Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kurde ale mi sie kimnelo... 😮 🤪 ehheh a w nocy znowu oczy jak 5 zl i spac nie bede mogla 😜
A tu taka cisza ze loooohohioooo
Loli na mam to samo.... tak kreci tym lepniem mi po pipce ze koniec... i chyba ciasno musi siedziec w szyjce bo nawet jak ma czkawke to nie czuje juz jak uderza o cos a tak to czulam...
i strasznie bola mnie cos nerki i boczki 🤨
I tak Cie boli a Ty jeszcze chcesz isc po posciel i cos tam????? zaraz Cie walnee! Odpusc dzisiaj.... 😞
Domi srac ja.... Ale Ty to sie chwal tym kocyczkiem 😜 chetnie popatrzymy 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

zupa ogórkowa bez śmietany?? Hmm.. kiepsko to widze 😁 ale znalazałam jakas w lodówce tylko zamarzła 😮 jakim cudem nie wiem i poczekam az sie rozmrozi i zobacze czy dobra jest 🙂

Musiałam sobie radzic 🙂 Moja mama zawsze pracowała po jakies 15 h i jeszcze w domu jak wracała to pracowała na komputerze więc raczej to ja zajmowałam sie domem, bo na siostre nie było co oliczyc, bo ona tylko problemów przysparzała. Jezeli chodzi o gotowanie to jak byłam malutka to sie uczyłam, patrzyłam co i jak no i pozniej mama zrzucała gotowanie na mnie bo ona nie cierpi gotowac 🙂

no bo tak sobie myślę, że ja ogórkową swoją peirwsza w życiu zrobiłam dopiero po ślubie jakiś rok,dwa temu 🙂 🙂
a siostra młodsza? skoro z nią problemy 🙂

ten Twój Seba to szczęściarz 😁

Starsza 2 lata 🙂 No chwali sobie moje obiadki i to mnie cieszy, nafajniejsze jest patrzenie jak on wcina to co mu dam a pozniej buziak w policzek i ,,pyszne było kochanie'' 🙂 W sumie nie ma rzeczy, której bym nie potrafiła zrobić, nie tylko z gotowania. Moja mama z zawodu to budowlaniec wiec non stop remont w domu był a ze jak byłam mała to mi sie spodobało to jej pomagałam i duuuużo rzeczy sie nauczyłam 🙂

• Mamusia
Ufffff jestem wkoncu , czekalam na zarabany autobus chyba z 30 min wrrrrr jeszcze taki korki teraz ze jakas masakra wszyscy z pracy wracaja najgorsza godzina na swiecie w londynie :P

No ale rozek i poszewka na posciel oraz ochraniacz zakupiony 🙂

Hahaha jasne ze mozesz tylko zapytaj mojej mamy czy mnie odda 😜
No niestety u mnie w rodzinie co jakis czas zdarzaja sie takie przypadki jak moja siostra i moj kuzyn. Ehh.. same problemy, uczyc sie nie chca, do pracy tez nie, kombinuja klamia, i inne nie fajne rzeczy 🥴

To Loli pokazuj 🙂 ja mam rozek w misie, poszewki na posciel mam 2 kompletny poszukam w necie to Wam pokaze i ochraniczy mam hmmm.. 3. Z tym ze tylko jeden jest od kompletu poscieli.