Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja mam tak:
- bole ogolnie brzucha
- silne bole w dole brzucha
- silne bole pachwin i krocza
- bole krzyza
- nie czuje nogi lewej jak ide ( do kolana)
- ide jak pingwin( tak sie kolysam )
- znowu nizej brzuch
- twardy jak kamien
- maly o wyznaczonych swoich porach tylko sie mocno rusza a tak nic
- strasznie maly mi sie nogami zapiera o zoladek
- skurcze ....ale tylko w dole brzucha ( ok godziny i co 5 min i tak min trzymaja...kilka razy na dzien)
- pojedyncze skurcze w nocy cos jak w lydce ( mialam jakos 2 noce temu i dzis w nocy)
- sluzzzz megaaa wyplyw
- mleko biale
- i w sumie to zatwardnienie....

A Ty co masz??? 🙂

• Mamusia
Ehh martwie sie bo boje sie ze mnie cos zaraz chwyci albo cos, wiem wiem niepotrzebnie panikuje ale czytalam ze od 36tygodnia to podobno wlasnie normalne ze sie organizm przyzwyczaja do porodu.
Anulka a u ciebie zeczywiscie nie masz takich problemów ??

• Mamusia
hahahahahahah Ela to z chusteczka to dobre;D hahahahahha 🤪 🤪 🤪 u mnie by zadzialalo.... bo on by nie wytrzymal ze smiechu 😜

A co to mojej tesciowej... hmmm.... mozliwe 🤨 ale watpie bo on nie lubi jej moralow bo ona za duzo wymysla.... I poprostu niektorych rzeczy jej nie mowie....A on tak gadal bo mu powiedzialam ze jak nie wroci dzis to ja pojeda do rodzicow jeszcze dzis... i myslal ze mnie nie zastanie w domu i wiedzial ze sie wkurwie.... nie wiem ..... ale tam moze przemyslal i jemu to tez przestaje sie podobac... bo tu mial strach przed obowiazkami a uciekl od nich to widzi ile go omija
on jest kurna faka durny przypadek... bo on nic nie powie co mysli co dusi w sobie..... 😮

zobaczymy co to bedzie.. puki co hormony czuc w powietrzu... hehe 😉

• Mamusia
Ale ten sluz to jaki macie??? gesty?? bo ja mam mmmm niedorobiony budyn smietankowy... autentycznie tylko ze bez zapachu... i dzis juz tyle razy na kibelku bylam mysllalalm ze to cos wiecej a tu dupaaa

a to czuc jak czop wylatuje?

Loli a jak mala ma czkawke to czujesz jeszcze jak uderza glowa?? bo ja juz nie...a kiedys to mi sie obijal o wszystko glowa 😜

dosik za duzo sie o bolach naczytalas od nas tu chyba i promieniuje na ciebie;p

• Mamusia
Aniu bo facet musi być twardy, nie wolno mu płakać itp...No tak się przyjęło dlatego oni się boją mówić głośno o słabościach. Ja to z boku widzę tak...Był tu i pracował to było źle i były problemy, poszedł do nowej pracy i chce się wykazać to też są problemy...I on chyba już ma mętlik w głowie bo co nie robi to źle. Tylko może boi się to powiedzieć głośno 🤨