Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No , albo Aniu jak już laska ma rodzić i coś już się dzieje to wtedy działa. Ale jak samo z siebie się zaczyna , a tymi sposobami to się tylko dobija efekt. Bo tak na siłę to chyba nic nie ruszy bobasa....Swoją drogą jakie to dziwne. Najpierw wstrzymują na siłe poród , a później ruszyć się z nim nie można 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj tu masz calkowita racje.... najpierw wstrzymuja bez sensu a potem laski sie mecza na maksa... ale to chyba patrza na rozwoj maluszka a nie ma samopoczucie matki...
Trzeba przezyc i juz 😉

no to nie mozesz sobie kradnac tej psinki 😜

Ale byla buuurza u nas... 😞 😞 maksakra.. msyallam ze karolowi w gacie ze strachu wejde... 😞 😜

A tu wiac ze weekend 😁 taka cisza ze huhu 😉

• Mamusia
Ania8888 czuję się kiepsko. Właściwie myślę tylko o jednym. Prawdopodobnie ZUS nie przyzna mi zasiłku chorobowego, co oznacza, że zostanę bez środków utrzymania..
Ta kwestia spędza mi sen z powiek, jak pewnie nie trudno sobie wyobrazić.
Obawiam się również, że w związku z ewentualnym odrzuceniem wniosku o chorobowe, nie przyznają mi macierzyńskiego.
Oznacza to dla mnie natychmiastowy powrót do pracy po urodzeniu dziecka.
A to z przyczyn oczywistych jest niemałym kłopotem..

cholera eloite a myślałam że coś tam już ruszyło w lepszym kierunku!! 😞

Mi osobiście te papryczki nie smakowały aż tak bardzo, ale mój zachwycony jak prawie nigdy 🙂

teraz idziemy na grilla do teściów... 🙂 fajnie, bo nudy w domu.

• Mamusia
Hej laseczki co tam kurde po calym dniu tylko 8 stronek do nadrobienia nie ma az tak zle 🙂
Agus wpisalam cie w tabeleczke ale zaaktualizuje ja jakos puzniej 🙂
U mnie wsumie caly dzien gdzies chodzilam z moim to tu to tam, nawet sie dobrze czuje ale oczywiscie po calym dniu chodzenia kregoslup mnie lekko boli 😞
Bede pewnie spala dzis jak susel.
Chcialam sobie kupic pizamke i kapcie jeszcze do szpitala bo tylko to mi brakuje no ale normalnie nie bylo 😮 tzw. bylo ale wszystko kur** w 42-44 rozmiarach na wielkie grubaski angielskie blee i sie lekko wkurzylam

hmm już któraś z Was pisze że ją pieką rozstępy...dziwne....ja mam na tyłku stare jakieś,ale nie pamiętam żeby piekły...może te na brzuszkach pieką? nie wiem...
smarować oliwką albo balsamem typowo na rozstępy, taka moja rada...bo mnie np. bo normalnym balsamie brzuch swędzi mocniej...

u teściów znowu rozbolał mnie dół brzucha! już drugi raz jak tam jesteśmy!! chyba długo już tam nie zagościmy 🙂 moja teściowa dzisiaj jakaś przygaszona, więc mi jej żal było...nie wiem o co chodzi?!

poza tym to dzień smętny, idę zaraz na tv, bo tutaj na brzuszku też nędza weekendowa 🙂

a wiecie że nasz Dosik to się wozi po Krakowie?? 🙂 weźcie ją tam krakowianki ochrzańcie że się z Wami nie umówiła 😜

Loli ja rano pisałam co mi Eluśka napisała 🙂

hmm a u nas w PL to znowu problem, bo ciężko rozmiar 42 znaleźć, chociaż ostatnimi czasy odpukać! z rozmiarówkami jest lepiej 🙂
tak samo z butami! ja mam 40-41 i kiedyś dostać fajny bucik na ten rozmiar to był dramat 🙂 baaa jestem wysoka i nie noszę butów na obcasie nawet minimalnym...i dostac but na płaskim to był wyczyn! a teraz jak się buzia cieszy jak widzę te balerinki i sandałki na płaskim 😁 achhh 😁

• Mamusia
Ni cichawo cichawo dzis tutaj lekko.
Mnie tez czasami pobolewa brzusio a Olusia to sie juz wygina na kazde strony.
Kurde no i mam tylko jedna pizame do szpitala i nie mam kapciochów 😞

Agaa ja mialam trudnosci kupic jakies fajne buty w rozmiarze 39 a co dopiero 40-41 😮 😮 wjec wspolczuje.

• Mamusia
loli smieje sie z tym rozmiarem, dla ciebie 42 to duży chudzino jedna to tak piszesz, pewnie to jak dla mnie cos ponad 50 🙂 ale sie nie urazilam no co ty. dobrze ze dzis malo piszecie bo ja dzis przez ta pogode padam, zwleklam sie z lozka akurat jak pierwsze krople deszczu spadly wiec norma- to przez pogode a nie ciaze, zawsze tak mialam. zanim zaczelo padac to moje nogi byly dzis dla mnie za ciezkie.jutro mnie nie bedzei caly dzien. jade do rodzicow na wyżerkę, mniam mniam juz sie nie moge doczekac. kazalam siostrze zrobic placka 🙂 dobrze miec mlodsza siore :P:P 14 lat ma, glupi wiek no ale jeszcze mnie lubi zwlaszcza odkad nie mieszkam z nią 😁

Loli powaga masz 39rozmiar stopy? 🙂 przy jakim wzroście? 🙂
przecież Ty drobniutka jesteś i masz takiego kajaka? 😁 😁 wierzyć się nie chce

Aniu a stopy to od czego Cię pieką? 😮

• Mamusia
ja mam buta 42! to sobie wyobraźcie. aga masz racje kiedys jak mialam 41 pare ladnych lat temu to nie bylo nigdzie takich butów. kupowalam za granica! a teraz mam 42 i kupuje tylko w 1 sklepie, w innych nawet nie pytam bo spody produkuja podobno tylko do 41. wiec jakby mi lapa nie urosla to teraz z 41 by problemu nie bylo. nie mowie ze jakies super ładne tylko JAKIEKOLWIEK ! to jest dramat. w stanach jak bylam to nakupilam cała paczke butów, tam rozmiar 44 to norma a sa i wieksze, i to pełno. zresta z ubraniami tak s amo, a w pl najczestszy rozmiar to uniwersalny - ale chyba na manekiny :P

• Mamusia
nie mam pojecia od czego, duzo nie chodze, ale jednak ciezar jest, chociaz na takie ogromne stopy to sie jakos rozlozyc powinno 🙂 ale pieka, a najbardziej te opuszki takie pod palcami. męzul masuje co wieczór ale na 2 dzien to samo. wczesniej to mnie bolaly tak po jakims dluzszym wysilku a od 3 dni pieka caly czas 🤨

nienawidzę jak np. na allegro jest piękna bluzeczka, cud miód i piszę rozmiar uniwersalny!!!!!!!! wściekam się wtedy bardzo 😁 ale to nawet dziewczyna z 38 nie ubierze 😜 36 będzie dobre na uniwersalny 🙂

a jaki to jest ten jeden sklep gdzie kupujesz 42? 🙂