Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hmm nie wiem.. moze podejdz z drugiej strony tak jak pisala Anulka... niech on idzie spac na podlodze 😁
A ty siedz tutaj z nami i w dupie miej to co on robi jutro bedzie zdychal 🙂 w pracy i bedzie ci marudzil jeszcze jak go to glowa nie boli 😉 a ty wtedy olewka 😉

A zobaczysz ze jeszcze jutro cie bedzie przepraszal tak to jest własnie....

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiesz co Aniu to jest zwalanie na kolegow. Ma idiota wlasny rozum chociaz mi sie wydaje ze go nie ma. Chcial to pil, jakby nie chcial to by nie pil. Cos ustalalismy. Zrobil jak chcial i juz.

• Mamusia
kurcze od poludnia 30 stron mialam znów, szalejecie. myslalam ze kasia wrocila ale nic nie pisała 😞 czekam na info z wykładu, i jak tam KTG?
Eluś zostaw go w tej łazience a na siku w sumie nie wiem gdzie 🤢 skombinuj sobie coś zastępczego, i nie sprzątaj po nim, rano sam niech to zrobi, ja to bym go w tych żygach zostawiła i niech śpi

ja cos teraz zaczelam czuc klucie w dolnej czesci 😞i pachwiny mnie bola pewnie znowu adas pozycje zmienil i bardziej uciska
ania a ciebie pewnie na nerw w kregoslupie uciska i dlatego cie boli 😞

humor wcale nie lepszy...wręcz jeszcze bardziej płaczliwy! bez sensu, bo nie wiem skąd 😞
no ale postaram się coś napisać niezatruwając Wam dupy 🙂

więc Eluśka pytałaś o te tabletki...nazywają się....Tardy-coś tam, jutro wykupię to Ci podam dokładną nazwę. one są z kwasem foliowym dodatkowo!

Anulka sól fizjologiczna do oczek, ale tylko w przypadku jak ropieją itp

Eluśka...masakra to co czytam 😞 humoru mi to nie poprawia...do tego Ci powiem, że dzisiaj jest jakiś pieprznięty dzień piwa! i oczywiście mój zakomunikował że pije...i to już chyba trzecie...nie wypowiadam się, mam doła, mam nadzieje ze mi przejdzie i jutro będzie lepiej, bo słuchać swoich myśli i patrzeć na siebie w lustrze nie mogę 😞 skubane hormony!

• Mamusia
ide laski...
bo juz mnie boli znowu wszystko 😞
A ten gnuj jak sie nie odzywa tak sie nie odzywa 😞napisalam mu dobranoc a on nic.... widocznie dobrze sie bawi... 😞 😞
niech nie liczy ze jutro wroci i obiad bedzieczekal wieczorem... i ze gdzies z nim wyjde.. w d murzyna niech pocaluje to moze 😁 hahhah

Dobranoc kochane:* i tez sie ciesze jak Aga i Domi ze jestescie.... z Wami lepiej to wszystko znosic i mija ten czas:*
Elus kochanie a Ty tez juz spac sie szykuj... sprobuj go ogarnac a jak nie to go zostaw i juz.. bo nie ma sensu sie denerwowac:*

• Mamusia
No dokladnie tez zawsze bylam zla, bo niektore towarzysto mojego chlopaka gralo mi strasznie na nerwach bardzo go prowokowali i oni tylko jechac na impreze jakies dupy wyrwac wiadomo poruchac itp.. ja to bialej goraczki dostawalam normalnie. Takie chojraki z nich jeszcze byli