Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurde ale cisza tutaj nie wieze normalnie poszlam do sklepu myslalam ze bedzie pare stronek do nadrobienia a tutaj tylko jedna 😁
No tak Agusi i Dosiczka naszego nie ma 🙂 bo plotkuja sobie w realu to cisza 😉
Kurde troszke chyba miałam zaciezka siateczke i brzuszek mnie lekko boli 😞
Ide sie nachwilke polozyc a puzniej,pranie,sprzatanie,gotowanie

• Mamusia
Ojej jaka tu cisza, a jak fajnie sie nadrabia 😉 nie ma gadul najwiekszych to c hyba dlatego 😉
A ja kimalam tak mocnoo... az cala poduche zaslinilam i reke...jakas masakra jak ostatnio mi sie taki slinotok podczas znu robi... 😮 🥴
Ten krzyz to wogle ktos "GENIALNY" tam postawil 😮 😮 🤢 🤢 po co??? czy ktos zginol tam?? bo chyba nie ... a oni swiruja pawiana... i dobrze ze go przeniesli bo jak tam by to z tym krzyzem wygladalo? przeciez tam beda miaszkac inni ludzie tez, i pracowac... to tak jak bysmy sobie pod oknbem postawili krzyz po smierci babci czy kogos z rodziny....
Ale co mnie przezaza... ze w rosji pozary w australii huragan, gdzies tam znowu samolot spadl, w afganistanie tez powodzie, ta ropa co sie wylala wchlonela sie w ziemie.... kuzwa co sie robi na tym swiecie????????????????????????? 😞

Ale dupa tam z tym brzuch mnie boli kurde... 🤨
A Wy jak tam??
Ja czekam na mezula bo dzis wroci wczesnie 😉 dostal sowje auto, czerwone z szaro-biala naczepa 😁 i sam w krotka trase pojechal 😁 sie nim chociaz troche naciesze 😉

• Mamusia
JA TAM PÓKI CO W OGÓLE NIE WIEM JAK SIĘ TĄ LEWATYWĘ OBSŁUGUJE .......mam nadzieje ,że będzie instrukcja i to najlepiej z obrazkami ha ha 😁 😁 😁

ja mojemu w ogóle nie powiem ,że ja ją sobie zrobię.....SIARA ........A CO DOPIERO,ŻEBY ON MIAŁ MI W TYM POMAGAĆ......... 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Mi mala tez naciska na dol strasznie az sie prostuje normalnie 😞 taka juz pewnie duza ze nie ma miejsca a znow jak sie nie wyprostuje to mi w zebra leci nogami dupka i nie wiem czym jeszcze 😞

Sioperka nie przejmuj sie ja lewatywy tez jeszcze nie mam 😁

Kurde Anulka ty juz 37 :O widze ze ty tez czwartkowa jestes kobitka 😁 u mnie w czwartek 36 wybije 🤨 🤨 🤔 🤔

My już z AGulą po spotkanku 🙂 Było superr
świetnie ejst pogadac z kimś kto przechodzi to samo co ja i rozumie każdy ból 😁
ale sie naklachałyśmy
Agula jeszcze raz dziękuje Słońce :*
Jak Aguś wejdzie to wam pokaże zdjeciaa 2 które mamy 🙂
a ja zaraz tu bede nadrabiać co tu pisałyście :P

Loli Anulka uszy was piekły ? 😁 Ciekawe z czego hihihih 😜 😜
A co do tej lewatywy to koleżanka mi gadała ze lepiej mam ją zrobić w domu nie jechać z nią do szpitaa bo mnie jeszcze wyśmieją 🥴 Jejku ja nie wiem jak ja ją sobie zrobie sama w domu w tym stresie jak juz będe wiedziała że sie zaczyna 😁

• Mamusia
Ooo przyszla jedna gadulka 😉
A no piekly piekly juz taka skromna nie badz 😁 bo pewnie obgadywalyscie ile popadnie 😁
Super ze wam sie wypadzik udał 🙂
Ja własnie przygotowałam ubranka dla dzidzi do szpitala 🙂
A na fotki to oczywiscie czekam 🙂 z niecierpliwoscia.
A co do tego przeczyszczenia tez tak własnie gdzies slyszalam BoBas i sama sie nad lewatywa zastanawiam 😉
U mnie dzis tylko 20 C naszczescie

nadrobiłam 🙂
na spotkanku idealnie, bo tak jak Domi napisała nie ma to jak porozmawiać z osobą która dokładnie wie co czuje i jak się czuję 🙂
ze zbiegów okoliczności 😁 okazało się że mamy identyczny telefon komórkowy 😜 i ubrałyśmy się bardzo podobnie 🙂 🙂 🙂 🙂 zresztą zaraz foto pokażę 😁