Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agaa oba sa fajne ale ten z tako mi sie bardziej podoba i cena tez nie jest zla.
Ten co mi sie podoba to za wszystko tzn gondola.spacerowka,fotelik maxi cosa kosztuje 2100 zł dlatego moj sie tak dlugo zastanawia 🤨

no jakoś ten tako mnie przekonuje bardzo 🙂 ciekawe ile kosztuje u nas w sklepie? jedynym gdize można wózki kupić...pewnei się cenią 😉

a Asiu to jest cały zestaw z maxi-cosi?? fotelik, gondola + spacerówka?
to full wypas 🙂 sama bym chciała z maxicosi wszystko 🙂

Loli my tu Twoim USG też żyjemy 😁

a pisałam do Eluśki rano i jeszcze mi nie odpisała....może kasy nie ma 🤔

Agaa niestety tylko fotelik z maxi cosi a reszta to tu masz linka tylko kolor wozka inny bedzie
http://allegro.pl/item1179720347_implast_bolder_sd_ecoline_od_dudek_w_wa_nowosc.html

tak wlasnie ostatnio sie zagadalysmy ze ten sam nam sie podoba 😁 ona juz go chyba kupila.A ja teraz szukam opini o twoim wozku i szukam kolorow bo tez mi sie spodobał 🙂

• Mamusia
A mi się żaden nie podoba wózek 😞 Tylko tak wizualnie ten głupi Hebart, ale nigdzie nie ma o nim opinii...Tzn o tym co ja chcę 😞 A tak to reszta mi się taka jakaś....Ech nie taka wydaje 🤨 Wybredziocha ze mnie....
A Elusia to może już w drodze do domku dlatego nic nie pisze 🤨

ela ja tez dlugo nie mogla znales zednego ktory bi mi odpowiadal? ale zobaczylam boldera sd w sklepie i mi sie spodobal .A widzalas na zywo ten co ci sie podoba czy tylko w necie?

dziewczynki, przepraszam ze tak uciekłam ale musiała gulaszam pichcić i mi zeszło w cholerę 😞 i ledwo żyję teraz. dzięki za info o fotelikach chyba zostanę przy tym maksi-cosi - już dziada odświeżyłam i schnie 😜

dziewczyny a czy w juz moze szukacie pediatry do swojego malenstwa?.Bo ja wlasnie siedze w necie i szukam opini na temat lekarzy z centrum medycznego do ktorego jestem zapisana

u mnie w przychodni nie ma pediatry, więc nie wiem...muszę tam iść i zapytać, ale mimo że mam po drodze do sklepu, to jakoś tam nie trafiam 🙂

aaaaa jedziemy dzisiaj zamówić wózio 😁 😁 😁 😁 albo jeśli tam będzie za drogi to będę wiedziała że trzeba zamówić na allegro 🙂 coś za coś...bo 'żeby nie tracić czasu' to nie idziemy na szkołę rodzenia...szkoda.

• Mamusia
A mnie znow caly dzien meczy rozwolnienie i bolacy brzuszek 😞 ehh
masakra jakas wczoraj mi odpuscilo ale dzis znow.
Nie wiem raczej nic takiego nie zjadlam, jem to co zawsze zazwyczaj.
Ale daje rady.
Polozna mi powiedziala ze jeszcze gora 6 tygodni moge byc w ciazy, tak orientacyjnie oczywiscie bo po 42 tyg no to wiadomo ze wywoluja juz bo zadlugo dzidzia.

hehehe 🙂 to się wstrzymajcie jeszcze, jak go zobaczę na żywo to potem napisze czy warto czy nie.

znalazłam jeszcze taki:
http://allegro.pl/item1176821187_wozek_wielofunkcyjny_tako_rapid_w_super_cenie.html
fajną ma cenę, ale do Krakowa daleko...poza tym jest czarny, taki małodzieciowy 🙂

• Mamusia
No jeszcze nie ma 37 😁 dopiero w czwartek.
Kochana nawet jesli urodzisz w 41 tygodniu to masz ciaze normalnie donoszona to jest normalny tydzien.
Dopiero po 42 tygodniu masz jak by po terminie 😞 i wtedy ci wywoluja poczytaj tak wszedzie jest kochana.
A co do owoców to jeszcze nie jadłam ale własnie mam ochote na winogronka