Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny witam po długim czasie obiecuję ,że już teraz was zaniedbywać nie będę ....już teraz nie mam takiego zamieszania z weselami itp ,więc jak dawniej będę mogła przesiadywać na forum 🙂kurde tyle czasu mnie nie było ......nadrobiłam 40 stron od soboty ,a wcześniejszych dni nie dam rady ,bo ponad 200....więc napiszcie mi czemu nasza Eluska jest w szpitalu i czy odezwała się do którejś z was co z nią???????? 🥴 🥴 🥴 🥴 🤨 🤨 🤨 🤨
u mnie ogólnie bez zmian nadal mała od czasu do czasu tak mi na dół napiera ,że nie wiem co mam ze sobą zrobić,zgaga czasem też męczy,łóżeczko niedawno złożyliśmy ,wyniki mam bardzo dobre i już do końca ciąży nie będę musiała szczać i kłuć też mnie nie będą w tym tygodniu robię ostatnie zakupy dla mnie i dla malutkiej ni i przykleimy pasek i ozdoby na ścianę ,porobię porządki w mieszkaniu i BĘDĘ CZEKAĆ AŻ SIĘ ZACZNIE HE HE 😁 😁 😁
JUTRO WYBIJE MI 37 TYDZIEŃ ,WIĘC ZARAZ TAK JAK OBIECAŁAM WSTAWIĘ WAM ZDJĘCIE BRZUSIA I JAKIEŚ TAM FOTKI Z WESELA.....A WYMIARY DO TABELKI TO 119CM......

ACHA...............czy któraś z was miała już to badanie na posiew czy coś pochwy......?to patyczkiem pobieranie tam czegoś........??????? 🤔 🤔 🤔 🤔 bo ja to będę miała za tydzień i chciałabym się dowiedzieć jak to przebiega,bo coś mnie to przeraża....?????

Jestem słonka 🙂
Naszczęście wszystko jest wporządku !!
Tyle że mam już rozwarcie, i bardzo miękkąszyjke macicy lekarz powiedział ze to już jak do porodu. Łożysko jest w 2 stadium nie wiem co to znaczy 😜
Widziałam znów mego skarbka na USG 4D 😁
Waży już 2.800kg 🙂 a w ogóle według pomiarów jak go lekarz mierzył to wychodzi an 37tc i 4 dzień 😲 taka miałam mine jak to usłyszałam 😁
lekrz mi powiedział że to co ze mnie leci mogą też być juz powoli wody ponieważ jest otwór ale na USG wyszło że ogolnie w brzuszku są w normie wiec nie ma sie co martwić.
Słyszałm znów serduszko małego 🙂

• Mamusia
Sioperko, to właśnie na te paciorkowce jest 🙂 nic sie nie boj, bezboleśnie 🙂 Sprawdza czy nie jestes nosicielem, bo Tobie to co najwyzej stan zapalny wywola, a jak sie nie zastosuje antybiotykoterapi to Małe może załapać i wtedy ono tez musi brac antybiotyk, ale jak pisalam wczesniej zadko dzieci to zalapuja, a nawet jak zalapia to szybka inerwencja ampicylinka i wszytsko konczy sie dobrze 🙂 tez to bede miala robione za tydzien 🙂

• Mamusia
Kurde Dosik 🤪 🤪 🤪 🤪 bo jeszcze mnie wyprzedzisz i Anulke 🤪 🤪 no to ladnie.
Super ze wszystko wpozadku i co teraz sie lekko uspokoilas? Czy dopiero posiewasz panika ze zeczywiscie nagle cos sie moze zaczac.
I ze ty juz rozwarcie masz 🤪 🤪 no nie szok 🤪 🤪

Sioperka Super brzusio duzyy 😉 ladnie wygladasz 🙂

Sioperka ładny brzusio!!!!
Dosik, Loli cieszę się bardzo ze z Waszymi maleństwami wszystko w porządku 😆 😆 😆
Agaa bardzo ładny ten wózio wybraliście - podoba mi się, ja tez juz nie mogę się doczekać az wyjadę swoim na spacery z niunią 🤪

o kurde Dosik 🙂 a na ile to rozwarcie? i czy to rozwarcie to może powodować upłynnianie się tych wód? 🙂 ale jaja 😁

sioperka moja!!!!! ślicznie Ci w tej białej tunice? sukience! 🙂 i kolor ścian mmm uwielbiam 😁 taki mam właśnie zamówiony wózek 😁 😁

muszę zapytać Madzia o te badania mojego GG...i akurat dzisiaj jedna sierpniówka pisała że miała albo będzie miala te badania, wiec może nas też to czeka? powinno no nie....?

Dosik usłyszałaś słowa o których ja marzyłam po wizycie 🙂
achhh skoro moja Ewa wyprzedza też o pare tygodni to czemu mi tak nie powie 😠 😜
hehehe Dosik bo mi się klasyfikacja zmieni 😁 😁

Rozwarcie na 2 palce lekarz mi powiedział 😁
on jest śmieszny mówi mi no juz dwoma palcami moge głaskać maluszka po głowie 😜
a pytałam o to KTG i on mówi że to przed porodem robią albo dziewczyny idą jak mają już jakieś skurcze i to badają w szpitalu i nie trzeba na to skierowania 🙂

Kurde no on mi mówił właśnie że ta szyjka jest króka ale ile on podał cm to Ci nie powiem bo nie wiem tylko zapamietałam ostatnie zdanie że juz jeste jak do porodu :P