Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

kurczaki!! wstałam niecałą godzinę temu! jeszcze nie zrobiona, nie umalowana achhh 🙂 🙂
ale dzisiaj też miałam wyjątkowo fajną noc! ANI RAZU NA SIKU!! 🙂 i chyba ani jednej pobudki co obrót 🙂 szok 🙂

idę się szykować 🙂 nadrobiłam 18stron od wczoraj....wariatki 😁 spania nie macie? 🙂

aparat już naszykowałam 😁 😁 😁

do zobaczenia Dosik 😁 hihi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja mam tu 2 kolezanki z czego jedna widze sie bardzo rzadko 😞 i niedlugo sie wyprowadza z warszawy.A druga wlasnie sie przeprowadzila do Warszawy z miwjscowosci ktorej sie urodzilam wiec ciesze sie 🙂 ale bardzo tesknie za moimi stronami tam mam duzo znajomych no i cala rodzinka a tu prawie caly czas sama lak palec. 😞 mam takie dni ze jak zlapie mnie dol to rycze caly dzien.

Ja już się powoli szykuje od godziny bo mi w ciąży wszystko dużo czasu zabiera 😁
No Agulaa już nie długo i idziemy na kawuniee 😁 Do zobaczenia kochana :*
Asiu rozumiem Cię bo też w sumie mam tutaj 3 koleżanki z tego jedna wyjechała teraz za granice
druga stała się jakaś dziwna od kiedy ma nowego faceta i jedynie z tą tzrecia sie tak dosć czesto widuje i klachamy sobie bo jak mojego tyle nie ma to co można tyle robić trzeba z kimś poogadać.
Ale mam zaa to bardzo fajniusie 2 kuzynki ta jedna mieszka całkiem nie daleko a druga to ta z niemiec dziewczyny do rany przyłożyć o wszytskim moge z nimi pogadać 🙂
Asiulaa dziekujemyy ! :* 🙂

• Mamusia
MY CZEKAMY NA WSPOLNE FOTO 😁 😁 😁 😁 😁 hihih 😉
fajnie ze mnieszkacie tak blisko ze mozecie sie spotkac 😉

eehhh u mnie od rana nawiedzila tesciowka 😜 przyniosla mi ogorasy i bedem robic... 😉
cos brzuchol mnie boli, bo musialam sobie przetargac ciezka miske ogorow z kuchni do pokoju...
aaale nie narzekam 😉)) moze sie cos zacznie 😜 hihi

A wy jakie [plany na dzis??
i apropo pogody.... u mnie non stop pada 🙃

• Mamusia
Ja wstałam juz po 9 ale jakos tak zeszlo do tej pory... w nocy mnie tak Mały skopał że sie budziłam. w ogóle to ostatnio co noc sie budzę, ale nie na siku czy z jakiego powodu, po prostu budze sie i dwie godziny przerwacam sie z boku na bok. A plany na dziś? Moja Mamusia przyjeżdża 🙂 więc jest super 🙂 ma mi jakąs torbę dla Małego na rzeczy przywiezc bo ja takich małych nie mam. A jutro KTG 🙂 znów posłucham mojego Synusia 🙂

cześć brzuszki 🙂
ja tez wstałam przed 9 ale dopiero co włączyłam kompa, u mnie gorąco jak szlag, chłodzimy się z niunią za pomocą wiatraczka, ale nie wiele to daje, od samego rana ledwo żyję

• Mamusia
U mnie tez sie cos pochmurno zrobilo nagle, ale wsumie tutaj to normalne pogoda sie zmienia z godziny na godzine,
Sioperka a ty jak tam na nowym mieszkanku pewnie juz wszystko porobione ehhhh marzy mi sie , takie wlasne mieszkanko uzadzone po swojemu itp.
Laurana to pewnie sie juz nie mozesz doczekac ja jeszcze tydzien musze poczekac na swoja kruszynke zeby ja zobaczyc,no chyba ze cos sie innego wydarzy po drodze 😉
Dosik i Agusia juz mnie uszy pieka 😁 hehe zartuje 😉

a ja mojego męża wysłałam dziś na zakupy po pracy, po drodze ma 1 dużą hurtownię dziecięcą, i ma kupić rożek - wiecie jaki dumny do pracy pojechał ze sam na zakupy dla niuni może iść, tylko ze nie powiedziałam mu ze jak weźmie brzydki to będzie wymieniał 😜

Dzien dobry brzuszki jak sie macie?? Ja kiepsko. Sioperka gratuluje 😁 mNIE DZISIAJ WSZYSTKO BOLI, PRAWIE WOGOLE NIE SPALAM W NOCY KOSZMAR. eHH... Teraz sie zbieramy z psem do sklepu i pewnie do Sebastiana.
Zaglądne do Was pozniej :*
Miłego dnia i nie gryzmolic duzo 😘

Loli ja się boję nie powiem, ale nie wiem czy bardziej się boje czy już doczekać nie mogę kiedy wezmę moja kruszynkę w ramiona 🤪
no ale fakt boje się jak cholera: żebym ja dała radę i żeby niunia nie namęczyła się za bardzo 🤨

• Mamusia
Ja mam dalej niż wy termin, ale bywa, że mam chwile gdzie totalnie wymiekam i zastanawiam sie jak sie zamienic z moim miejscowka 😉 wiecie, on bedzie rodzic, a ja mu wode podawac 🙂 moj też jest zachwycony jak cos mamy kupic, ostatnio chodzil przeszczesliwy, że jak poslzismy Malemu kupic rzeczy to ja wybralam jedno ubranko, a on reszte 🙂 w ogóle to jak ktos przyhcodzi to pokazuje od razu swojego zielonego lotusa (chyba tak go nazywa), znaczy sie chodzi o wozek 🙂 ale jak mial byc czerwony to bylo ferrari, a ze jest zielony to lotus 🙂

• Mamusia
No qrka ja tez sie wlasnie troszke boje i wsumie to ta ciekawosc jest tez najgorsza bo tak naprawde nie wiemy co nas czeka, jak to bedzie bolalo ile bedzie trwalo kiedy sie zacznie itp.
Napewno ten pierwszy widok naszych dzieci to musi byc lekki szok.
Eh ja juz codziennie o tym mysle 😞
Pewnie zabardzo sie nakrecam.
Ale nie chce puzniej , jechac do szpitala i dostac jakiejs paniki od chojrakowania ze ja sie niby nie boje...

no właśnie 🥴 a będziecie rodzić razem czy chcesz sama? Ty przynajmniej masz możliwość znieczulenia na zawołanie, u nas tak łatwo nie dają, ja na razie jestem zdecydowana żeby nie brać znieczulenia ale cały czas biję się z myślami bo boję się ze nie dam rady po prostu 🥴