Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Nooo widzisz Agus, i nie wiesz jaka bedzie Twoia reakcja jak Ty cala w nerwach i obawach czy sie zaraz nie zaczniee a on daleko sie bedzie bawil... To jest podobnie z tym ze on wyjedzie raz a kierowcy beda to robic ciagle....
I tak jak Ania np zeby jej jezdzil autobusami na 2 tyg. to juz calkowicie stanowcze NIE... chyba ze naprawde bylo by ciezko z kasa na maksa to wtedy moze...

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mi noc tez fatalnie, spalam od 1 do 6 ale nic sie nie wyspala, snilo mi sie ze rodzilam a przescieradla nie wyprane i w rekach jeszcze szybko prałam 😮 rano sie obudzialm i pierwsze co powiedzialam januszowi to ze tr 😮zeba wszyst 😮ko zalatwic jak najszybciej bo ja musze spokojnie spac. a tu pralka odlaczona bo nas troche zalalo i sie suszy wsio. i nie wiem.. teraz sie zdrzemnelam na chwile ale to samo, nie da sie!, stopy mnie pieką, wczoraj kupilam sobie miseczke zeby w niej szłapy moje moczyć :P zaraz ide jakiejś zimnej wody tam nalać bo masakra..
Kasia a to widze że mnie dużo nie omineło, wiec tak nie żałuję że mnie nie było, napisz potem jak kTG jak zrobisz
co do peugeota to my tez mamy 207ke i powiem tak, ten co sprzedalismy to co chwile cos nawalalo ale przez instalacje gazowa, ten co teraz mamy rok bez zarzutu chodził, no ale to nowe autko to chyba ma prawo chodzić pare lat bez problemu a nie rok, no i wlasnie sie termostat zrąbał a do tej elektroniki to każde gówno kosztuje masakrycznie dużo ale to już wam pisałam. mi to sie kiedyś marzy jakiś suv wielki i wysoki, ewentualnie passat w combi, ale to dalekie plany jak już będziemy bogaci 😎

• Mamusia
Prawie skończyłam prasować garderobę mojego misia 😜 Matka przyszła, pocałowała i powiedziała, żebym się na nią gniewała...Ale żebym chociaż służbowo się do niej odzywała. Zjadłam całą czekoladę 😮 I jeszcze taki pan przyjechał i przywiózł mi pralinki Frutti di Mare...Rozpływają się w gębie 😉 Poczęstuję was maleńkie to wam się może choć ociupinke poziom szczęścia podniesie robale 😘

• Mamusia
Hej laseczki pisze do was jeszcze z tego zawirusowanego kompa, ale co chwile jakies dziwne zeczy mi wyskakuja blee i nie moge pisac spokojnie.
U mnie nocka na 6 🙂 zero wstawania,zero budzenia i pobudka okolo 9 wjec jestem wyspana 🙂
Agus super ze dzis chumorek juz lepiej i dobrze ze sie wczoraj wyplakalas napewno ci to duzo ulzylo.
Eluska ehh odpusc sobie moze dzis pare zeczy i oddychnij po wczorajszym ciezkim dniu.
Anulka8888 no oby jakas poprawa u twojego sie pojawila trzymam kciuki 🙂
U mnie samopoczucie ok, mala tylko lekko obkopuje mnie i jak zobaczylam swoj brzuch to 😮 jedna strona cala w rozstepach 🥴 no cuz takie zycie 🤨
Ela Mmmmmm moje ulubione czekoladki ahh jaka sie glodna zrobilam 😁 wstreciucho musialas nam zrobic smaczka oczywiscie

hej dziewczyny
ja dzis czuje sie fatalnie ciezka nocka do tego boli krocza i pachwin i tym kroczem to pierwszy raz tak mnie boli 😞 😞 do tego rano zlapal mnie skorcz w lydce mojego nie bylo juz w domu i ne mial kto rozmasowac wiec lzy w oczach i jakos przecierpialam ale do teraz mam problem z chodzeniem masakra jakas 😞 😞

LOLI to szybko rob forma kompa zebys miala kontakt ze swiatem 🙂
ANIA8888 trzymam kciuki za rozmowe wieczorna oby sie powiodla po twojej mysli 🙂
ELA super ze masz juz poszykowana czesc ciuszkow ja Adasia mam prawie gotowego tylko siebie musze jeszcze przygotowac do szpitala.
ANIA87 ja mam jeszcze ta stara legitymacje i nie wiem czy cos sie zmienilo? 😞
AGAA mam nadzieje ze dzis lepsze samopoczucie a jak nie to zakupy napewno pomoga jak kazdej kobiecie 🙂
MARTA gratuluje samochodu 🙂
QRKA moj tez zacza nazekac na autko ale ja kocham naszego opla astre i go nie oddam 😁

oj kochana to idz moze ci pomoga i lepiej sie poczujesz.My bedziemy tu bardzo tesknic za toba .napisz dokladnie kiedy masz zamiar isc? a jak tam twoj "pijaczek" doszedl do siebie mowilas mu ze do szpitala musisz isc?

No wie wie tylko musi isc do pracy ehh.. pomeczyl sie jeszcze w nocy troche,. Terac kac hahah dobrze mu tak. Ja pojae do szpitala wieczorem jakos kolo 20 bo musze sie spakowac itd.

z tym kacem to dobrze mu tak bedziemial nauczke na nastepny raz 🙂
no to przygotuj sie do tego szpitala jakies picie sobie kup po w szpitalu to pewnie marnie z tym nie ma jak to swoje ulubione miec 🙂

• Mamusia
Eluska bedzie dobrze :* wiadomo ze szpitale to nie sa dla nas jakies przyjemne miejsca do odwiedzania ale jak sie masz meczyc tyle kazdego dnia, to moze warto poswiecic te 2 dni i bedzie o wiele lepiej.

My tutaj bedziemy na ciebie kochane czekaly jak nic :* i tesknily , szkoda ze nie bedziesz miala dostepu do necika np. przez telefon, ale zawsze z dziewczynkami mozesz popisac eski 😉 jak ci sie bedzie nudzilo.
Najlepiej jakies gazetki sobie wez albo ksiazeczki zeby ten czas jakos lecial.

No a z formatem to jeszcze z 2-3godzinki poczekam az moj wroci bo boje sie ze cos zle zrobie i bedzie lipa 🙂