Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hehehe wiem 😉 kurde rano bylam w sklepie teraz popakowalam mniej wjecej te zeczy do Pl wlozylam pranie patrze dopiero 1:20 u mnie a ja padnieta na pyszczek jestem 😞
Polozylam sie własnie i mała wariacji dostała kopie ile popadnie 😞
A gdzie tam jeszcze do konca dnia uffff 😮 😮

• Mamusia
O soli ja pisałam. Bo kupiłam sól bocheńską i tam było napisane żeby w ciąży nie stosować. Ale jak już serio mnie bolały to moczyłam. Niby jak ma zaszkodzić taka sół? Że co przez stopy do dziecka to dojdzie? 😮
Cukinia...Hmm...Ja to nie mam przepisu. Wszystko robię ,,na oko,, i na smaka 😜 Ale można np zrobić tak, że pokroić ją w dość grube plastry, maczać w jajku z przyprawami i potem w bułce tartej i smażyć. I do tego sosik czosnkowy. Jogurt, śmietana lub majonez plus sól, pieprz i czosnek. Może też być bazylia itp.
Albo przyprawić i na parze udusić i właśnie ostatnio zrobiłam taki sosik...Wrzuciłam serek topiony do garnuszka, do tego czosnek i śmietana i przyprawy. Poddusić i gotowe. Można cukinie w to wrzucić lub tylko polewać taką ciapką. Czosnku nie musicie dawać jeśli nie lubicie. A jak chcecie dać mniej serka to wtedy do śmietany troszkę mąki dodajcie. Jak coś to pytajcie 😉

• Mamusia
Agaa ale moj dzis w domku bedzie pewnie kolo 24:00 lub 1:00 😞
Wjec pewnie jak wroci to ja juz spiochac bede 😞
No chyba ze jakos wytrzymam i poczekam na niego, ale sama dzis razem z nim sie obudzilam o 6:40 rano i juz nie spie 🥴 🥴