Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No nie bo nas beda malpy mlode siksy truc 😜 ahhaha

Elus nie denerwuj sie i nie gadaj do niego nic juz.. bo on i tak juz nie jazy...jutro go opierdol bo dzis i tak nie zrozumie i nic sobie z tego nie zrobi a tylko go wkurwisz jesszcze bardziej i potem bedzie dopiero...
wiem bo juz tez takie akcje przerabialam

Noo, bliska....bardzo dobra kumpela,no ale wiesz dobrze ze mi powiedziala a nie ze nic, bo jak bhy to w tajemnicy robili tooo bylo by kurna z nimi ciezkoo a tak to chociaz bylam stroche spokojniejsza ze dojechal i komus dal znac.... co nie znaczy ze jestem zadowolona z tego faktu ze mi kurna nie powiedzial....

dosik wozek z implas bolder sd 🙂 ewentualnie deltim ale to juz w desperacji
Aniaa8888 kolor jeszcze nie jestem pewna albo czrno zielony albo szaro bialy jak znajde w necie to ci linka przesle

Ja nic do niego nie mowie i niebede mowic. Obiad zjedlismy w cudownej atmosferze. Tylko sie boje o ta szefowa teraz.. Bo nie wiadomo co go napadło i co on jej powiedzial 🤢

• Mamusia
Wspolczuje wam tych chlopów ehhh

Bobad super wózek bardzo mi sie podoba 🙂

Mi mała strasznie wypycha sie na kazde strony bozzze, kazdy jej ruch tak czuc, z jednej strony czuje dupe tutaj zaraz gdzies noge rekami jezdzi mi po cipce 😁 masakra

Anulka tez tak twoj szaleje ??

• Mamusia
hmm no z ta szefowa to nie ciekawie 😞 kurde... a moze ci koledzy beda wiedziec??
albo zapytaj ale bardzo lagodnie po co dzownil do niej...
I mowie ci badz kochana, ciezko bedzie ale cieckaj sie z nim jak z dzieckiem.... i bardzo spokojnym glosem...
Ja zawsze na koarola wrzeszczalam itd,i takie awantury sie robily ale wlasnie ta znajoma mi poradzila zeby go sposobem wziela... i teraz tak robie i on slucha jak zaklety co mowie do niego... ostatnio co napil sie za zareczyny kumpla to sam sobie kare zrobil i spal w innym pokoju gdzie nigdy by tego nie zrobil wczesniej...

A rano go opierdol z rury... 😜 co trzezwy bedzie i cos do niego dotrze..

Wiecie co jest do dupy??????????????? ze jak oni cos teraz wywijaja, to my nie mamy jak zrobic odwet 😞

Aska no koniecznie dawaj focie 😁

Ania zapytałam go spokojnie co pil to uslyszalam GÓWNO!!! Ja nie potrafie byc spokojna jak on jest nawalony, zabiła bym go wlasnymi rekami i super ze bede musiała sama isc z psme jak mnie tak dzisiaj boli 😞 Kurwa chłop po huju. Tylko sie nawalic potrafi.

• Mamusia
ten z zielonym chyba 😉 bo ten szary caly to tez ale jakos tak nie wiem...moze dlatego ze cos takiego z tym zielonym chcialalm a w koncu mam szaro szaqry... ehheh

z zielonym ladniejszy 😁

Loli tak i to strasznie... teraz spi i ok 22 23 bedzie rewolta jak zawsze 😜 a wczesniej o 18 😜 ehhe
A mi te bole krzyzowe to az nogi yy jak by paralizowaly 😞 ale tylko lewa 😞

ja mam szczescie bo jak moj sie nawali to jest taki mily ze gwiazdke z nieba bym dostala a ja sie zawsze zniego smieje bo zabawnie wyglada 🙂wiec nie wiem jak wy sie czujecie moge sobie tylko wyobrazic 😞

• Mamusia
Hmm sama wam nie umiem powiedziec ani nic poradzic bo wsumie nie mam zadnych takich problemow z moim.
Czasami jak chce gdzies pojechac do kolegi na jakies piwo czy cos to go puszczam , nie mam zadnych watpliwosci bo nie dosc ze zapieprza codziennie jak glupi to sie mu nalezy.

• Mamusia
zapytaj tak... Kochanie zrobic Ci kolacje?? zaraz kochanie chodz umyjemy sie co?? potem polozymy sie spac .... itp no jak go tym sposobem nie wezmiesz to nie wiem co... ale wlasnie nie dopytuj sie bo nie ma sensu

yyy Asiu 1500 =33 parasolka i mam gondole nosidelko spacerowka ochraniacz przed deszczem ochraniacz przed muchami i trorbe...
Ale normalnie on kosztule z nosidelkiem chyba 1700 bo ten byl w promocji czy cos..

no ale moj to wlasnie w takim krytyczny stanie jest najmilszy przeprasza mnie ze sie upil i ze mnie kocha bardzo itd nigdy jeszcze nie byl zly albo sie zle wyrazal zawsze potulny jak baranek 😁