Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

też miałam leczo niedawno 🙂
no kartę chipową do lekarza Anuś 🙂 taką co i Ty masz :>

jak zmieniałaś teraz nazwisko to i tą kartę z NFZtu musiałaś zmienić no nie? to tak samo dzieciulkowi robisz 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny nadrobiłam co tam od wczoraj pisałyście no i fotki brzusiów super he he nieźle się Agaa z Dosikiem zgrałaś 😁 😁 😁 😁
u mnie okropny dziś dzień .......bolą mnie obydwie nogi w biodrach nie wiem od czego,wczoraj pokłóciłam się z moim i do teraz wojna,potem muszę lecieć kawał drogi po wyniki i do lekarza a nie chce mi się strasznie,obiecałam ,ze nie będę narzekać na teściową ,ale to stara pazerna pizda i się nie da jej polubić......no i w ogóle dziś jest najgorsze data .....rocznica najgorszego dnia w moim życiu.......jestem wnerwiona.obolała i chce mi się ryczeć....... 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😠 😠 😠 😠 😠
wszystko jest na mojej głowie......

• Mamusia
Aga, ja nie mam takiej kartyyy 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 ☺️ i ani karol ani nikt w mojej rodzinie czegos takiego nie ma... nie wiem o co chodzi??????????????? ☺️ 🤔 to cos ala legitymacja ubezpieczeniowa czy co??
☺️ ☺️ ☺️ ☺️ 😮 😲 😲 😲

Madziulka nie denerwuj sie kochana 😘 😘 😘
ehhe a tesciowa... hahahaahaha ja dzis moja poczestowalam ogoraskami z chili... hahahhaha i jej gardelo wypalilo 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 😎

A u Anki git... pisze kolejna prace, i nie ma czasu zagladac na neta
Ale z mala wsio oki, ma dlugie giraski 🙂 i termin sie przesunol im na 2 tyg. do przodu 🙂

Madziu nasze pocieszania to pewnie na nic się zdadzą...ale musisz myśleć o tym co jest teraz! a wszystko jest na dobrej drodze 😘
teściową pipą się nie przejmuj! wyczucia za grosz te stworzenia nie mają! 😞 a nam jest coraz ciężej, na szczęście do porodu niedaleko i wszystko potem się powoli unormuje 😉 ja na to bardzo liczę!

Anulka kurde mol, widzisz jaka ze mnie głupia baba? 😁 😁 przecież te całe karty chipowe to tylko na śląsku mamy 😜 taka plakietka z która idziemy do lekarza, wsadzają ją do czytnika i drukują z nich recepty 🙂 🙂 🙂 no ale...takie 'cuda' to tylko śląska kasa chorych może mieć...a latania za tym i czekania w trzy i trochę 🙂 także ciesz się 🙂

to dobrze że z Ani wszystko OK 😁 a ten termin w przód tzn? że wcześniej urodzi, czy wprzód września ( czyli później 😁 )?