Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dora 🙂 OO nie Dosik z nią to byś sie nie bała. W domku jak jest jest przekochana, słodka cudowana itd. Ale na zewnątrz koszmar a nie pies 😁 Zjadła bym każde ruchome stworzenie 😁 Tylko najgorsze ze ciagnie i jak mnie bardziej boli brzuch to Seba ją bierze bo wtedy mi jest cięzko.

A on juz mial skonczyc 15 minut temu i coo... 🤔 i nic. kurde znowu zostaje dluzej ehh bo cos tam sie z komputerami psuje.
To smacznego Dosik ja juz bym chciała te moje mielone zjesc 😁

haha no widzisz Dosik i juz po użalaniu sie nad męzusiem 🙂 a ja jutro jeszcze mam wstac do lekarza ooo dramat jzu mi sie nie chce i sie zastanawiam czy isc wogole, bo coraz mniej mnie boli ale i tak boli.. hmm..

Lepiej idz Eluś powiedz o tym dowiesz sie co i jak i Ty będziesz spokojniejsza 🙂
tak już się nie będe nad nim użalać :P
Ja jutro też musze wstać na 8 ide do ortopedy do kontroli z tą nogą
yhh nie cierpie rano wstawać 😮

Ja tez a zwłaszcza ze dzisiaj w nocy mała tak kopała ze prawie wogole nie spałam a jak juz zasnełam to mama dzwoniła rano i pyta jeszcze ,,nie obudziłam cie? " No martwi sie no to co ja jej poradze no nic. no a pozniej trzeba bylo juz wstac sniadanie, posprzatac pranie itd.

Mi małą pierwszy raz cos takiego zrobiła tak to zawsze koło 8 sie budziła i zaczynała sie ruszac, kopac itd a dzisiaj to nie wiem co jej sie podziało. A z siku to ja juz nawet nie kontroluje czy wstaje w nocy czy nie 🙂

Wrr ten głupi internet co chwile się tnie ;/
alee mnie to denerwuje ;/
Mówie teraz mojemu by poczytał sobie o porodzie coś wkońcu chce przy nim być
a mam taka stronke gdzie jest fajny koncik dla tatusiów ale NIE oczywiście po co on ma to czytać ;/
Zachowyje się jakby miał juz z 5 dzieci i wiedział jak wszystko wygląda 😞
Asiulaa jedz by Adaśkowi tam nie brakowało jedzonka 🙂

• Mamusia
Gadułki 3 osiem stronek juz musialam nadrobic 😉 ladnie to tak sie rozpisywac 😁

Eluska owczarek niemiecki piekna sprawa strasznie mi sie podoba jak one chodza 😁 ta dupencja tak nisko 😁

Ja sobie lezalam ogladalam tv i sie bawilam z mala tzw, pukalam sobie do niej a ona nagle takie 2 nogi wystawila 🤪 w szoku bylam slodka, kurde coraz czesciej w glowie pytanie jak ona wyglada na kogos sie podala itp 🙂

Ciekawe czy na zwyklym USG z twarzyczki cos bedzie wygladalo ?? jakas podobizna czy cos??

Bobas jesli chodzi o kopniaki w nocy to moja mnie tez jeszcze aniu razu nie obudzila, tylko siku albo piciu mnie predzej obudzi. Ale nie powiem bo mam strasznie teraz lekki sen byle jakie szturchniecie mnie obudzi a puzniej zasypiam z godzine jak nic 😮
Lece szybko pod prysznic 😉