Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dosik najlepiej sobie listę zrobić i jak będą Was pytać czy czegoś potrzebujecie, co chcielibyście dostać itp.to podać te rzeczy 😜
Kasia u mnie też już fajnie, jest czym oddychać 😉
W ogóle to w trakcie tej depilacji tak się ciachnęłam niemiłosiernie i teraz tak paskudnie boli 😞
Usiedzieć nie mogę, to gnę się w jakiś pozycjach. Najgorzej przy siusianiu, strasznie szczypie 😞 🤢

• Mamusia
Eloite brzuszek okraglutki jak na chlopaczka 🙂

A mnie nie bylo chwilke bo rozmawialam z mama na skype.
Agusia biedne to twoje krocze najbardziej rozwalil mnie tekst
Dosik ( kuruj krocze) hehehehe
Mi mala jak cisnie w doł ze ja nie wiem.... czy zaraz te wody nie pekna az boli normalnie 😞

• Mamusia
No Dosik jak starałam się tu trzymać i wam nie marudzić tak dzisiaj opadłam z sił 😞 Co do tych prezentów od rodziny to moja koleżanka kupiła dla swojej córci skarbonkę. I rodzinie powiedziała, że co łaska jeśli już coś muszą kupić to niech dadzą kasę do tej skarbony. I ona jak później potrzebowała na spacerówkę czy coś dla małej to już miała 🙂

• Mamusia
Loli nie tylko Ty tak masz mnie mała tez ciśnie w duł jak chol... a boli jak nie będę brzydko mówić 😉 dziś przed sama burza poszłam sobie na drzemkę jak się obudziłam to się sama siebie przestraszyłam wyglądałam jak żaba na pompowana 😜

No Lolinku bo Agusia bardzo skarzyla sie na bol krocza 😜
Ok dziewczyny 😞 ja juz mykam sie polozyc, bo cos nie najlepiej sie czuje.
Odezwe sie jutro, dobranoc brzusie ;* pisal Dosika maz 🙂

• Mamusia
No tez jestem ciekawa jak bylam w 21 tyg to wazyla nie cale pół kilo, wjec ciekawe ile teraz moze tez taki grubasek jak wasze.

Dobra laseczki ide sie polozyc moze zasne, a moze bede czekac na mojego bo nie lubie tak sama zasypiac moze jeszcze sie odezwe moze nie.

Ale jak cos to slodkich snóff buziaki dla was i waszych malenstw, niech dadza mamusia pospac :*

• Mamusia
aa tak w ogóle to dołączam do mamusiek których kłuje w piczce! oż cholera, jak mnie dizs na siku wreszcie nie obudziło to takiec kłucie się musiało przypalętać, nie dość że do 1 nie spałam bo mnie wszysko bolało a dzidzia sie ruszała jak nakręcona i mi w to biedne prawe żebro napierdzielała to jeszcze rano takie kłucie, musialam wstac bo inaczej sie nie dało. mój zadowolony bo ma teraz co dzien rano sniadanie do łóżka gotowe, ciuszki przygotowane itd. budze go bez budzika wstretnego i jemu to pysuje, heh wczesniej nawet tyłka nie czułam jak wstawał i czesto bez sniadania jechal bo juz nie zdażył zjeść, ale to się mu skończy 🙃

• Mamusia
Hej... Ja dzis tez ZNOWU juz nie spie 🤨 OCzywiscie Karol zafundowal mi pobudke 🤢
W nocy, ten sie tak telepotal ze masakra, jakias grypa go bierze chyba.... A mnie brzuch napiernicza i dupa znowu 🤢 😞 😞 Maly mi tak dupencje w przerwe miedzy zebrami wbija ze juz nie wiem jaka pozycje mam miec.
I od przyszlego tyg. ide do rodzicow..... Bo tego wiecznie nie ma teraz, a jak bedzie ladny weekend to pojedzie ladowac sie na zniwa 😞 i wpizduu takie cos 😞 wkurwia mnie ta jego robota 😞
Pocieszenie jest tylko takie na dzisiejszy dzien ze OGORASY WYSZLY...CHOLERNIE OSTRE 🤪
Dzis sie musze zabrac za ogarnianie tej hasjendy bo syf jak nie wiem.