ze to jakos od miednicy??
Mnie dupka boli czasem jak zadlugo leze np. na jednym boku i miednica masakra jakas wielka :/ zazwyczaj tak mam jak sie przebudze w nocy masakra jakas

A to te osłonki do karmienia 😉 a to ja je mam :P
a co do bóli hmmm tyłek mnie jeszcze nie bolał ale może jest tak jak mówisz Loli że z nacisku to boli

qrka w tesco właśnie, ale to są te malutkie 150ml! i już wiem czemu były tańsze. bo jedna z nich nie ma osłonki na górze, ale druga ma, więc będę przekładać, to niczemu nie przeszkadza.