Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agaa kochana przeciez widzialas swoja corcie slyszalas serduszko nie zamartwiaj sie tak 😘 😘
a co do hormonow to sie zdazaja takie dni ze deprecha ja to czasami przed monitorem rycze jak dlugo nie odpisujeciena moje posty ze nik mnie nie zauwaza wiem ze to glupie i sama sobie robie problem ale to wlasnie te hormony
kocham was wszystkie dziewczyny za to ze jestescie 😘 😘

Agulko kochana co tak CI się humorek zepsuł 😞
jeszcze przed lekarzem taka wesoła byłaś i w ogole a teraz taki smutasek 😞
Eluś jutro go solidnie opiernicz 😠 powiedz mu że jak sie to powtórzy to go wywalisz za drzwii
wrr z facetami 7 światów 😠
Ja się tylko ciesze że mój nie lubi sobie popić i że takich kolgów nie ma.
On wypije góra 2- 3 piwka i nie wiecej 🙂

• Mamusia
kurde ale wy macie wenę 66 stron od rana jesteście wielkie...

Kasia z Łańcuta, cóż moja praca....przemilczmy ten temat

Aga termin się przesunął bo mała ma długie nogi i jeśli wyjdzie w terminie liczonym od OM to nie wiem czy ubrania na 56 będą mi potrzebne...nóżki w zeszłym tygodniu moim 32 miała jak dzieci z 34/35

Wiecie co mnie gryzie najbardziej? ze wiedział doskonale jak sie czuje a doprowadzil sie do takiego stanu ze sama z psem musze isc a z nia wychodzic jest ciezko bo szrpie okrutnie i mnie wtedy jeszcze bardziej boli. i jeszcze ten idiota czkawke ma...

Loli wiesz jak ja nienawidzę siebie jak mam taki humor?? bo niby po czym?

Asiu kochana, ja nie słyszałam ani razu serduszka małej 😞 mój gin nie ma takiego zakichanego sprzętu, ale to nic...
nie wiem skąd ten dół?

Eluśka współczuję Ci bardzo, ja z moim rzygania też przechodziłam, ponieważ borok nie umiał pić i rzygał nawet po 3-4 piwach! na szczęście mu to minęło...ale rzygów bym nie sprzątała!! nie ma szans i nie dawaj mu spać ze sobą, niech spada na kanapę...tylko mu miskę podstaw bo jeszcze Ci zarzyga coś innego...bo pewnie to nie koniec.
a to że Ciebie i Waszą córkę tak zdenerwował to jest chamem i tyle! wqrwiłam się też!

• Mamusia
Ty tak domi nie zachwalaj bo ostatnio Ela tez tak o krystianie gadala a na 2 dzien wojna 😞

Askaaaaaa!! dostaniesz kopa 😘 widzisz jak tu jest goracy dzien to nawpe nie ma jak odpisac 😞bo sie dodaje postra a miedzyc zasie prawie 2 str nowych.... to wiesz Ale ja staram sie chociaz po zdaniu kazdej odpisac jak moge 😉
i my cie tez lowe :*****

Agaa nie miałam jak napisać wcześniej ale widziałam posta 🙂 TAK SIĘ CIESZE KOCHANA ZE Z EWUSIA WSZYSTKO DOBRZE! WIEDZIAŁAM WIEDZIAŁAM ZE TAK JEST I JUZ NIE MOGŁO BYC INACZEJ!! 😘 😘 😘

Napewno nie bede spała z nim. a niech sobie lezy ja pojde do innego pokoju i juz. Wezme laptopa, a rzygow tez mi sie nie usmiecha sprzatac a dupie mam niech sam sprzata idiota!!! Jego rzygi! Tylko smierdzi niemilosiernie w kibelku, a z siku wytrzymam jakos.

Ani85 to tak jak u mnie, mała ma nogi na 37tc!

qrka 🙂 no tylko cholera czemu mnie to nie cieszy? bo co? bo czekałam aż mi powie że mogę urodzić wcześniej? nie rozumiem siebie...niech mi któraś kopnie w tyłek i będzie może lepiej 🙂

ania8888 ja nie jestem zla ze nie odpisujecie bo sama nie nadazam tylko te hormony robia ze wszystko sie bieze z byt serio do siebie chcilam dac przyklad agaa zeby sie nie martwila bo czasmi tak jest.
Agaa ale czujesz ze sie rusza i pomys sobie ze ta slodka kruszynka juz niedlugo bedzie w twoich ramionach zdrowa jak rybka 🙂 i nikt jej nie bedzie bardziej kochal od ciebie 🙂 😘

Loli szczęściaro.....

idę dziewczyny, bo i tak nie nadążam za Wami czytać...

oby jutro dla każdej z nas był lepszy dzień!!!!

a Sebastianowi życzymy największego kaca w życiu!!

Eluśka buziak pocieszka dla Ciebie 😘 😘

Loli to co powiedział było serio słodkie 😉
Ja zaraz się będe zwijać bo mój przyszedł i jestem w szoku ale pierwsze co zrobił po przyjściu to rzucił się na mnie i wycałował mmmm ☺️ Pójde podam mu kolacje i do łóżeczka 🙂
WYśpijcie się kochane Dobranoc !! :*

oj ale widzę ze na forum nie ciekawie 🤨
Aga skąd ten humor, gagatku jesteś śliczna, brzusio masz wspaniały, córcia zdrowiutka - no głowa do góry 🤪
Eluśka ja wiem jak to denerwuje mi mój mąż zrobił taką akcję 1 odkąd mieszkamy razem - ze zasnął na kiblu jak go pan Bóg stworzył bo nie doszedł do łóżka 😠 😠 zostaw dziada tam gdzie jest i w jakim jest stanie - złego diabli nie biorą - nic mu nie bedzie, a jutro opierdol na czym świat stoi, mam pytanko jeszcze jestescie u niego czy u Ciebie?? bo nie doczytałam jeszcze bo mam strasznie dużo stron 😲

• Mamusia
Jak sie wszystkie zejda to masakra jakas 🙂 nadazyc zeczywiscie sie nie da a jak odejde pewnie od kompa to jutro z 40 stron bedzie.

Kur*** mac jeszcze jakiegos wirusa mam na kompie i non stop mi jakies bledy wyskakuja pewnie jutro czeka mnie format kompa :/