Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no ja to wiem wiem, ale napisałaś że 6 tygodni a patrze w Twoim profilu 37 tydzień...i zgłupiałam 🙂

u mnie w szpitalu podobno jest tak, że jak jest tydzień po terminie to wywołują....czyli w któraś tam sobotę wybije mi 40tydzień i 40tygodnia i 6-7dnia zgłaszam się do szpitala....

hehehe bobas mi też się na początku rzucił w oczy ten 5 z FX 🙂
on ma duży plus bo ogromne dmuchane koła...i jak go widziałam w komisie to prezentował się najładniej ze wszystkich 😉

Anulka mówiła że teraz będzie ciężko z kontaktem z nią 😞 może wieczorem coś napisze....

mnie tam bardziej Eluśka martwi! 😞

no już nie mówię że czekoladki naszej pięknej nie było długo...Iwwwy, Moni_di...i sioperka miała wpaść z fotami ( hmmm kabla szuka? 😜 )

Loli a ja czuję właśnie że będzie coraz gorzej...i dzisiaj mi takie przykre myśli przychodziły do głowy, że oto powoli nasza przygoda z brzuszkiem się kończy... 😞

AGAA ja sie bede starac tu zagladac po porodzie i mam nadzieje ze kazda z nas tak bedzie robic 🙂
wiem bedziemy sie umawiac np co drugi dzien na konkretna godzine(napewno poznym wieczorem)na pogaduchy co tam u nas i naszych pociech 🙂

no ja myślę 😁
ale tak mnie naszła myśl wstrętna... 😉

mam nadzieję że chociaż do roczku maluszków wytrzymamy!
hmm jak czasem czytam z innych m-cy które już porodziły to dziewczyny się tam kłócą, obrażają, wycofują konta....eee nie chce tak

• Mamusia
A bo wiesz, puzniej to moze i byc rózna wymiana zdan.
Ale nie ma sie co obrazac bo wiadomo ze kazda z nas chce jak najlepiej dla dziecka.
I bedzie robiła wszystko po swojemu, czasami sa rózne tradycje w rodzienie ze sie robie to tak a nie inaczej itp.
Wjec zadna z nas nie bedzie przecierz wychowywac naszych maluszków.
A u nas nawet jak którejs cos nie pasuje , kogos zdanie czy cos to nie jezdzimy po sobie, czasami prubujemy zrozumiec druga osobe.
I tyle po to mamy to forum zeby kazda z nas nawet mogła sobie poklnac na kazdego 😁

Jestem słonkA 🙂
Aga do roczku ;D ja licze ze nasz kontakt si e tak nie urwie, tylko tez się obawiam ze juz po porodzie to będzie tu du zo ciszej 🥴
Ja juz z niecierpliwościa na tego lekrza czekam 🙂

no ja też dokładnie myślę tak samo, ale z czegoś w innych m-cach biora się te nieporozumienia...
przecież nie wyobrażam sobie powiedzieć Tobie LOLI "wiesz co, Twoja mała powinna spać na miękkim materacyku/na twardym, robisz źle" 🙂 🙂

matko, każdego indywidualna sprawa no nie? mogę napisać albo od kogoś przeczytać "słuchaj słyszałam, że dziecko powinno spać na twardym/miękkim" 🙂 tyle. no nie? 😁

z materacykiem to przykład jest 😁