Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze masz 4 dni wczesniej niz ja !! Ciekawa jestem ile maluch juz wazy i wogole. WIem ze nie powinnam wybierac takich, których nie bede lubiec ale bardziej wole isc i miec pozniej jakas prace za normalne pieniadze.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja chciałam isc na pedagogike ale po co? zeby pozniej pracy nie miec? Kompletnie bez sensu. A że nie mam sie kogo doradzić to pytam Was 🙂 Bo od innych uslysze zebym szla na takie zeby mi sie podobały i wogole.

Wiem ale mama powiedziała ze mi tez pomoże ale jej zalezy zebym poszła na studia, a poza tym jakbym nie poszła to tylko bezrobocie i dupa z kasy od ojca i rok zmarnowany bo co ja moge po maturze? W tyłku sobie palcem grzebać.

Ja Ci powiem Elu tak mam sporo znajomych którzy są po studiach itp
a nie pracuja w zawodzie ;/
bo żadne studia nie gwarantują ze zdobędziesz po nich prace taką jaką byś chciała i jeszcze za dobre pieniadze :P
Ważne byś się danym kierunkiem interesowała, lubiła go no i jakoś patrzała tak by pod kontem kierunku dostać prace 🙂

no nareszcie udalo mi sie nadrobic to co pisalyszcie 🙂
znajomi wlasnie pojechali patrze a tu 20 stron do nadrobienia 🤪 🤪
smutne tematy poruszacie.Co do poscieli i rozka sa przesliczne bardzo mi sie podobaja 🙂 🙂
a co do studiow to tez sie nie moge zdecydowac na zaden kierunek bardziej myslalam o 2 letnim studium policealnym,moje kolezanki mowily mi ze meczyly sie na studiach a i tak nie pracuja w zawodzie tylko robia cos innego.wiec nie wiem co jest lepsze 🥴

Elu a nie jest tak...że alimenty dostaniesz tylko wtedy jak się będziesz uczyć i do 25r.ż?

dokładnie tak jak Dosik pisze, ja znam dosłownie dwie,trzy osoby które po studiach pracują w zawodzie 🙂 koleżanka po resocjalizacji pracuje w banku 🙃

Zeby dostawac alimenty to musze sie uczyc, i miec mniej niz 25 lat. Kurcze moze fizjoterapie albo cos takiego. No ja wiem ale chociaz zeby w papierach cos normalnego było 😁

Tantum Rosa 😁

Eluśka medycyna i zaocznie? nie rób tego, prosza Cię 😁 to tak jakby prawo studiować zaocznie 🙂
jeśli tak jak i mnie, ciągnie Cię do papierków, księgowości itd to zrób sobie studium jakieś księgowe, albo kurs na początek. potem mała dorośnie i jakieś studia zahaczysz.

Loli kocik, obraziłaś się? 😞

• Mamusia
hej dziewczynki!

pewnie już odliczacie tygodnie albo i dni do porodu 😉
końcówka chyba najbardziej się dłuży ale już niedługo będziecie tuliły swoje maleństwa 😉
życzę szybkich i małobolesnych porodów.
Ps. korzystajcie i wysypiajcie się ile się da!
Pozdrawiam Karola wrześniówka 2009 😁

no właśnie 🙂
a to ja Ci powiem przy okazji że uczyłam się do 26r.ż., od 18go zasądzone alimenciaki i nie dostałam ani złotówki 🙂 więc ciesz się że dostajesz, bo to bardzo może Ci pomóc 🙂

hihihihi Karola a szybko Wam ten roczek zleciał? 😁
pewnie że już się nie umiemy doczekać 🙂 a wysypiać się to nie wiem...czy nie lepiej już teraz organizm przygotowywać do krótkich snów potem? 🙂

Dostaje jak mama zadzwoni do ojca i go opierdzieli ze ma płacic 😁 To wtedy dostaje 😁 Hahaha a może cus takiego?
http://www.kwspz.pl/studia_licencjackie_zdrowie_publiczne.html