Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

buahahaha 😁

więc...teraz mam jakieś suchsze dni, więc w moich majtach panuje względny ład i porządek 😁

ale było tak że śluzu się nazbierało od cholery aż do przesiąkniętych spodni tak jak Ci mówiłam...i bardziej to miałam w upały! dyskomfort cholerny 😞 wkładka nic nie dawała...może nie lało mi się po nogach jak mówi Loli, ale było tego dużo 🙂
no i nie wiem czy ostatnio czytałaś o moich bąkach z pochwy? 😁 towarzyszyły temu zjawisku 😁

no i w badaniu moczu w pozycji śluz mam: obfity w moczu....

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dosik sorki ale obieralam wlasnie bob :d zeby cos chrupac przed filmem 😉

Hmm moj sluz to jest bardziej koloru budyniowego-waniliowego 😁 (sory za obrzydzenie no ale inaczej dokladnie nie da sie tego opisac)
A jesli chodzi o gestosc to roznie raz jak budyn a raz bardziej takie wodne..

• Mamusia
U mnie bez wkladki ani rusz, nawt jak mam siedziec caly dzien w domu to zakladam bo zaraz cale majtki mokre mam 🤢 ble fle. kurde odpuscil by sobie ten sluz 😜 zaniedlugo powrot do normalosci czyli co miesieczny okres 🥴 ajc ja nie chce dobrze mi bez niego 🤔

Ha ha 😁 No Aga to ejst taki bąk i plum 😁
Wiesz co możliwe że też miała tego wiecej dzis bo dużo chodziłam plus to że było gorąco
nie wiem martwi mnie to i pewnie do czwartku będe niespokojna do USG 😞
Agulaaa tak budyniowy śluz i nie ma się wiecej ochoty an budyń
bo amsz zjeść budyń a tu amsz przed oczami majty Loli 😁

huh...wątpię szczerze Loli że tak od razu po miesiącu powiedzmy dostaniemy regularnego okresu...okres jak okres, ale cholera ja miałam bardzo bolesne i bez tabletek przeciwbólowych raczej się nie dało, a teraz nie bedzie można brać, więc nie wiem jak to będzie 😞 i za PMSem też nie tęsknie! fuuu jazdy gorsze miałam niż teraz przez hormony 🙂
ale ktoś kiedyś mądry napisał, że po porodzie to sie wszystko na plus zmienia 🙂 i bóle nie są takie straszne i PMSa też nie ma 😁 🤪

• Mamusia
Dosik nie strasz sie tylko dla uspokojenie jak chcesz to poczytaj sobie na necie, bo ja czytalam rozne artykuly i to pod koniec ciezy jest normalne ze jest taki nawal sluzu 😉
Wjec kochana glowa do gory jeslo tylko ty jedna bys to miala to moze i by jakies zmartwienia mogly byc, ale TY masz to JA Anulka i napewno duzo duzo innych dziewczyn wjec sie kochana nie stresuj nie ma czym 😘 😘

• Mamusia
Ja identycznie jak ty Dosik okres to sobie mi tak skakal nigdy nie mialam regularnego.
Ale u mnie tylko najgorsze 1-2 dzien jak z kranu ( ogulnie dlugo mialyscie okres ile dni?? )
Mi to sie tak konczyl po 5 dniach.
A zazdroszcze mojej mamie ktora okres ma tylko 3 dni 🙂

Lolinku też tak miałam zawsze ok 5 dni okresu 😉
Wiem wiem Aguś mówił mi to mój lekarz dlatego powiedział że przypuszcza że termin może być wcześniej 😲 pisałam wam to już kiedyś 😁

ja też jakoś 5 dni, ale tak już do totalnego...'wyczyszczenia' się 🙂

haha im więcej sobie obrzydzimy tych deserków tym mniej zjemy = mniej przytyjemy 🙂

hmm to się tyczy głównie mnie 😁 więc proszę mi jeszcze jakoś czekoladę obrzydzić i batoniki 😜

Mnie lakarz cos tam tłumaczył właśnie ajk to jest przy tym ajk ejst nieregularny okres ale to było tak dawno że już nie pamiętam jak to było 😉
Agaa napewno tego chcesz ?? 😁
Moja kupcia po żelazie wyglada jak gorzka czekoladaaa 😁 😁 😁
wybaczcie dziewczyny agaa chciała 😁

gorzka czekolada mnie nie rusza, a pozatym spodziewałam się że porównacie ją do kupy, więc to nie zdało rezultatu 😁 a na milke mam teraz jeszcze większą ochotę niż miałam 😁

kurcze poważnie tak po tym żelazie? bo ja też teraz biorę...podobno kupki są czarne ze ho ho?!

Loli ale już sporo mnie nadgoniłaś 🙂 ja się staram ostatnio pisać mało - serio! żebyś mnie przegoniła, bo mnie Dosik od maniaków forumowych wyzwała na spotkaniu 😁 😁 😁 😁

No Agula z kupkami po żelazie to tak niestety jest 😜
Loli jak tu wam chyba w nocy zaczne przepisywać potop po kilka zdań w poście by dobić was 😁
Ale jaa tam dobije spokojnie 😁
Agaa bo Ty jesteś maniak i musiałam Ci to powiedzieć 😁
Sioperkaa chyba nie ponadrabia tych stron wszystkich już jej dł nie ma no nie ??