Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Ania szczerze to ja nie wiedziałam, że w ogóle trzeba się nimi jakoś specjalnie przed porodem zająć żeby 'lepiej karmiły'...
dzisiaj w szkole będzie o karmieniu, to pewnie wiecej się dowiem 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja mam problem dalej z łóżkiem 🤨 niezdecydowana jestem, jade w tym tyg zamawiac... dosik miala pokazac foto i nic! no lae mi chodzi o rozmiar, juz wiem ze aga ma 180x200 i wystarcza, ale mój mężul wczoraj powiedzial ze 160 starczy bo zagracimy pokój. pok jesd duży, i 200x200 by sie zmiescilo tylko ze jak lozeczko wstawimy i jakis fotel to wiadomo ciasno bedzie, ale w sumie łóżko na dłużej bedzie i stąd mój dylemat, brać 160x200 z nadzieją ze wystarczy i nie bedzie ciasno, czy jednak troche zagracić a kupić 180? co radzicie... która ma 160 i ma dużo miejsca? tyle ze ja chce miec 2 małe kołdry a nie jedną dużą, przynajmniej na zime bo my odmiennie cieplni jesteśmy ;D a w lecie to i tak spie pod przescieradłem tylko

prasowałam na stojąco, na siedząco chyba bym nie dała rady jakoś - poza tym mam deskę do dupy trochę i na siedząco byłoby mi nie wygodnie. U mnie tez zaduch jak cholera ale dałam radę na parze pojechałam wszystko 🙂

• Mamusia
kasiu no wlasnie widzialam ze sie zmyłaś z ćwiczeń 😁 nie było tak żle ale babka nam kazała co dzien cwiczyć :P ja jak sie w sobote osprzatalam to padlam jak dluga i do dzis mnie wszystko boli wiec nie cwicze narazie. u mnie ok tylko ze spaniem w nocy mam problemy i z przekrecaniem sie na drugi bok bo boli brzuch czesto w nocy, a dieta.. no cukry coraz lepsze to tak sie nei trzymam kurczowo, jem coraz wiecej tzn normalnie tylko mniejsze porcje 🙂 idziecie w czwartek? mój powiedział że tam uśnie jak znów ta sama kobita bedzie 🙂 nudziło sie mu ostatnio

• Mamusia
Hej laseczki jestem juz widze ze duzo dziewczynek po sklepach lata i kupuje jeszcze jakies zeczy 🙂
Ja kupilam pare zeczy do PL bo musze wyslac rodzica jakas paczuszke i chciałam sobie kupic te podpaski ale kurde wszystko wykupili 🤨
Bede musiala w jakis inny dzien podjechac 🙃 🙃

Aniu ja mam 140 x 200 i w sumie i tak wydaje mi sie wielkie tyle miejsca ze hoho! A bo ostatnio strasznie babeczka nudziła, ja myślałam ze Dawida ubije bo juz zaczynał na komórce grac 😠 😠
oki ja lece na USG 🤪 🤪
😘 😘 😘pa do poźniej

• Mamusia
a nie ja mam limit 130 po godzinie , a jakby sie zapomnialo to po 2 godz 120 nie ma przekraczac, a na czczo 90 ale ta babka mowila ze ona obniza te normy zeby mobilizowac wiec wszystko jest pewnie o 10 w góre, a na czczo to na pewno 100 bo mialam 95 to mowila wlasnie ze nie tak strasznie bo od 100 daja insuline dopiero

• Mamusia
Się melduje ja-Pani Mysz 😜 hehe Mam wanienkę....Śliczna jest 🙂 I kolejny wydatek z głowy. Podkłady też mam z Belli a te na łóżko z Seni czy jakoś tak. Resztę kosmetyków kupię z Krystianem, a wszystko do pępka to u nas mówi położna co konkretnie trzeba jak się wychodzi ze szpitala więc na razie z takimi rzeczami nie szaleje.
Piesowi się poprawia 🤪 Nie musiałam kupić szamponu bo wet powiedział, że już lepiej to wygląda a poza tym , że po co mam się z brzuszkiem męczyć i kąpać takie bydle 😜 Więc z tej radości , że nic nie zapłaciłam u niego to kupiłam sobie tabletki heheh 😁 A tak z ciekawych rzeczy to nic innego nie było w Biedronce. No chyba, że brzoskwinie 🙃 Mniam...Idę robić bułeczki paninni. Anulka o jakie ogórasy Ci konkretnie chodzi?? Bo takie z chilli to teściowa robi. Ale ona robi je tak, że po między takie mniejsze ogóry wkłada kilka kawałków chilli i zalewę robi taką jak do kornyszonów tzn konserwowych 🙂 A moja mama się wściekła bo ukisiła ogórki i otworzyła słoik a one puste w środku i walą jak by ktoś kupke zrobił 😜 I nie wiadomo dlaczego 😠

• Mamusia
oo kasia to jak 140 ok to biore 160 i sie nie zastanawiam już 🙂 dzieki... heh Janusz też chciał grać w tego głupiego węża na komórce ale na szczeście ja mialam w torebce jego kom i mu od razu powiedzialam ze mu nie dam, on juz sie do tego zabiera od kilku wykladów, a z ta pedagog jak bylo to juz myslalam ze zaraz wyciagnie 🙂 ale ziewał przysypiał i patrzył na zegarek cały czas.. coś kombinuje zeby sie chyba wymigac od nastepnego spotkania ale mu nie pozwole, bo nie bedzie umiał rodzić potem i co 🙃

• Mamusia
Bobas hehehe no pewnie tak one to wielkie jak slonice wjec pewnie normalnych podpasek nie uzywaja.
Jesli chodzi o rasizm hmm ja nigdy w PL nie miałam nic do takich ludzi ale teraz jak tutaj mieszkam to nie wiem czy sie powoli rasistka nie robie 😁

• Mamusia
Aniu wieze ci ze ci sie gotowac nie chce, jeszcze z takim brzuszkiem stac przy gazie to jest masakra jakas , jeszcze jak bucha mi zawsze to cieplo po brzuszku staram sie jak najdalej stac no ale czasem sie nie da ehh...
Ja dzis nic nie gotuje dzien wolnego bo moj dopiero po 24 wróci pewnie 😞