Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja mojemu już wczoraj tez powiedziałam jak sie na następny raz nie postara to niech spada
co on sobie mysli ze ja maszyna do seksu ?? 😠
Dokładnie chodzbyśmy 1 faceta opisywały 😁

a właśnie ANulka nie pamiętam czy pisałam ale jestem Ci ogromnie wdzięczna że mi ten kwas borny poradziłaś normalnie ejst o niebie lepiej kochana
Jeszcze raz dziękuje !! 😘

ale żeście popisały...ale teraz już z Wami zostanę 🙂 film mi się ściaga na wieczór, więc komp będzie włączony.

zostałam właśnie słomianą wdową 😞 mój pojechał...deszcz pada, pogoda do dupy...cholera żeby tylko cały i zdrowy tam dojechał tym zasranym autem! a jak wychodził to chyba widziałam łezkę w jego oku!!! 🙂 słodki był w ogóle straszliwie od wczoraj...ach specjalnie to robił żeby mi teraz przykro było i żebym za nim bardzo tęskniła! a pewnie tam będzie się fajnie bawił, upije się i zapomni o nas...ech, może nie 🙂

ejj a pisałyście o tym czopie...czop jak czop, ma być z drobinkami krwi, albo cała taka kulka skrzepu, więc to co z Was wylatuje to raczej nie jest czop...a mój śluz znowu żółtawy jakiś...i grudki też takie żółte mam, bleee

• Mamusia
No bo ona gada wg ksiazkowych przykladow itd ... a w praktyce to polowe z tego co one ucza i tak sie nie rpzydaje albo robisz inaczej w tej panice 😜

o a to kupila moja siora na zyczenie Karola 😉 ehhe
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/327/a2dffd6ac88d7eb6.jpg[/IMG][/URL]

Aniu no booooska koszulka!!!!! coś cudownego 😁 hehe jak bym taką zobaczyła to na pewno jest moja 🙂 🙂

kurde no właśnie wiesz że ostatnio zauważam sporo różnicy w tym co ona nam mówi a tym co czytam? skoro znajdują się dziewczyny, którym czop wypada nie podbarwiony krwią, tzn że tak też może być! a ta położna powinna nam o tym powiedzieć! 😠

ja sie kurde chyba dzisiaj spakuje...nie zaszkodzi, a będę spokojniejsza....jak by się tak Ewie zatęskniło bardzo za tatą...

Madzia serio? 🙂 ja ze szczęścia się popłaczę 🙂 jednak to jest znak że coś powoli zaczyna się dziać i należy się przygotować, nie będzie AZ takiego zaskoczenia 🙂

• Mamusia
Ela pisala czy Domi ze jej kolezanka miala przezroczysta galaretke...
A zobacz co w necie pisze 😉
"Odejście czopu śluzowego, który zamyka ujście szyjki macicy, może nastąpić na kilka godzin, ale i na kilka dni przed rozpoczęciem porodu. Jest on śliski, bardziej gęsty niż surowe białko jajka, może być bezbarwny, żółtawy lub zabarwiony krwią. Odejście czopu oznacza, że szyjka zaczęła się rozwierać."
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3186935

takze Agus nie czekaj za ta krwia tak koniecznie 🙂

• Mamusia
No wiec rozmawialam z kumelami ktore chodzily to wszystkie powiedzialy ze to jest bez sensu bo one gadaja wyuczone rzeczy nic z zycia nie opowiadaja ... a te oddychanie itp to i tak sie nie rpzydaje bo przy porodzie gadaja inaczej i jeszcze inaczej robisz bo jestes w takim szoku panice i bolu...
😉

A czop to nawet na 2 tyg przed porodem moze wyleciec albo jak tu jakas laska opisywala na tej str co przyslalam ze na porodowce jej wylecial.

Aga a te bodziaki mozna w necie zamowic 😉