Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hehehe i dlatego potem baba ma opinię BABY 😁

ja spadam moje kochane:*

Eluśka trzymaj się tam, mam nadzieję że Ci minie szybko i w miarę miło 🙂 i we wtorek lub może nawet w poniedziałek się tu pojawisz bez bóli i z dobrymi wiadomościami 🙂
całusy kochana 😘

Dosik takiej burzy to jeszcze nie było!! a w blok niedaleko chyba walnęło, a ja w oknie siedziałam i aż podskoczyłam ze strachu! 🙂 ale ja tam lubię burzę i grzmoty więc bardzo mi się to podobało 🙂

over 🙂 😁

• Mamusia
a u mnie postraszylo tylko burzą, pogrzmialo i lekko popadało, gdzieś bokiem poszło i nie za długo trwało, a kja sobie z okna obserwowalam jak ludzie sie fajnie szybko ruszają w polu bo coś tam z sianem robili. ja sasiadow nie mam po bokach tylko pola wiec mam teren do obserwacji :P jak mróweczki zapierdzielali jak zaczelo grzmieć

Nic mi się nie chce 😞
po tych nerwach przez ta cipuchne blondyne osłabłam 😞
nie wiem czemu w ciąży tak szybko się denrwuje yhhh
zjadła bym coś ale sama nie wiem na co mam ochote 😜
chyba wezme sobie kąpiel jakaś relaksującą 😞

• Mamusia
heh a co mialam isc im pomóc 😉 patrzyłam sobie jak podkrecają tempo 😜
i dupa dzis otwarcia wanny nie bedzie bo moj ja wlasnie silikonuje i t musi wyschnąć, dziś znów prysznic, takze dosik nie pisz mi tu o relaksujacej kąpieli bo ja juz nie pamietam kiedy taką brałam 😞

Brzuszki moje kochane!!!! Trzymajcie sie cieplutko, nie piszcie za dużo 😜 Jakby sie coś działo będziecie wiedzieć aa i nie rozpakowywać mi się tuuu!! Buziki :* Wracam jak najszybciej do Was 😘

• Mamusia
Gdzie jest Loli?? ja nie chce nic mowic ale jedna sierpniowka tez miala bole i skurcze i biegunke i raczej na porod dzis sie jej zbieralo.... twierdzily inne z tego co wyczytalam...
chyba ze cos pokrecilam bo to rano bylo, a ja taka zaspana 🤨

Nie nadrabiam stron... 😞 😞 😞 nie mam mocy... 😞 😞 znowu leca mi lzy same.. ☺️
Karol rano obiecal sie odzywac, nie odezwal sie zadzwonilam jak szlam o 2 do T... to ze odzwoni jak przejada caly szczecin bo dopiero wyjezdzaja... nie oddzwonil 😞 😞 😞
tesciowa zadzwonila do jego brata, co jedzie z nim tylko ze swoja ciezarowka...
i ze KAROL DZIS NIE ZDAZY ZJECHAC DO DOMU.... 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😠 😠
fajnie wiedziec wogle 😞 😞 😞 😞 😮
I za chwile zadzwonil Karol, i ze w najlepszym przypadku wroci pozno a w najgorszym jutro ... 🤢
A ja ze to ja w najlepszym bede czekac a w najgorszym jade do leszna dzis... 😞 😞 🤨
a on ku*** mac zdziwiony... A CO TAK ZLE SIE CZUJESZ??????
😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 ( dzieki za zauwazenie...) i ze tak... to postara sie byc dzisiaj... 🤔
Jeszcze mnie tesciowa podkurwila bo ledwo chodze a ona zamiast przyjechac po mnie to tekstem "JUZ MOZESZ PRZYJSC BO WROCILAM Z PRACY TO ZARAZ POJEDZIEMY 😮 😮 🤨" I wleklam sie jak glupia... 🤨
Jeszcze ze wiedzialam ze tak bedzie jak on zmieni prace...- wiedzialam ze go nie bedzie ale nie ze bedzie mial taki olewke na mnie... 😞 I z wyrzutami ze c zemu chce jechac do rodzicow, ze ona tez cala ciaze sama byla , ze w pracy siedziala do konca, ze mam nie przesadzac itd.... 😠 😠 😠 😠 😠
No SZKURWAAA... to ze sie zle czuje i ze boje sie bo nikogo tu nie mam to zle?? to ja przesadezam??? no sory ale co tydzien nie rodze dziecka i nie wiem co mnie czeka 🤨 zacislam zeby i nic. 😠 😠 😠 😠 😠
I jej powiedzialam jak karol sie zachowuje od tygodnia i jak wczoraj mnie potraktowal... to ze "BO ONI TAK ZE SOBA ROZMAWIAJA DUZO W PRACY..." 😮 Ale kurwa nie takie numery ze on godzinami na telefonie wisi a jak nie to nie ma innego tematu niz samochod... 😮
I tylko byla zdziwiona ze do tej kolezanki zadzwonil a nie do mnie... 😮
Potem zostawila mnie z ta babcia sama.... 😮 😮 😮 a ona z ciotka gdzies pojechaly.... 😮 😮 😮 swietnie na zadupiu w huj z babcia 90 lat co ciagle cos chce i ciagle siku na wiaderko ... ale co tam... 😮 😠
Dzwonie do KArola nie odbiera, ona do szwagra zadzwonila a on ze karol nie da rady zjechac itd Ale on da... To jak kto kuerwa jest jada razem, ale karolowi skonczy sie czas jazdy i muzi miec przystanek a jemu nie?? 😠 😠 🤨
Dzwonie do Karola a on z morda ze po co wydzwaniam jak rozmawialysmy z Robertem przed chwila i wszystko wiem... 😮 😮 😮 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞
wiecie jak mi sie przykro zrobilo....a on cala rozmowe na sibi radiu slyszal... 😮
tesciowa w szoku, i ze taka prace chcial to ma 😮 nie wiem o co chodzilo.
Jeszcze wracamy i mowie ze mna mnie wysadzic, na rogu niedaleko domu a ona nie i huj pod swoj blok pojechala....i ze mam wejsc na gore bo ona mi chce spinki pokazac 😮 😮 😠 😠 😠 😠 a ja ze nie bo siora raczej przyjedzie i musze sprzatac...:huh 😞 a nie musze) a ona ze kurna ty wiecznie sprzatasz kto ci tak balagani cos tam cos tam.... a ja kita do gory i do domu sie zawinelam ze samochodu 🥴

siostra powiedziala ze przyjedzie do mnie na noc... ale jak nie chce 😞 boje sie w huj bo mnie boli ( i w razie co do tesciowej zadzwonie to przyjada w nocy...) ale jak siora przyjedzie to juz z karolem nie pogadam.... a musze 😞 😞 😞 ☺️ ☺️

kurwa siedze i leca ze mnie potoki....same... 😞 😞 😞 i niech pojedzie tak na kilka dni znowu mnie rzydusi to malego zobaczy dopiero jak wroci... 😮 😞 😞 😞 😞 😞 😞 a jak bym mialal go juz przy sobie.... to kurwa kulka w leb bo nic bym nie zrobila, a tylko by maly plakal... 😞 😞
Jak on sie nie zastanowi nad zmiana... to ja tu nie wroce.... zostane u rodzicow i niech przyjezdza sobie jak bedzie mial czas, bo ja tu sama jak kolek z durna tesciowa na glowie nie bede ... i nie bede udawac ze mi sie podoba i jest git.

przepraszam za ta notatke ale ja nawey nie mam z kim pogadac, 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞
a jedyna kumpela z ktora moglabym pogadac ma swoje prtoblemy i dochodzi z dzieckiem od chlopaka... i mieszka w innym miescie a 2 wyjechala do hiszpani...

• Mamusia
Ty też Eluś odsapnij tam i wracaj tu do nas...A rodzić to pamiętaj...Razem we dwie za rączkę idziemy w parze hehe 😁
Agulko skarbie to, że teraz masz czasami jakiś gorszy dzień nie znaczy, że odrazu wpadniesz w depresję po porodzie. Może akurat Ewunia tak Cię pochłonie , że nie będziesz miała czasu o tym myśleć. Zresztą jak się tak nastawisz na ten baby blues to faktycznie później każdy gorszy moment będziesz temu przypisywała 🤔
Aniu już bliżej niż dalej do Twojej wanny 😉 Ja mam wanne tylko u rodziców. W domu zmieścił się only prysznic 😞 A ja tak chciałam wanne....
Dosik Ty wariatko 🙂 Przecie to Tobie zostawia romantyczne karteczki na podusi i robi niespodzianki i śniadanka czasami. A Ty mu tak nie ufasz...Co miał jej powiedzieć? Spadaj nie gadam z Tobą? 🤪 Koleżanka z pracy i tyle. Postaw się na jego miejscu, gdybyś to Ty tam stała a on by Ci tak napisał kotek? Było by Ci smutno, że ci nie ufa i że jest chory z zazdrości bo nic złego nie robiłaś 😜 A nie wiesz jak się załatwia takie namolne baby??? Podchodzisz do męża, witasz go namiętnym, soczystym całuskiem i oznajmiasz , że przyszliście z Kacperkiem w odwiedziny po czym miło się przedstawiasz pannie 😜 Z klasą, ale teren zaznaczony 😎 A jemu to się pewnie przykro zrobiło bo przecież musi utrzymywać kontakt z ludźmi z pracy. Nie da się ich omijać....Tylko się nie obraź , że Ci tak napisałam szczerze ☺️
SIOPERKO WŁADCA PIERŚCIENIA NA TVN 😉

Anulka biedulo Ty moja :* 😞
Kurczee tak mi Cię żal 😞
a Karola to bym chyba zatłukła za to jego durne zachowanie wrrrrrrrrr 😠 😠 😠
uważaj na siebie kochana z tymi bólami 😞
nie masz za co przepraszac przecież po tp tu jesteśmy by móc się też wyżalić
jakbyś zajrzała kilka stronek wczesniej też tam dziś wywaliłam cały swój żal na swojego

Eluu dzięki fajnie to napisałaś z tym przyjściem i soczystym pocałunkiem 🙂
no coś Ty jasne że się nie obrażam 🙂
Masz racje tak powinnam zrobić tyle że ja w nerwach głupia nie pomyślałam ☺️

• Mamusia
ELUS WRACAJ SZYBKOOO 😘
Dosik kochana zazdrosnico.... wiem ze lyzecza plastikowa bys wszytskie do okola pozabijala co sie kreca wokol Twojego mezula ale Ela ma racje, musi miec kontakt z ludzmi z pracy.... ALE OCZYWISCIE POPIERAM CIE >>>> BEZ PRZESADY 🤪
POWIEDZ MU ZE GO OSTRZAGASZ ZE JAK POSUNIE SIE O NASTEPNY USMIECH DO NIEJ ZA DALEKO TO DRUZYNA BBBBBBBBBBBBBBB PRZYJEDZIE I NA LYSO JA ZROBIMY 😎 😎 😎 😎 🤪 🤪

Loli a Ty mi sie nie rozpakowujesz w tym momencie mam nadzieje?????????????? 😞 😞 😞 bo mialysmy razem isc a ja dzis nie chcem 😞 ☺️ ☺️

• Mamusia
Wiem domi kochana czytalam 😜 hehe pierwsza reakcja moja tez by taka byla... ale chyba bym nie pisala tylko podeszla i GORACO bym sie z nim przywitala 😁 🤪
czyt. ZAZNACZYLABYM SWOJ TEREN 😁 😁 😁 😁 😎 ehehhe

Ejj rybcie ale nie dawajcie mi tej burzy 😞 w wawie burza.... na slasku burza.... Ela a u Ciebie jak????
bo jak to do mnie teraz przyjdzie to kurna zawal... bo sie cholernie boje 😞

A moj suwaczek znikl czy mi sie wydaje?? ehhehe 😁 i dobrze bo sie go zaczynalam bac 😜