Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
O tym jeszcze straszeniu cyckami 😠 Mojego Krystiana siostra mówi mi tak...Że oj będziesz cierpieć będzie bolało, ja to co chwilę zapalenie miałam, lekarze nic poradzić nie mogli, ja wyłam z bólu, kanaliki się pozatykały, kapusta nie pomagała, odciąganie laktatorem też nie...Gorączka wysoka, koszmar okropny aż teściowa próbowała mi odessać to mleko bo mąż nie chciał 😮 😮 😮 🤢 🤢 🤢 🤢
Czizys....Myślałam, że puszczę pawia jak mi to gadała 🤔 A później Krystian zdziwiony co ja taka zła. To mu powiedziałam, że ma głupią siostrę i tyle. Bo powinna mi mówić dasz radę, nie ty pierwsza, ja też miałam okropne przygody, ale żyję itp. A nie mi tak to ze szczegółami opisała...

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oo Jezu Bobas najgorzej wiem jak to jest, smierdza masakrycznie w metrze identycznie czasem kolo ciebie przejda i smrud taki ze hohohoh

A tak wogule to sie własnie ostatnio dowiedziałam ze moja kuzynka w ciazy jest, powiedziala mi jakos pierwsza 😁 wjec czułam sie zachwycona 7 tydzien dopiero, jak sobie pomysle ze miała bym wrocic do poczatków ehh to nie wiem....
Dobrze ze juz koncóweczka 🙂

Aniu moja koleżanka ma dokładnie ten sam model co ja, ale właśnie 160 i nie narzeka 🙂 ale ja osobiście polecam Ci 180 🙂 większy komfort 😁
teraz mamy osobne kołdry, ale wcześniej jedną i z moim wiercipiętą bywało ciężko, a kołdra rozmiar 220x200 🙂

hehehe Aniu i Kasiu jak dobrze wiedzieć że nie tylko mojego męża ta cała szkoła nudzi...wprawdzie nie chciał grać na komórce, ale to pewnie dlatego że fajnych gier nie ma 😁 ale też ziewał, podpierał się, rozglądał, patrzył jak spaniel błagalnym wzrokiem na mnie...wzdychał i co ino....ech

aaaaaaa buuterfly czy ta teściowa to odsysała to mleko tak jak ja myślę??????????????????????????????????????

Loli coś w tym jest, bo moja kuzynka też rasistką nigdy nie była, a jak opowiada o innych nacjach z którymi przyszło jej np. pracować to się nie dziwie...a z tymi podpaskami to ciekawa sprawa 😁 😁

hehe przecież ostatnio stwierdziłyśmy wszystkie chórem że końcówka jest gorsza od początków 🙂 zamiast bóli pleców czy puchnięcia nóg, nie chciałybyście sobie pawia puścić? 😜
bo ja tak heehe

• Mamusia
Ja tam rasistką taką , że nienawidzę tych ludzi tylko dlatego, że są inni to też nie jestem. Ale ja nienawidzę tych ludzi bo są porąbani!!!! Mieszkałam w Norwegii i tam było pełno murzynek i pakistańczyków. Pakistańczycy kradli, odwalali lipe na budowach, brali za robotę grosze i tym sposobem wygryzali naszych. Ale jak się kilkunastu Norwegów na ich ,,pracę,, nadziało to odrazu woleli zapłacić więcej nam bo wiedzieli, że będzie to zrobione fachowo. A te stare ninja zamaskowane? Nie dość , że wali od nich na kilometr to jeszcze jak w Norge były Lidle i tam są czasami ciuchy to one aż pod sufit tymi szmatami rzucały, rozciągały, wąchały....A ryja przy tym darły na pół sklepu 😮 Jak jakieś małpy z buszu wypuszczone!!! W Szwecji natomiast rządzą Arabskie mędy...Też ściągają całe rodziny i żyją z zasiłków. Kradną, mordują i gwałcą!!! No sorry na pewno nie wszyscy, ale co mam o takich sądzić?? Jak przez jednego uciekałam z płaczem do domu bo to jak kundel jakiś...Zobaczy laskę to jak pies lezie i nie odpędzisz!!! Nie rozumieją słowa NIE. A znowu u mnie w Gorzowie to zatrzęsienie tych szurniętych cyganek 🤨 Złodziejki, smrody i nałażą tylko i wróżyć by chciały, a jak się odmawia to jeszcze gorzej natrętne. a jak moja kierowniczka taką jedną ze sklepu wypędziła to ta do niej coś tam w swoim języku zaczęła się wygrażać i wymachiwać łapami 😮 Jak by jakąś klątwe rzucała 🤔 Owszem...Zdarzają się mili. Ale większość to gorzej niż małpy co dopiero z drzewa zlazły 🥴 A wiecie kim są Polski w Szwecji? Dziwkami 🙂 Takie są opinie o nas. Mówisz, że jesteś z Polski, a oni pytają za ile dajesz 😮 Spotkałam się z takim pytaniem...I tylko dlatego, że jestem z Polski. Ładną opinie nam tam koleżanki wyrobiły 😁

dokładnie jest tak jak mówisz buuterfly...my byliśmy w egipcie i jak nas wypuścili tam na targ to masz gulę w gardle ze strachu, że cię gdzieś wciągną i potną..... strach w gaciach!

• Mamusia
No to ja wtedy jak wbiegłam do domu to myślałam, że umrę ze strachu...Nie wiedziałam co robię i zaczęłam myć naczynia i oczywiście miałam taką trzęsawkę , że rozwaliłam sobie rękę nożem. A jak po chwili zjawił się ten kolega u którego mieszkałam ze szwagrem to mi tylko powiedział oj Eluś Eluś....Gdybyś ty miała garba i zeza to nie musiał bym się o Ciebie martwić 😁 A ten jego szwagier mi tylko powiedział, że jak coś to mam dzwonić odrazu po niego i on go załatwi 😮 Bo on ich nienawidził. Cóż....Szwecja to jego dom od dziecka, więc jego to dopiero serce boli jak widzi jak oni okradają ten kraj.

ja sie balam sama chodzic po londynie noca bo murzyni strasznie zaczepiali ale poznalam paru bardzo fajnych i na pozimie 🙂 a na tema tego ze polacy zabieraja anglika prace to sie tak nasluchalam ze hoho pracowalam w kawiarni i niekturzy anglicy nie wiedzieli ze jestem z polski i tak nadawali ze szok

• Mamusia
Ja po pracy w Stanach mialam identyczna opinie o Murzynach 🙂 nie ejstem rasistką (choc zostałam od nich wyzwana przez kolege Francuza, jak powiedzialam, że Murzyni co ich poznalam to lenie śmierdzące). Ale im sie tam nie oplaca pracowac,b o jak nie pracuja to na wszytsko zasilek dostaja. a jak jedli drugie sniadanie w fabryce to my zn kolezanka odwracalysmy glowe, żeby im tam nie zwymitowowacć. robili kanapki np z parowkami i frytkami i na to syrop klonowy. A jedli tak, że wsyztsko im z buzi wylatywalo... 🤔 obrzydlistwo!

fuuu 🙂 najpierw nam o tych parówkach i sposobie ich jedzenia mówisz, a potem pytasz o canalloni 😁

ja nigdy nie jadłam, nie robiłam więc nie mam 🙂

nogi mi spuchły, a krem na opuchnięcia gówno pomaga...grrr!!!!

cukinia z serem? właśnie, miałam pisać do Eli z czym tą cukinie mogę zrobić, bo szwagier nam przyniósł niewiadomego pochodzenia takiego giganta że aż szkoda, żeby się zmarnowało.
jadłam u mamy z grilla...ale była ohydna!

a słyszałam Asiu że woda z solą nie jest najlepszym rozwiązaniem...?! ale to mam moczyć czy robić okłady?

nalewam wode do miski i tylko lyzeczke soli i mocze mi nie zaszkodzilo wydaje mi sie ze jak zrobisz raz na jakis czas to sie nic nie stanie ale decyzja nazely do ciebie 🙂 a jak to wogole moze zaszkodzic bo nie wiem?

nie mam zielonego pojęcia...któraś z dziewczyn tu pisała...?! albo to była woda z tymi kryształkami?

kurcze, pierwszy raz czuję jak mała rusza mi się tam całkiem na dole...toruje sobie powoli drogę czy jak? 🙂 do 16.08 nie daleko 😜