Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
to co to za ogórasy? te z chili? jak robiłaś? może się też skuszę 😁 a mnie paluchy napieprzaja ze nie moge nawet pisac bo wczoraj fugowałam podłoge troche i płytki ostre gdzieniegdzie były 😞 aaa i jeszcze mam wstretna zgage. biore manti, gosc w aptece mowil ze mozna, a na ulotce pisze ze nie

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aaaaa teraz bedem odpisywac 😁
hihih
[color=red]DOSIK i AGA[/b[/color]].... Piekna focia 🤪 ehhe super ze Wam sie spotkanko udalo 😉
Ale bez dzieci to chyba juz nie wypali w wiekszym gronie 😜 Fajnie ze Was az tyle mieszka w miare w okolicy 😉 Bo jak bedzie jakies spotkanie to ja jedynie jak Karol bedzie mial tam trase, albo wolny dzien bo inaczej to dupa jasiu pociagiem tarabanic sie z malym to nie bardzo 😞
[color=red]ELOITE[/b[/color]] 🤪 🤪 brzuszek masz zarabistyyyy 🤪 🤪 🤪
[color=red]LOLI [/b[/color]]ty to tak jak ja... dla samej siebie nie ma sensu gotowac...ale trzebaaaa 😘 dla dzidziulkow 😉 NIe moge sie doczekac jak tam ta Twoja malutka Niunia w brzusiu 😁 😁
ELA , trzeba dac rade z tymi zlymi dniami 😘 niedlugo krystian wroci to bedziesz cala zalatana i w skowronkach 🙂 A co do zniw....przepraszam bo wiem ze dla Was to dupowato ale ja sie ciesze ze jest taka pogoda bo Karola mam chociaz troche wczesniej w domu.
ELUS musisz wytrzymac te bole jeszcze troszku... 😘
MADZIA eee to moze nie kupujmy tej lewatywki oni sami nam zrobia, a jak nie to trudno sraka na stole bedzie 😜 beda mieli co robic.... hihih... 😁

aaaaa ta fryzura na dresa to wkoncu jak to jest??? Mi ten Veet dal cos za 1 razem teraz juz dupaa 😞 i z lusterkiem naginam bo inaczej to sie poprostu nie da 😞 😜
A ten Lezaczek fajny...tylko no to juz do dziweciatka co troche kuma, zeby sie soba zajol 😜 na chrzciny niech ktorys chrzestny sie wyzre i kupi 😜 ehheeh A to z ta skarbonka to tez dobre 😉

Nic wiecej nie pamietam, jak ominelam jakis fajowy temat to przepraszam

Buziaki na lepciejszy dzien od wczorajszego 😉:*

Dosik Ty się nie zastanawiaj tylko kupuj ten bujaczek 🙂 ale na allegro, bo są tanie i mam sprawdzoną firmę z któerej ja kupowałam, więc mogę Ci linka podrzucić 🙂

Aniu87 ja na zgagę polecam tą sodę oczyszczoną...działa w mig i na długo! i czytałam w necie że nie jest szkodliwa dla bobo 😉 pól szklaneczki wody i wymieszać w tym pół łyżeczki sody. niedobre, ale działa!

moja noc w miarę, wieczorem o 22 włączyłam sobie radio i słuchałam całej audycji o krzyżu! nóż w kieszeni koszulki nocnej się otwiera 🙂 szkoda gadać, komentarza brak. Ale w każdym razie słuchałam do po 24ej cała nerwowa... 😠 1 pobudka na siku...i pobudka co obrót...także standard wrócił 🙂

dziś fajny dzionek się szykuje 🙂 zimno i chłodno na dworze! tęsknie za jesienią i zimą! 😜 nigdy nie przypuszczałam że to napisze 🙂 poprasuje rzeczy Ewy i może torbę spakuję do lekarza?
wczoraj wieczorem strasznie mi się brzuch napiął! brrr....

Nie wiem czemu narzekacie na tego Veet'a 🙂 ja jestem mega zadowolona,praktycznie 99% schodzi, czasem tylko robię drugi raz, ale to tylko na górnej części grzywy 😁 dziś właśnie, bo jutro do lekarza, będziemy się czesać 😁 na dresa nie bardzo mi się podoba...więc będzie na hmm punka 😜

miłego dnia brzuszkowate mamy 😘 😘 😘

dzień dobry brzuszki 🙂
ale się wyspałam dziś - na reszcie 🤪 wczoraj już nie zaglądałam nawet bo byłam taka padnięta przez ten gorąc ze myślałam ze wyparuję cała dosłownie.
Teraz zabieram się za śniadanko i będę nadrabiać zaległości 😎
AAAA dziś 4.08 równo m-c do mojego terminu 🤪 🤪 🤪 i na profilu wskoczył już 36 tydzień 🤪

• Mamusia
kasia no to pieknie 😉 ale Ty sie nie przejmuj i tak wczesniej wyladujesz w szpitalu to nie masz do czego odliczać ;D chyba mnie nei bedzie jutro na szkole rodzenia 😞 janusz nie moze jechac, a samej to mi sie nie chce taki kawal drogi, zobacze jeszcze ale chyba jutro odpuszcze, to mi opowiesz co tam mówiła

już przeczytałam 🙂
jaaa 🤪 Agaa i Dosik fajne zdjęcie brzuszków 🙂
Eloite śliczny brzusio, ja nie wiem te brzuszki Wasze takie malutkie a mój normalnie to już wielki strasznie jest 😮
co do golenia to jeszcze daję sobie rade sama ale zsapię się przy tym okrutnie 😜
A was widze wywiało wszystkie, to ja lece na sniadanie bo się zaczytałam i jeszcze nie zrobiłam a głodna juz jak wilk, mnie tez dzis sprzatanie czeka, a oprócz tego prasowanko zaglądnę później 😘 😘 😘

dziękujemy Kasiu 🙂 było bardzo miło, a zdjęcie rzeczywiście fajne - mój je zobaczył i szok "czemu wyście się tak samo ubrały????" 😁

Aniu ja ostatnio też byłam sama na szkole...mam wprawdzie autem tylko 10 min. a wiecie co będziecie miały teraz na wykładach?

ja już po śniadanku, dopijam kawkę 🙂 dzisiaj będzie senny dzień, boska pogoda 😁

Hey Laseczki 🙂
My już po śniadanku 😁 Agula co do leżaczka to możesz mi wysłać link bo w tym sklepie co ogladałąm rzeczywiście są drogie :P
Jejku jak ja się wczoraj żle czułam chyba cos zjadłam nie takiego bo bolał mnie żołądek i było mi żle 😞
Widze mój osiołek pisząc do was wczoraj to co mu dyktuje musiał napisać ze to on pisał 😁
Haha a ten ubiór faktycznie zbieg okoliczności 😁 🙃

Aniu mi koleżanka mówiła że o połogu wykład jest straszny....ale bardzo pożyteczny! ja bym jechała na Twoim miejscu 🙂 możesz po mnie podskoczyć i pojedziemy razem 😁

Dosik proszę
http://allegro.pl/item1072033328_fisher_price_m7930_lezaczek_bujaczek_2w1_gratisy.html

ja polecam w stu procentach 🙂 jak rozmawiałam o nim z sioperką to mówiła że w sklepach jest o 100-150zł droższy 🙂

• Mamusia
no chcialabym ale zobacze, a moze pojade a potem spokojnie na zakupy sie udam bo z moim to w sklepie trzeba jak huragan latać bo już się niecierpliwi. wzielabym siore ale mi do francji na wakacje uciekla, a taki wykład to byłby dobry środek antykoncepcyjny dla niej 🙂

W sklpeach jest cholernie drogo an wirku w kolorino to takie leżaczki kosztują około 300zł a nawet i wiecej 😉 Ale sklep ogólnie jest bardzo fajny generalnie kupisz w nim wszystko do dziecka 🙂
A co do tego połogu to chciałabym sie co nieco o tym dowiedzieć Aniu jedz a póżniej nam opowiesz 😁

też jak szukałam po sklepach, to taki zwykły noname leżaczek kosztował koło 300zł...a ten jest super 🙂

hmm powiedzcie mi dziewczyny...ucinacie wszystkie metki z ubranek dla bobasów?

Aga ja tez te miękkie zostawiłam bo jak obcięłam 1 to wydaje mi się ze taka obcięta to dopiero gryzie 🤢 ja właśnie zabieram się za prasowanie kolorków mojej niuni 🤪

• Mamusia
No ja juz obiadek ugotowany salateczka warzywna zrobiona, pranie zrobione, ogarniete z grubsza 😉 i teraz nie wiem co mam robic...a nosi mnieee fest 😜
A gdzie Lolinek?? 🙂 I Eluski?
Spiochaja jeszcze???? 🙂

Chyba posegreguje sobie rzeczy malego i jakies jeszcze spioszki cieplejsze do szpitala zapakuje bo kurcze nigdy nie wiadomo jaka bedzie pogoda a mam same bodziaki aby 😉

aaaaaaaa..... no i powiedzcie mi nie.. czy moze wiecie jakie papiery trzeba zalatiwc itd po urodzeniu dziecka??? bo tu jedna laska poruszyla ten temat i ze chce zrobic liste mezowi zeby szybko i w miare sprawnie mu to poszlo bez zamotania..... i mysle ze to bardzo dobry pomysl 😉

eloite no coś w tym jest, a jak zobaczyłam że Domi ma ten sam telefon to się uśmiałam 😁

Anulka ja wiem tylko tyle że ze świstkiem ze szpitala mąż idzie do urzędu miasta, czy do USC i tam załatwia akt urodzenia, z którym znowu idzie załatwiać becikowe do UM i do ośrodka złożyć jakiś papierek o kartę chipową....

też się zastanawiam gdzie ta Loli :>