Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wybacz słońce ale nie dojechałam aż tam ;*
wiesz co z jednej strony żle bo wiadomo nikt nie lgnie do szpitala
ale z drugiej myśle że dobrze zbadają małą i Ciebie będą mieli na oku i może wkońcu zaradzą coś na te bóle ;*

ania gratulacje skonczenia fugowania lazienki jestes wielka 🙂ja to bym napewno nie dala rady.
A hormony szkoda gadac ja mam wrazenie ze teraz to coraz czescie gadamy o tym ze nam dokuczaja wczesniej bylo spokojniej czy mi sie tylko tak wydaje?

mhm Asiu coś w tym jest...chociaż ja mam takie wahanie od dwóch dni z niewiadomego powodu i mam nadzieję że się nie powtórzy...ale to chyba taki przedsmak tego całego baby blues co może nam się przytrafić i któego też się boję 😞

Hahaha no tak 🙂 Moja mama to samo powiedziała. a jak sie dowiedziała ze dzisiaj sprzatała to spytała sie czy mnie czasem nie posrało, ide do szpitala i jeszcze sprzatam. No ma byc w miare czysto noo ludzie noo..

eluska tylko zebys ty odpoczywala w tym domu a ty caly czas cos to pranie gotowanie odkurzanie tam to chociaznaprawde wypocznie wiem ze szpital to nie najlepsze miejsce na wypoczynek ale przynajmnie bedziesz zmuszona bo nas nie sluchala 😜

Mój dzień od rana zapowidał się dość ciekawie ale tylko do pewnego czasu 🥴
widziałam się dziś znów z tą kuzynką z Niemiec bo już wyjeżdza w niedziele a do tego czasu zostaje tam u swojej ciotki w kędzierzynie.
Byłyśmy sobie na sklpeach itp i oczywiście przy okazji mówie a odwiedzimy moejgo w pracy
a tam co widze jakaś nowa pracownica blondynka ciągle kręcąca się koło niego 😠 😠 😠 😠 zrobiłam się taka zła że szok ale ok mówie idziemy dalej
przechodziliśmy tam póżniej jeszcze raz patrze a ta stoi i się cieszy do niego jak głupia do seraaaaa !!!!!! 😠 😠 😠
On długo nicc ale wkoncu też się uśmiechnoł ;///
wiec pisze mu esa " przestan sie do niej cieszyc baranie!! "
a on mi odp " a co mam płakać? '' i to juz cąłkowicie wyprowadziło mnie z równowagi ;/;/;/;/
napisał mi jeszcze póżniej kocham cie zazdrosiku ale ja mu odpisałam ze z nim nie rozmawiam 😠 😠
wrrrrrr jestem taka zła a zarazem smutnaa
bo ten kret się teraz do mnie nie odzywa ani ejdego eska od tego czasu nie napisał 😞 😞 😞

Wybaczcie ale musiałam to komuś napisać by się troche wyładować 😞
Eluś Ty w domu w ogole nie odpoczywałaś kochana :P
teraz przyanjmneij te 3 dni odpoczniesz od sprzątanie gotowania itp

ojj Dosik znając mnie to też bym się nieźle wściekła...ale wiesz jak to jest? nie ma sensu się na nim teraz wyżywać 🙂 trudno że ma chodzić w pracy z wiszącą wargą ( mój tak mówi... ) i się do niej w ogóle nie odzywać... 🙂 przywykniesz....

Eluś powiem tym co się pierwsze pchają żeby zaciskały nogi 😁

Srututu.. nie kocham juz Was paskudy 😜
Dosik rozwalil mnie tekst z baranem. 😁
JA bym swojego za jajca powiesiła 😁
Ale tak ogolnie to jak pozniej napisał zazdrośniku to przeciez nic strasznego nie zrobil a ze ta glupia blondyna, lubi sie cieszyc jak glupi do sera to juz trudno, ja bym ja olala a jak mężus wroci to bym mu troche nagadała 😁

Takk 😞 tylko teraz on się do mnie nie odzywa od czasu jak mu napisałam że nie chce z nim rozmawiać i cholernie jest mi smutno 😞 aż ryczeć mi się chce
a tej blondynie miałam ochote włosy z głowy powyrywac tak we mnie hormony zabuzowały ze złości 🤨

u mojego w pracy to 3/4 kadry to kobiety i co przyjdzie z pracy to a gsia mowila ze... a dorotka to dzisaj zrobila mi kawe a jeszcze inna cos tam.Ale on wie ze jak by kiedys cos na boku z jakas to jaja utne 😁 😁

Dosik spokojnie to tylko hormony. A co ma pisac jak mu powiedziałas ze nie rozmawiasz z nim?? 🙂
Przypomniało mi sie jak moja kolezanka pisała do wielce obrazonego chlopaka bo on sie obrazil ze ona byla pol godziny dluzej na zakupach.. taa.. pominmy to, no i on jej napisał ze nie chce juz z nia pisac ani gadac. A za chwile do niej pisze dlaczego nie odpisuje? hahaha bekłam takim smiechem.
Dosik nie przejmuj wroci to bedzie lepiej zobaczysz 🙂