Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ela czemu pod kroplowke?????????????????????????

przepraszam ze nie bede nadrabiac postow, ale zaraz jade do tej babki... jak wroce to bede czytac:*
Ja wsio zrobilam... i panika sie we mnie zagotowala 😞 😞
POszlam do tej ksiegowej ze starej pracy karola po ten druk i ona jeszcze nie wyslala... ehh i bede musiala ze starym chodzic ...a w razie co ona wyda.
Noo ale ona jest 500 m od domu a szlam chyba z 15 min do niej 😮 😮
taki bol brzucha...klucie.... nie wiem dziwny bol jakiego nie mialam jeszcze...brzuch jeszcze nizej wiec pewnie to sie cos tam wychtuje.
I krzyz... MASAKRAAAAAAAA.... wleklam noge za soba, tzn strasznie kustykalam bo normalnie jej nie czuje 😞 😞 a do tej ksiegowej jak doszlam to myslalam ze umre po tych schodach... 😞
IIIIIIIIIIIIIII CHCIALAM ZAKOMUNIKOWAC IZ.... 🤪 🤪 JUZ NIE LECI MI PRZEZROCZYSTA SIARA TYLKO TAKIE JAK BY ZABIELONE ( TROCHE ZOLTAWE CZY CUS.... CO NAJWAZNIEJSZE NIE PRZEZROCZYSTE)...MLEKOOO 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 HAHAHAHA 🤪 🤪 😎
KONIEC WISI NADE MNA 😎
jak wracama od ksiegowej to zachaczylam jeszcze o zarelko tureckie 🤪 bo sobie mowie ze jak to leci to zaraz koniec to sobie dluuuugo takiego jedzonka nie szamne 😁
I kupilam w hurtowni jeszcze roztwor wody morskiej czy cos tam do noska.... w aptece mowila ze 20 zl a ja placilam 12 😁

lecem potem nadrobie 😉

jak pójdziesz dzisiaj to w poniedziałek na pewno już wyjdziesz. przy okazji zrobią Ci dodatkowe badania, więc może jeszcze na tym skorzystasz i na USG mała zobaczysz 🙂 a Sebastianowi może to da do myślenia że ciąża to nie zabawa i trzeba zacząć się odpowiedzialnie zachowywać 😉

aha Anulka masz stuprocentową rację...nie chciałabym żeby mój M pracował jak Karol...więc pogadajcie i przemyślcie tą sprawę 😘

aaa u mnie się grzmi i błyska! super 😁

• Mamusia
Aska niee... ja bylam 1 noc tylko... mam na wypisie nawet od 20,7 do21.7 a tez tak myslalam jak ty mowisz ze tak jest... 😉 i szkoda ze nie bo by mi kaske oddali 😁 hhehehe
A jak tylko kroplowka to moze nie beda jej trzymac dlugo ja tez dostalam i badania i wsio i na drugi dzien do dom 😉

Elus ale czemu ty idziesz do tego szpitala????????

• Mamusia
Agus.... nie psuj moich marzen ze to juz koniec 😜 hehehe jak siedzialalm w przychodni to babka ma termin na za tydzien i mowila ze jej leci biale juz to ze lada dzien sie zacznie wiec sobie obralam marzenie ze jak poleci biala to ino czekac na koniec... 😜
A tu mosz babo placek Agula juz biala ma 😜
ehhhh 😜

Oj Eloite kochana.....;* my wczoraj polowa miala dzien wycia to dzis ty.... hormonki buzuja w nas jak nic 😞

ANIA8888 ja pisalam ze nie wiem jak jest teraz ja jak pojechalam na izbe przyjec to mi powiedzieli ze jak mnie przyjma na oddzial to na minimum 3 dni musze zostac bo im sie moj pobyt nie zwroci 😮 zreszta nie wazne ile wazne zeby pobyt pomogl elusce 🙂 iszybko do nas wrocila