Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Niom jak bym chciała troche posioperzyć ☺️
najwyżej coś by troche poobolało ale mój nie chce mówi że dopiero poo 🤔
a mnie nawet jakby przez sioperzenie przyspieszył sie poród to bym sie nie gniewała 😜
ja już bym chciała by mały się urodził 🙂

Dziś specialnie skakałam po nim wierciłam się zeby zechciał coś ale on nie po porodzie ☺️
A mnie jakaś chcica napadaa na takie ostre sioperzeniee masakra 😎
Też tak masz ?? ;>

Loli spokojnie napewno jeszcze w nim wyskoczysz spokojnie 😁
Ja po ciąży planuje kupić sobie jakiś sexii strój i urządzić sobie taki nocny meeting ze łoo 😁
a mój ma parować z ochoty na mnie 🤪

• Mamusia
Hehehe oj tak 😁
Nastana napewno te czasy 😉

ehh wiesz boje sie strasznie tego bolu co bedzie 😞 nie wiadomo jaki on tak naprawde sily jest 😞
niby wszystkie panienki mowia ze bol jest do wytrzymania.
ja nie jestem wytrzymala na bol ani troszku 😞

• Mamusia
Wiesz co Dosik ja znikam do tej lazieneczki bo pewnie mi troszku zleci.
Odezwe sie najwyzej jak skoncze i jak jeszcze bedziesz.
Ale pewnie sama zachwilke smigasz sie przygotowywac na szalenstwa.
Wjec jak bysmy sie juz przypadkiem nie spotkaly to oczywiscie zycze ci cudownej rozkosznej nocki.
Buziak 😘 😘

Wiesz co mnie dziś te skurcze jakieś załapały i to był tak mocny i okropny ból że porostu się skręcałam i nie wiedziałam co ze sobą zrobić 😲
pomyślałam sobie wtedy ttylko Jejciu jakie one będą mocne przy porodzie

• Mamusia
Dosik no wlasnie chcialam sie ciebie zapytac jakie te skórczy byly czy ona w macicy ? czy skórcz brzucha?

Hej Laurana wydaje mi sie ze 3-4-5-6 tygodni to nie ma znaczenia , pamietam ze na poczatku tutaj jak sie kiedys dziewczyn pytalam to one nie mialy takiego nawalu sluzu jak ja.
Wjec wsumie tez wczesniej sie u mnie to zaczelo.
Nie masz sie co martwic 🙂

• Mamusia
A jak tam twoj synus ?
ruchliwy strasznie?
Bo moja dzis strasznie daje mi pod wieczor popalic.
Wlasnie musze przyuwazyc czy jak sie bede kladla spac to znow bedzie mi udezala po szyjce :/
Bo juz tak mialam 2 wieczory.
A to boli 😞
Tez tak masz??

• Mamusia
Loli ja właśnie najczęściej wieczorem odczuwam te uderzenia w szyjkę...Aż cała drętwieje.
Nie spałam prawie całą noc. Co chwilę pobudka, duszno jakoś, dziwnie. Od 5 siedzę i normalnie z głodu umieram bo na 8 idę na wyniki. No jak by wcześniej nie mogli otwierać dla tych nadczo 🤢 Żygnę im z głodu albo padnę i będą miały...

cześć dziewczynki 🙂
my bylismy wczoraj na tym KTG i wszystko na 5+ skurczy 0 i puls małej świetny 🤪 uwielbiam słuchać jej serduszka, a tak gagatek kopała w te czujniki ze 🤪
a w nocy to miałam takie parcie na szyjkę, kłucie i bóle ze masakra - ale na szczęście nic regularnego, chociaż prawie całą noc 😞 i prawie w ogóle nie spałam, jeszcze 2 razy na siku i 2 razy na picie (bez picia w nocy to bym umarła chyba :P) i tak wstałam ledwo żywa właśnie. Ale mąz dziś na 2 zmianę więc śniadanko do łóżka było 😜 to mi się humor poprawił.
A u Was jak noc minęła i jak się czujecie brzuszki??

szalone wariatki 😁 co to za temat Wam się chwycił? 😜

moja nocka fajnie, bez pobudek na siku, z paroma na obrót, ale ogólnie jestem wyspana i wypoczęta i kurde chyba jakiegoś powera mam 🙂 coś dzisiaj fajnego porobię nareszcie! oby tylko mi nie minęło!

ciekawe czy Eluśka dzisiaj wyjdzie? mogłaby, bo czekam na relację co i jak to tam wyglądało 🙂

Eluu!! to ja chyba dzisiaj idę po ten Veet!! bo nie widzę już innej możliwości depilacji 😁 zakochałąm się w Veecie 😁 ciekawe czy to aby na pewno ten pod prysznic? już sobie sprawdzam 🙂
a Ty daj znać jak po badaniach...ja też nie lubię czekać na głodniaka na badania 😞 dałaś radę?

mój mąż wczoraj zabił tą cholerną ćme!!! mój bohater hehehehe 🙂 🙂

Lauranka ten śluz to widać normalne...u mnie go mało, nie wiem czemu, ale się cieszę bo to niekofmortowe było bardzo...no i też mi mała po szyjce nie bije, nie mam bóli, tylko te z krocza...więc coś czuję że przenoszę tą ciążę 🙂

a wiecie że znowu nas upały czekają? 😞 brrrr

gdyby to 'niewychodzenie' z domu jeszcze coś dawało...no nic, damy sobie radę 🙂 wyjścia nie ma 🙂
Kasiu a czy ten tydzień co się teraz zaczął to jest ten ewentualny, kiedy coś się może stać? 🙂 🙂

tak to jest ten ewentualny tydzień ze może się zacząć 🤪 ale żartowałyśmy z teściową wczoraj ze jak przedtem chciała wychodzić, to teraz może nie chcieć i po 4.09 trzeba ją będzie dymem i ogniem wypędzać 😜 a tego byśmy nie chcieli 😉

Hey Dwupaczki 😁
LOLI: Te skurcze co miałam wczoraj to brzucha nie macicy, odczówałam normalnien takie parcie w dół i na dodatek obniżł mi sie już brzuszek, a dosłownie jeszcze przed wczoraj patrzałam na niego i był wysoko 😲
A co do nocki to fajnaa była 😁 i na dodatek byłam tylko raz siku !! 😎
Tyle że przy przewracaniu się z boku na bok bolały mnie strasznie pachwiny nie wiem czemu 🥴
Myśle czy nie przedzwonie do lekrza i dziś nie pojade na USG i na badnie