Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aniu o to ogloszenie to sie juz nie martw mamy z moim male plany ale nrazie nic nie chce o tym mowic bo narazie nie chce nic zapeszac nic sie nie stalo kochana 🙂

Kurcze przerabane z tymi chlopami macie moj tez jakos nie stwarza mi problemow a jak sie kiedys przez telefon poklucilismy wsumie, moze tylko pare zdan wymienilismy z podniesionym glosem.
To jak wrocil z pracy to przyniusl mi lizaka i powiedzial ze sie nie chce klucic i dal buziaka.
A z lizakami to taka historyjka dlatego mam nicka LOLI 😉

Ona by zaraz rozsiała panike i mnie szukała ANulka 😁
Loli to dobrze że nie masz problemów ze swoim 🙂
opowiedz nam o LOLI i lizakowej historii 😁
jesli oczywiscie chcesz? 🙂

• Mamusia
No własnie to tak było w pl. ze jak byłam smutna to on mi kupował lizaka coca-cola cupacupsa 😁
I sie juz tak przyjelo, ze wiedzial czym mi poprawic chumorek 🙂
A tutaj kiedys poszlismy do sklepu jak do niego 1 raz przylecialam i mowie do niego zeby kupił mi lizaka a on yyyyy ale ja nie wiem jak jest lizak po angielsku i koles do niego LOLI 😁
Hehehe no i zostala Lolinka 😉

• Mamusia
nie usnelam, za goraco! mialam za to 20 stron do przeczytania! loli nie kupilam tego zestawu ale zamierzam ,no nie wiem chyba sie oplaca, a z drugiej strony to nie wiem czy az tyle trzeba bo chce karmić piersią, a dlaczego pytasz? ty zadowolona jestes? tylko chyba u Ciebie tańsze było jeszcze

• Mamusia
No własnie u mnie taki zestaw 10 funtow a u was 80 zł wjec jest troszke róznica.
Hmm powiem ci ze dosc solidnie wygladaja te buteleczki 🙂
Wiesz ja tez chce karmic piersia ale sobie tak pomyslalam ze jak jest teraz taka promocja to sie oplaca kupic, bo nawet za pare miesiecy moga mi sie one przydac a wystarczy tylko wymienic smoczki do butelek na wjekszy rozmiarek 🙂

Hehe Lolinku fajna historia z lizakiem 😁
Ja już włoski umyte odżywione teraz tylko jedwab i prostowanie 🙂
a póżniej się położe bo zmeczona juz jestem do jutra myszki ! :*

Cholery dostane z tymi mieszkaniami 😠 😠
Ciekawe co tam Loliczku wymyslilas 😉
No ja tez uciekam przed chwila dopiero zjedlismy wiec miodzio ehh.
Słodkich snow brzucholki :*

• Mamusia
no ja juz dzis po spaniu mam, od poł godz leże w łóżku i miejsca nie moge sobie znaleźć, bez sensu, a spać mi się chce.. ja już bym chciała urodzić, stopy mnie bolą i znów mi się następny rozstęp robi na brzuchu!! pewnie jak wstaniecie to ja z powrotem usne, ale jeszcze sie z rana wyżalę jako pierwsza. a miało być tak pięknie w ciąży a tu wszystko cholera boli i każdy mnie wnerwia.

• Mamusia
hej 😉
Aniu ja tez spac nie moge ☺️
eehhh..... ten moj osiol przyszeld wczoraj, i mnie budzil a poglejdajmy troche , to sie przebudzilam i dupaaa potem nie moglam miejsca znalesc.. 🤔
Teraz wstawal ...to po co po cichu jak mozna mnie obudzic?? 😮 i mowie tak leje to w pole nie pojada na zniwa, i sie ciesze ze moze szybciej wroci..a on tekst..."NO NIE WIEM MOZLIWE ZE DO SZCZECINA NAS WYSLA...." 🤢 🤢 🤢 🤢 czad w huj... jutro wieczorem wroci jak tak bedzie 😞 😞 😞 😞 😞
on wyszedl a ja w ryk.... WKURWIA MNIE TA PRACAAAA!!!!! 😠 😠 😞 😞 😞 😞 😞 juz wole zeby robil za mniejsze pieniadze, ale byl gdzies w okolicy a nie huj wie gdzie i nie wracal kilka dni... ☺️

Noo ... a ogolnie to Aniu te podklady... to w aptekach sa czy jak?? ja za laktatorem poluje teraz;D
A te Wasze buteki TT widzialam.... 2 byly ta mala i ta duza w hutrowni za niecale 40 zl 😉

Hey !! 🙂
My już na nogach oczywiście kochany tatuś nas obudził 🙂
Dziś w nocy to aż w szkoku byłam tylko raz się na sikanie obudziłam 😎
Tak to przespałam całą noc 😁
Wczoraj zrobiłam świetną rzecz położyłam sie spać z umytmi włosami nie prostując ich ja nie wiem jak ja je teraz do stanu doprowadze 😁 ale jakoś będzie trzeba zeby Agula sie mnie nie wytraszyła 🙂
Musiałabym iść zrobić sobie jakieś śniadankoo bo już atakuje głód 🤪
Miłego dnia Brzusie 🙂

• Mamusia
Hej laseczki widze ze polowa dzis jeszcze spi 🙂
No ja wsumie dzis cala noc przespalam nie wiem wsumie jak to zrobilam ani razu sie na siku nie obudzilam 🤪
Moj jakos cichaczem wyszedl do pracy wjec mnie nie obudzil.
Ale godzina 8 a ja tak czy siak juz sie obudzilam 🤨 🤨

• Mamusia
hej laski po pierwsze to się chwalę dziś 36 TYDZIEŃ się zaczął......byłam na pobraniu krwi ....kolejka długa w cholerę no myślałam,że tam padnę nikt ani nie drgnął żeby mnie przepuścić aż tu nagle kobieta która była pierwsza w kolejce podeszła do mnie i mnie przed siebie wpuściła no myślałam ,że inne baby mnie wzrokiem zabiją ,ale poszłam cała szczęśliwa i zaskoczona jednak niektórzy ludzie potrafią się zachować 😁 😁 😁 😁 😁

a wy widzę wczoraj wojowałyście ze swoimi cepami he he mój też mnie wczoraj z lekka wnerwił ale olałam to.... 🙃

• Mamusia
hej laski po pierwsze to się chwalę dziś 36 TYDZIEŃ się zaczął......byłam na pobraniu krwi ....kolejka długa w cholerę no myślałam,że tam padnę nikt ani nie drgnął żeby mnie przepuścić aż tu nagle kobieta która była pierwsza w kolejce podeszła do mnie i mnie przed siebie wpuściła no myślałam ,że inne baby mnie wzrokiem zabiją ,ale poszłam cała szczęśliwa i zaskoczona jednak niektórzy ludzie potrafią się zachować 😁 😁 😁 😁 😁

a wy widzę wczoraj wojowałyście ze swoimi cepami he he mój też mnie wczoraj z lekka wnerwił ale olałam to.... 🙃