Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A to gówniarz 😠 Ja bym mu ani obiadu nie zrobiła, ani do domu nie wpuściła dla przykładu. I najlepiej poudawać ciszę i że nie chcesz takiego dupka dla swojej dzidzi. Jak się wystraszy to tylko na dobre mu wyjdzie....Ty się męczysz, a on zamiast skakać nad Tobą teraz i ci wszystko do łóżka podawać to się bawi....No już przy samej końcówce mógł by przystopować 🤢

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aha dzieki Dosik cos tam czytalam te wasze pisanie , ale pewnie niedoczytalam wszystkiego.
kurde ja tez sie juz doczekac nie moge jak pujde na ta wizyte do tego lekarza, chciala bym juz wiedziec ile moja mala wazy itp.

Ela a ty chyba tez jakos dawno u lekarza bylas?? czy mi sie tylko wydaje??

• Mamusia
Dosik...No trzy miesiące bez chłopa to dla mnie armagedon!!! Ja jestem strasznie sexualne stworzenie...A mój to już w ogóle. Pod względem temperamentu to akurat się dobraliśmy 😜 A o tym targaniu za kudły to mój marzy tak samo jak nasza Anulka 😁 Bo teraz to od stycznia tylko taki delikatny, czuły sex aż czasami nudny 🤔 A od trzech miesięcy nic...Ale spoko 😜 Oj jak ja to nadrobię 😁 Najlepiej to będzie zaparkować pod szpitalem na wszelki wypadek i tam się tarmosić 😁

Widzisz Aśka mówiłam że szybciej wróci 😁
Lolinek nie ma za co dziękować 😉)
Ja mam już za tydzień USG i też się doczekać nie moge 😁
ciekawe ile mój maleńki już waży 🙃

no to jestem.
wizyta miła i przyjemna...więc czemu humoru brak? może mi go zaraz poprawicie 🙂

więc tak: Ewka waży ( bo to było dla mnie najistotniejsze 😁 ) 2,8kg! wiec przez m-c tylko pół kg przybrała, więc nie ma tak źle...termin spowrotem na wrzesień, na początek. nogi na długie na 37tc 🙂 brzuszek i obwód główki się unormował tak w miarę. serduszko ładnie biło, mała dobrze ułożona. pytał czy mi się mała ciśnie w dół...więc o to co niektóre z Was już przeżywają, a mnie tylko krocze boli ( jak wracałam do domu to bardzo!! )...więc to chyba nie to.
no i na moje złe wyniki dostałam żelazo 😞 brrr....coś na T...podobno drogie, ale dobrze wchłaniające się...yhh ale to zawsze tableta!! 😞 fuj! jutro wykupię...
co jeszcze? hmmm szyjka skrócona do 1,5cm więc też powiedział ze to prawidłowo - rozwarcia brak.
ja sama przytyłam od początu ciąży 12kg 😞 qrwa 😞 następna wizyta nie za dwa...a za trzy tygodnie 🥴

a skąd brak humoru? bo może zdałam sobie sprawę że serio będę musiała poczekać do tego 20 września...że nic się nie da przyspieszyć? że będzie coraz ciężej...no i że urodzę najprawdopodobniej duże dziecko ponad 4kg, tak mi dzisiaj poweidział 😞 no ale! ważne że zdrowe, chociaż nie wiem czy teraz coś tam w ogóle na tym usg widział, bo ja coraz mniej...

• Mamusia
Dziewcyzny, ogarnijcie sie! ponad 40 stron! nadrobilam polowe, bo w koncu sie polozylam. Rano bylam w urzedzie pracy , bo po porodzie musze sie zarejestrowac jako ezrobotna zeby mi swiadczenia zdrowotne placili, potem polatałam po miescie, pozalatwialam sprawy, zrobila ciacho na racuchy, jarzynowa ugotowalam i myslalam ze nie dojde do łóżka. Ja mam na skurcze cordafen, mialam brac jak bedzie bolec, w sumie to i tak biore teraz codziennie, bo niby ktg w porzadku, a wieczorami to sie skrecam z bólu:/ a tu jeszcze praiwe 2 miesiace...

Agaa to fajnie ze z mala wszystko ok 😁 😁 tak sie martwilam a co do wagi to razem bedziemy rodzic dwa grubaski 😁 ja ide 19 na USG zobaczymy ile moj przytyl?
a 12kg to nie tragedia szybko zgubisz jak bedziesz karmic piersia.

no to że bije serduszko to jeszcze nie znaczy że jest zdrowa...ale nie będę o tym myśleć.
cholera nie wiem skąd mam taki humor?

mój przyszedł i myślał że płacze, bo podobno tak wyglądam 😞

idę z kompa, przyjdę jak mi się poprawi co by Wam tu nie smucić 🙂
😘