Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurde powiem wam ze zaplacilam tylko 29funtów za rozek, poszewki na posciel i ochraniacze.
Wydaje mi sie ze to nie duzo ile sam rozek w pl mniej wjecej kosztuje ?
Zadowolona jestem strasznie 🙂 ladnie sie bedzie prezentowało jeszcze tylko bede musiała to wyprac i wsio 😉

wiecie co? 🙂 z mojego męża to jest małpa podstępna 🙂
przyjechał z pracy, powiedział że sam sobie obiad odgrzeje 😮, potem zjadł! chwalił jak dziki, że pyszne i mniam mniam, mlaskał i nawet posprzątał za sobą talerz do zlewu 😮 później poszedł do sklepu ( sobie po fajki... ), ja siedziałam przed kompem, a ten mi przynosi zimną colę z cytrynką w szklaneczce i ze słomką! 😮 posiedział, pogadaliśmy, miły jak cholera...troche mi podpadał 🙂 za chwile przynosi mi 200zł na zakupy i mówi "idę grać na komputerze z bratem" 😮!!

skubany przekupił mnie i poszedł 🤪 więc chyba się dam do prasowania albo coś... 🙂

Hahaha no widzisz jaki mądry wiedział co zrobić 😎
A mnie Sebastian zadziwił wczoraj, cos tam siedzimy on na kompie ja lezałam a on w pewnym momencie tak: ,,kochanie moge sie umowic na piwko z mlodym w czwartek?'' a ja 😮 szok ze sie zapytał wogole. Ja mowie ze jasne ze tak chociaz sie odchami troche i od babi 😁 ale ze zapytał?? łoooo.. 🙃
Loli ja o tej firmie nie słyszałam hmm.. no ale wazne ze sa sliczne i tak trzeba wyprac, wyprasowac itd a rozek usztywniany kupowałas?

wyfrune na pewno 😁 ale po spożywkę, bo na dział dziecięcy w tesco to już mam zakaz wstępu 😜 a Mich nie wiedział, ale skończył mi się zasiłek...czekam na kasę od 13go lipca i trochę się niepokoję, bo nie dostałam ostatnio całości...i co? mam iść do ZUSu i zapytać o moją kasę? 🙂

Elu ja też mam ten jeden w misie 😁 drugi różowy.... 🙂

właśnie Loli, jak będziesz go prała? bo ja ręcznie chyba jednak...

Eluśka nie ma co, trzeba korzystać z momentów jak nasze chopy mają dziwne odchyły 😜

kurde, która ma też jutro USG?????

• Mamusia
Agulcu jak mogłaś się sprzedać za 200zł 😁 😜 hehe
Eluśka nas to jednak wiele łączy...Bo mój tępy brat jest identyczny! Szkołę rzucił, do pracy się nie wybiera tylko pasożytuje...W dupie ma że rodzice ledwo łączą koniec z końcem 😠 A ja gdybym mieszkała z nimi oddawała bym im większość wypłaty żeby im zmartwień odjąć. Ale on martwi się tylko czy na zioło i papierosy wystar

to wiem kotek że Ty dopiero we wtorek...ale któraś pisała że też jutro....hmm eloite? 🙂

aaa to masz taki fajny rożek, środka z mojego nie da się wyciągnąć 🤨

Moja siostra znalazała sobie takie sposoby zeby jej nie brakło ani na fajki ani na alko.. eh... szkoda gadac
Agus faktycznie jakas paranoja to jest az szkoda słow i oczu psuć..

• Mamusia
😮No i dziś mam 35tydzień ciąży 🤪 Czizys dopiero się martwiłam jak ja wytrzymam te 40 tygodni??? Przecież 9 miesięcy to prawie rok 😁 A tu zostało jedyne 5 tygodni. Wróci Krystian to zostaną niecałe 4 😮 Zaczynam się już niecierpliwić jak my zdążymy to wszystko zrobić??? I jakim wysiłkiem...Jeszcze tyle trzeba załatwić, kupić, uzgodnić...Ojojoj ☺️ A tam same się domyślcie....Jak przez trzy miesiące nie było sprzątane tak dokładnie. Kwiaty wszystkie do wywalenia, a przez okna pewnie nic nie widać takie zasyfione 🤨 Do tego dojdą te remonty , centralne, malowanie, pranie rzeczy małego i urządzanie pokoju....Padnę z wycieńczenia podczas porodu 🤔

Któras chce zupke??
Haha no tak ale za to jaki miły był 😁 i posprzatał po sobie, Sebastian u mnie to jakos niechętnie wlasnie nie wiem czemu a u siebie to sprzata za mnie i za siebie 😁 Zapomina mu sie jak siedzimy u mnie

no mówiłam Eluś....
mnie już wczoraj w nocy te radio i audycja o krzyżu wyprowadziła z równowagi...i ci durni ludzie, co chyba nei mają co robić i takie szopki fanatyczne urządzają! ach...nie, koniec tematu 🙂

kurde czasem to się cieszę że nie mam prawdziwego rodzeństwa...tylko przyrodnią siostrę daleko 🙂