Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loliczku u nas nawet na siku trzeba być na czczo!
ja teraz co wizytę będę mieć i samolot i USG i przy samolocie mi mówi o ewentualnym rozwarciu i skróceniu szyjki ( ostatnio 1,5cm!!! idzie w dobrym kierunku 😁 ) a na usg jak robi pomiary główki,brzuszka i kości udowej to mu to jakoś tam samo liczy i wychodzi waga...

• Mamusia
Hej,
Mnie coś wieczorem rozłożyło, dostałam gorączki i fatalnie się czuję 🤢
Zaczynają się upały, a mnie jutro czeka wizyta w szpitalu w Poradni Patologii Ciąży..
Już widzę jak tam dojadę.. 😞
Jest mi ciężko, źle, niedobrze. Nic tylko bym marudziła i wyła w poduszkę.

a faktycznie czytałam tylko mi z głowy wyleciało - bo się o nią zmartwiłam już troszeczkę 🙃.
moja ma już prawie 2800 (tzn miała tydzień temu) mój gin powiedział ze do porodu będzie miała ok 3300. ale ja się nie bedzie dziecku spieszyło to pewnie dobije do prawie 4 😮

eloite gorączka? 😞 ojj... a ta wizyta to tak na chwile czy Cię zostawiają?

Kasiu ale Ty raczej nie jesteś wysoka więc mała niedociągnie do 4kg, jak moja klucha 🙂 a lekarz do mnie, że jestem szeroka w biodrach to sobie bez prooblemu z nią poradze! no więc co? zostaje w to wierzyć 😞

Eloite mnie tez takie humorzyska łapią straszne czasami, ze najchętniej to bym siadła i wyła, ale przecież nie można bo dzidzia się smuci 🤔 😉 oj a tej wizyty w poradni współczuję jeśli pogode masz podobną jak u mnie 😞

Loli napisał(a):
No widzisz Agus tutaj nas nie glodza 😉
No ja tez teraz co 2 tyg, wizyta ale bez zmian tzw. siku,cisnienie,serduszko.

ależ jestem ciekawa co tam Ci jutro powiedzą na tym USG 😁 😁 o której to masz?

Oj Aga nie chciała byś tego poczuć uwierz mi 🤨
Umowilam dzis juz do lekarza na 17:15 🙂
Lolinku no widzisz natchnełam Cię ☺️
Nie straszcie mi Loli że oLusia zmieni sie w Olka 😁

Oki ja lecę załadować pranko i wsiąść się za składanie ciuchów - odezwę się później brzusie 😘
ps. Dosik ja jestem przygotowana na każda ewentualność - na pisiora też - chociaż już tak się przyzwyczaiłam ze będzie niunia 😆

• Mamusia
kasia jaka Ty szeroka jestes? oszalalas, to co ja mam powiedziec? heh
no a ja sie wczoraj przestraszylam mocno, ale potem sie cos mala rozkrecila lekko, jak oblewałam brzych ciepla wodą to kopała, no to chyba jej nic nie jest, ale ogolnie sie juz mniej rusza, a jeszcze bylam wczoraj odwiedzic moja babuszke i powiem wam ze ludzie to nie maja nic wyczucia, ja tu sie zamartwiam a ona mi opowoiada jak to w ciazy byla i pojechala do porodu i ze szczegółami co i jak jej dziecko umarło 😮 powiedzialam jej ze czasem sie tak zdarza nawet i dzis i sobie poszlam bo co mam sluchac takich opowiesci teraz!
przywiozalam ze soba siore i zaraz bedziemy sprzatac 😁 ale musze troche odpoczac bo noc byla fatalna, tak sie ożarłam u rodzicow ze mi niedobrze cala noc bylo

Mnie tak teściowa straszyła jak z nią przez tel rozmawiałąm w tym Krakowie 🥴
wpawdzie nie opowiadała jakichs drastycznych rzeczy ale w jej oczach to odeszły mi wody i w ogole juz rodziłam 😁

Agusia czekamy!! 🙂

Dosik a ja lubię tak Loli denerwować 😁 wiadomo że będzie Olusia 🙂 aczkolwiek ona ją dawno widziała...więc może tam coś .... urosło 😁
i ekstra że masz tą wizytę! też będziemy czekać na wieści. ciekawe, ma ten lekarz KTG u siebie w gabinecie??

nooo babcie to tak niestety mają...i zresztą inni ludzie też 🙂 ostatnio poznałam taką dziewczynę na kręglach, zresztą bardzo miła i fajna i właśnie opowiadała jak to jej koleżanka rodziła...że wody zielone...itd itp, nie będę tego powtarzać. nie rusza mnie to, ale nie powinno się przykrych rzeczy opowiadać kobiecie w ciąży...

Wiesz co nie wiem 🤔 Powiem wam poo ? 🙂
No jakoś też sie spokojniej czuć będe na myśl ze wkoncu mnie lekarz przebada szczególnie że rpzed chwila znów mnie skurcz brzucha złapał 🤨
Mam tylko nadzieje że wszystko będzie okk 🥴

Kurdee tata nie może mnie zawieść bo ma prace a mój mi powiedział że sama nie mam jechać 😞
przedzwonie jeszcze póżniej do brata czy by mnie do tego Chorzowa nie zaawiózł 🥴