Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No wiecie mojego też jeszcze nie ma 😜 No ale ja nie powiedziałam, że mam z górki 😁 Tylko, że problemy są po to żeby je rozwiązywać, a zło po to , żebyśmy wiedziały co to dobro 🙂 Yyyy wiecie idę coś zjeść...No nie to, że ja jestem głodna...Tylko Franek 😁 To wszystko Franka wina 😜

Dosik nie zeby podpis byl smiertelnie podobny do mojego haha 😁
Ja zaraz ide zrobic ten cholerny obiad. Tak wiem godzina zabójcza. Ehh znalazłam dietetyke hmm.. w sumie nie glupi kierunek

Elkaa no teraz zauważyłam 😁 Ale myśle że Ci nie przeszkadza ? ;>
No dietetyka tak 😁 będziesz nas tu póżniej pouczać co do diety co ammy jesć by spalić po ciąży 😁
Apropo obiadu co robisz dobrego ? 😁

Teraz wszystkie znów sobie poszły no co za mysze :P
Mnie mój wkurza ;/ z komputera przeszedł na tv i oczywiście teraz znów komputer ;/
Yhh jeszcze ten internet znów co chwile się rozłancza prosze go zajrzyj do tego to nie on nie
wie co tam jest grane ;/ wrrrrr
Co za człowiek znów mnie wnerwia wieczorem nie dość że przy sprzątaniu nawet nie oddychał by pomóc
to teraz tylko lenistwo ;/
Wybaczcie że wam sie skarże ale nie mam komu 😞

a skarż sie 😁 kazda sie skarży 🙂 Mielone kurde a tak mi sie nie chce ze dramat. W tyłku mam zrobie tylko na dzisiaj i juz nie chce mi sie oo! a jutro jak mi sie bedzie nudzic to zrobie kolejne. Oczywiscie ze mi nie przeszkdza 🙂
No dietetyk to nie takie zle ale 400 zl plus 200 wpisowe ehh..

Ałł a ja otrzymuje bolesne kopniaczki :P
ja myśle co by tu na kolacje zjeść 🤔
no drogo droga ale mówiłaś ze i mam Ci pomoże no nie ? Generalnie wszystkoe kierunki są chyba drogie z tego co wiem 🥴

Oni tak chcą zachęcac młodych ludzi na studia a tak szczerze to tymi cenami to oni bardziej odpychają niż przyciągają 🥴
Dziewczyny mam dziwną ochote ale mam smaka na zupke chińską amore pomidore 😁 😁

• Mamusia
A ja od tego jedzenia to chyba zaraz pekne :/
Czuje sie jak jakas beczka która miała by zaraz peknac ufff nienawidze tego uczucia.
Tak sie zastanawiam jak to bedzie jak urodzimy, czy taka wielka ugle poczujemy? bo troszke ciezarku z nas zejdzie czy znow nas wszystko bedzie bolalo, brzuszki beda obwisniete zacznie sie nazekanie.
Ciekawe ile czasu potrzeba zeby brzuszek sie zrobil do takich mniej wjecej normalnych rozmiarów??
Bo wiadomo ze po ciazy to taki flaczek bedzie oponka 😁

no tez jestem ciekawa jak dlugo nam to zajmie wrocic do swojej wagi 🙂 a ja mam bardziej ambitny plan i chce byc taka szczupla jak w czasach kiedy poznalam mojego meza 🙂

Ja słyszałąm że figura i brzuszek po ok 1 roku wraca do siebie wiadomo wszystko też zależy od anszego odżywiania trybu życia itp 🙂
Loli też jestem ciekawa czy jak już dzieciaczki wyjdą czy będzie nam lżej czy będziemy po porodach tez narzekać na bóle 😜

Sebastian lubił kiedys ta zupke 🙂 Jakbyscie wiedziały jak przekombinowałam te milone to dramat hahaha 😁 Ale ciii... 😜
Loli no wlasnie podobno jest ulga jak macica sie obniza troche ja juz sie tej ulgi doczekac nie moge bo mnie wkurza ze zoladek mam tak scisniety ze dramat.

Aśka ja też sobie postanowiłam ze sie nie 'zapuszcze' tkz że chce wrócić do formy
wkońcu młode jestesmy więc tzreba sie doprowadzić do formy 😁
Mnie jako do niedawna odrażały zupki chińskie a dziś mi przyszła ochota 😜

Nie pokaze Wam bo nie widac, mam głupie krwiaczki na rozstępie przy dziurce od kolczyka yh.
No ja tez mam nadzieje ze wróce szybko do formy. Poza tym bedziemy sie wkoncu ruszac, tu szybko zakupy tu co pozałatwiac tu spacer z maluchem 😁 itd..

Macie też tak dziewczyny ze takie zmienne uczucia
bo ja np tak miewam choociażby przedstawie sytuacje z teraz
byłam okropnie zła na mojego że chce znów na komputer i krzyczałam na niego 😞
a teraz jak został tu przy mnie t mi smutno znów że nakrzyczałam bez powodu i tule tego osiołka mojego
a on do mnie " masz tam swojego brzuszka" to mi przykro teraz cholernie 😞