Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiesz ciom Asiu u mnie w sumie od rana by lo fajnie nie za ciepło nie za zimno tak idealnie 😉)
a teraz to aż taki chłodny wiaterek wieje więc jest super 🙂
Kurdee teraz doczytałam że Agaa też pisała do Eluśki i żadnej z nas nie odpisała
martwie się 🥴 może faktycznie nie ma kasy na tel

No wczoraj i dzisiaj miałam takie okropne ataki skurczów pisałam nawet dziś jak mnie to okropnie bolało 😞
a dziś mam na 17:15, za pół godz brat po mnie przyjedzie, bo mój niestety w pracy i nie chciał bym sama jechała.Dobrze że mam brata na którym można polegać 😉

no pewnie ja tez bym nie czekala jak cierpisz 😞 lepiej to sprawdzic.Ja ide w srode do diabetologa mam nadzieje ze dobrze trzymam ta diete i bedzie ok no i moze dostane skierowanie na KTG bo slyszalam ze daja w 34 tc 🙂

tak ja dostane od diabetologa skierowanie i bede miala robione w tym szpitalu gdzie chodze z ta cukrzyca.A jak to normalne wyglada to nie wiem chyba gin ci wypisuje skierowanie do szpitala na KTG i wtedy idzisz sie umowic najczesciej do tego szpitala co bedziesz rodzic.

• Mamusia
Agaa i Bobas czekam na wasze relacje z fotek oczywiscie wozeczka.
Dosik ty tez daj znac czy wszystko z Kacperkiem jest dobrze.
Ja sie poloze nachwilke, jak tutaj cisza, bo lekko mnie brzuch boli 😞
A po drugie moj poszedl do pracy i tak jakos smutno 😞
Dobry chumorek ma dzis to mnie rozbawial caly dzien, a teraz nagle taka cisza 😞
Zagladne tutaj do was za jakis czas.
Mam nadzieje ze juz jakas wróci.
Eluska ty tez bys dala znac bo zamartwiamy sie tutaj o ciebie!!!!!

ach dziewczyny jak bym już chciała tym wóziem wyjechać na spacer z małą!! jest cudowny 😁 zaraz go poszukam w necie i pokaże jaki będziemy mieć....dopiero za m-c... 🙂

ja tez pisałam Dosik do Eluśki i nic...do tej pory! cholera, oby to było tylko to że nie ma nic na karcie!! 😞

Asiu pierwsze słyszę że takie skierowanie jest na KTG...mój GG - głupi gin nic takiego nie powiedział...co kraj to obyczaj pewnie.

Dosik czekam na wieśći!!!!

• Mamusia
hej moje piekne gwiazdeczki 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

nie nadrabiam bo nie jestem w stanie tyle piszecie...Alewyszukalam ze wizyta Loli smigiem minela 😜 heh Jutro USG bedzie...to PROSZE NIECH KTORAS NAPISZE MI SMS co i jak 😘

U mnie oki....tzn za KArolem teskno ale no trzeba dac rade, a Dzis idedo lekarza na kontrole...
Bo wynik na nosicielstwo streptococus mam dziwne inie wiem o co chodzi... i antybiogram tez cos wyszlo ze na wszystkie leki jestemwrazliwa.... A reszta badan oki 😉 mam nadzieje ze powie mi ze konieczna cesarka ze wzgledu na te streptococus 😜 to juz w tym tyg. by musiala byc 😁 😁 😁 😁 hihih
MAM nadzieje ze mi zrbi znowu USG 😜 🤪hehe moze mi sie uda 😁
No a ogolnie to czuje sie do DUPY 😞 masuje sobie tepiersi, (mama mieszka na 3 pietrze) to latam ciagle po schodach, chodze szybko itd... kurcze ale czuje sie fatalnie...boliii 😞 Ale to dobrze...a chodze jak bymmiala rure w pipce albo kupe w gaciach tak szeroko... 😜 i z minuty na minute mam dosyc coraz bardziej....

napisze ktores sms co mi powiedzial 😉 trzymajcie kciuki moze mi sie uda w tym tyg. wykluc 😉
KOCHAM WAS WSZYSTKIE I TRZYMAJCIE SIECIEPLUTKO I BUZIACZKI DLA DZIDZIULKOW 🙂))
jak tylko bede mogla to sie odezwe

to jest mój sprzęt 😁
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=352

kolor mam ten co wcześniej pokazywałam 🙂 jest idealny, prowadzi się gładko, koła świetne, składa się go praktycznie automatem, boski boski boski!!
my daliśmy 1030zł.
aha Asiu a Ty pytałaś czy możliwość doczepienia fotelika...facet powiedział że pracują nad tym i może jeszcze w te wakacje adaptery będą sprzedawane 🙂