Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Eluska mmm ta czekoladke co Ela pokazywala to bym zjadla z mila checia tez sa to moje ulubione pralinki 😉 mniam mniam chyba zadna kobieta by sie nie oparla ich 😉

Kurde jakos nie mam ochoty na nic nawet zeby zjesc bo to podbrzusze mnie lekko boli 😞

heloo 😎 dziewczynki
Eluśka nic się nie martw będzie dobrze ale jak trzeba do szpitala na kilka dni to trzeba i już - wreszcie niech ktoś się Tobą zajmie, a nie tylko Ty masz wszystko na głowie poradzą sobie przez te kilka dni 😉
Lilonko obserwuj sie bacznie gagatku bo może to faktycznie już jakiś "początek końca" 🤪
matko a ja mam dzis taki głodny dzień ze KONIA BYM ZJADŁA!! odkurzacz normalnie - jeszcze teściowa zgarnęła mnie przed chwilą na knedle ze śliwkami 🤪 🤪 i placka z jabłkami i siedzę teraz taki pasibrzuch wieeeelki 😉

• Mamusia
Qrka no wlasnie obserwuje bo duzo dziewczyn pisalo na internecie ze to u nich wystepowalo jako pierwsza oznaka spodziewanego sie porodu.
Wjec moze juz sie cos zbliza powolnymi krokami 🙂 wsumie jeszcze pewnie z jakies 3-4 tygodnie 🙂
Ale do dupy dzis z samopoczuciem przeleze dzis pewnie caly dzien w lozku.

Loli nie koniecznie 3-4 tygodnie może faktycznie to już, słyszałamł ze teraz dużo dziewczyn rodzi koło 36-37 tygodnia przez witaminy - ciąża jest już "donoszona" więc nie hamują postępu porodu

• Mamusia
Nie ukrywam ze troszke sie denerwuje bo naprawde róznie to bywa własnie tak jak napisała Qrka teraz trzeba juz tylko obserwowac swoje cialo czy sie cos nie dzieje.
Naszczescie zadnych skórczy nie mam ale czuje sie non stop strasznie nadeta i jak leze to nawet boli mnie brzuszek 😞
Mala sie cos nie zabardzo rusza, nie wiem moze przez to ze wczoraj szalala praktycznie caly dzien nie dawala mi odpoczac ani nachwilke to moze dzis sobie zrobila wolne 🙂
No Qrka oby do poniedzialku i wtorku bo ide do lekarza ciekawe co mi powie 🙂

• Mamusia
Ja też się dziś okropnie czuję...I wylazły mi kolejne rozstępy pod pępkiem. I te stare i te nowe strasznie pieką 😞 Smaruje ciągle, ale i tak pieczenie jest dokuczliwe...Nic mi się dziś nie chce...Żyć mi się nie chce. Krystian wziął sobie dodatkową pracę i biedny od rana samego do nocy zasuwa 😞 Ma taki kocioł, że nawet 1 sms nie ma kiedy napisać. Idę poleżeć bo mi niedobrze.

• Mamusia
Eluś, przynajmniej odpoczniesz od wsyztskiego w tym pisztlau, a witaminki ze soba wez 🙂 na wszelki wypadek 🙂
woli, licz małej ruchy, jak bedzie ponizej 6 na godzine w okresach jej wczesniejszych najwiekszej aktywnosci to lepiej zglos sie do lekarza. a wczesniej zjedz cos slodkiego, pooddychaj gleboko, podokuczaj Małej, może tylko śpi 🙂
poza tym pod koniec wlasnieruchy bardz sie zmniejszaja, wiec jak to pisalas, "KONIEC JUZ BLISKI 😉"
u mnie burza idzie, wiec wylaczam kompa.