Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No więc nie wiem czy Wam Agusia pisała ale tak mała ma ok. 2,4 kg 😁 duza dziewczynka 😁 Władowali mi kroplówki 4 z magnezem i one szly tak wolno ze dramat. Ktg mialam robione codziennie, aaa Nikusia ułożona głowką w dół, wiec rodzimy normalnie 😁 Hmm.. co jeszcze. Aa no pojadlam troche jedzenia dla karmiacych matek i ekhem.. no najsmaczniejsze nie było. Mialam taka wielka zgage tam non stop, wyjarało mi cały przełyk. I wiecie co ? Doszłam do tego ze nam juz strasznie malo czasu zostało, dzisiaj babka rodziła w 35 tc. ehh.. nie bede Wam opowiadac bo sie przestraszycie. Bo naprawde fajne to nie było. Ale za to naogladalam sie maluszkow, slodziaki takie ze sie w glowie nie miesci 🙂 Moj Sebastian tez byl ale dopiero dzisiaj bo praca i poszlismy maluszki zobaczyc razem. No wiem mniej wiecej co jeszcze mam dokupic itd. Wogole to kolo mnie leżała taka Iza a była tak strasznie podobna do naszej Agi ze sie w głowie nie mieści 😁 Jak jeszcze cos sobie przypomne to pewnie jutro napisze 😉

Lolinku nie wiem czy dostałaś ale pisałam ze już ide
te durne gg ciągle się wyłącza 😞
myśle ze zdaże tego posta wysłać 😠
Eluśka super że już jesteś !! :*
Dobranoc brzusie !!

• Mamusia
Kurde ja włozylam 10 i nie wiem czy starczy czy nie ? hmm

Eluska super ze jestes TESKNILYSMY masakrycznie.
I musisz nam wkoncu napisac jakie to ty te bole mialas ze do tego lekarza pojechalas?, bo mi sie tutaj lekko zakrecilysmy i nie wiemy czy brzuszka czy to ten twoj kregoslup.

mój zasnął przed tv to ja sobie jeszcze do Was weszłam 🙂
Eluś fajnie że jesteś 🙂 kamień z serducha:****

ja właśnie nie wiem jak z tymi pampersami Loli...chyba cała tą mniejszą paczuszkę wezmę? albo część a potem Mich resztę doniesie...

• Mamusia
Rozmawialam z kolezanka wlasnie co urodzila tez niedawno i mowila ze rozwolnienia wlasnie miala przed porodem, i lekkie klucia wjec u mnie cos podobnego a no i ze ja rwalo w dol strasznie tez tak mam czasami.
Kurde chyba wlasnie lekko spanikowalam i sie postanowilam spakowac 🤨

Ehh kurde tylko usiade nachwilke w wyprosotwanej pozycji a mala wlasnie tak naciska na dol ale lekkie klucia mam w macicy 😞

Loli ostatnio jak byłam u lekarza to jedno z pierwszych pytań jakie mi zadał, to właśnie czy mała ciśnie mi się w dół główką...więc coś w tym jest 🙂 także dobrze, że się spakowałaś...patrząc na dzisiejszy przypadek Dosika to ja też jestem w ciężkim szoku i mój też 🙂 już zaczął rozmyślać jak to będzie jak by się mała urodziła na początku września...ehe 🙂

• Mamusia
a ja dzis pierwsza 😁 wstalam sniadanko mezowi zrobic i ide jeszcze na godzinke spac bo cos mnie głowa boli. Elcia fajnie że znow jestes na forum i wrocilas ze szpitala. jak ta twoja niunka tak urosla to ciekawe ile moja wazy, bo cos podobna wage mialy pamietam. a o rozwarciach i porodach to mi jeszcze nie piszcie bo u mnie nic nie gotowe jeszcze 😁 ale się staram :P w tym tyg zobaczycie łazienkę :P narazie sie lustra przyklejają

dzien doberek 🙂
Ja juz od 6:30 na nagach 🙂bylam na pobraniu krwi zeby sprawdzic tarczyce.Po badaniu pojechalam do sklepu i kupilam mojemu na sniadanko rogale 🙂zrobilam mu tez sniadanko do pracy wiec byl zadowolony 🙂
Eluska witaj spowrotem!!!
A co do pakowania torby do szpitala to nawet nie zaczelam jeszcze 😞 chyba to do mnie nie dociera ze to juz blizej konca niz dalej 🙂